Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مطالعه جدید نشان می دهد بخار ناشی از استعمال سیگارهای الکترونیکی خطر ابتلا به ذات الریه را افزایش می دهد. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کوئین مری لندن نشان می‌دهد بخار ناشی از سیگار‌های الکترونیکی موجب می‌شود باکتری‌های عامل ذات الریه به سلول‌های پوشش مجاری هوایی چسبیده و احتمال ابتلا به این بیماری تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد مصرف کنندگان سیگار‌های الکترونیکی در مقایسه با سایر افراد در معرض ریسک بالاتر ابتلا به عفونت ریه قرار دارند.

تیم تحقیق به سرپرستی جاناتان گریگ، سه نوع آزمایش را انجام دادند. در یک آزمایش، سلول‌های پوشش بینی انسان در محیط آزمایشگاه در معرض سیگار الکترونیکی قرار گرفت؛ آزمایش دیگر شامل موش‌های بود که بخار سیگار را استنشاق کرده و سپس در معرض باکتری‌های پنوموکوک، علت اصلی ذات الریه، قرار گرفته بودند.

در آزمایش سوم، پوشش بینی ۱۱ استعمال کننده سیگار الکترونیکی با ۶ فرد غیرسیگاری مقایسه شد.

تیم تحقیق به افزایش شدید تعداد باکتری‌های چسبیده به سلول‌های مجاری هوا بعد از قرارگیری در معرض سیگار الکترونیکی پی برد.

به گفته گریگ، «برخی افراد به منظور ایمن بودن این نوع سیگار‌ها یا برای ترک سیگار، از سیگار‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند، اما شواهد نشان می‌دهد استنشاق بخار این نوع سیگار‌ها هم دارای عوارض جدی‌ای برای سلامت است.»

ماه گذشته هم در مطالعه‌ای دیگر مشخص شده بود که بخار این نوع سیگار‌ها موجب افزایش ریسک سرطان می‌شود چراکه به DNA آسیب می‌رساند.   منبع:مهر   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.  

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز از افزایش ۱۰۴درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، احمدرضا حیدرنیا در جمع هیئت‌مدیره این شرکت با اشاره به توسعه و پیشرفت پتروشیمی شیراز، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر، بیان کرد: این شرکت با اتکا به برنامه‌ریزی‌های دقیق، سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و تلاش بی‌وقفه کارکنان خود، توانسته گام‌های بلندی در مسیر تحقق اهداف بردارد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تولید شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: پتروشیمی شیراز پارسال موفق به رشد ۱۰۴درصدی تولید محصولات نسبت به ظرفیت اسمی واحدها شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین افزایش تولید بیش از ۱۰۵ هزار تنی را نشان‌ از تعهد و تلاش این مجموعه برای افزایش سهم خود در بازار داخلی و خارجی برشمرد و یادآور شد: تولیدات ۱۰ سال اخیر این شرکت نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در یک روند صعودی مستمر قرار دارد و با وجود چالش‌های پیش‌ِ رو به‌طور مداوم در حال ارتقای میزان تولید است.

سهم ۲۵درصدی پتروشیمی شیراز از فروش اوره

حیدرنیا اعلام کرد: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره‌ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به‌خوبی نشان‌دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲، در بین اوره‌سازهای کشور به ۲۵درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵درصد رسیده است.

به گفته وی، این افزایش نشان‌دهنده رشد توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی منجر شده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین با اشاره به پیشرفت قابل‌ توجه پروژه‌های توسعه‌ای افزون بر افزایش تولید، تصریح کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲درصدی رسید. این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجراست و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر همسو با تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.

حیدرنیا به صرفه‌جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین - رودیوم در پتروشیمی شیراز اشاره کرد و این مهم را گامی مهم درجهت خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.

صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی

وی اضافه کرد: این دستاورد با صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴ میلیون یورویی نشان‌دهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی در مسیر خودکفایی و قطع وابستگی به منابع خارجی است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اهمیت این دستاورد در صنعت پتروشیمی کشور گفت: اسید نیتریک به‌عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، محصولی راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین - رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

حیدرنیا به برنامه‌های آینده این شرکت نیز اشاره و با تأکید بر استمرار توسعه و پیشرفت شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: افزایش تولید، ارتقای کیفیت محصولات، توسعه بازارهای صادراتی و بومی‌سازی فناوری جزو مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • فیلم/ پرورش عقرب بی‌بخار!
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون