Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:58:55 GMT

وضعیت فعلی احزاب در کشور مناسب نیست

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۸۰۰۴۴

وضعیت فعلی احزاب در کشور مناسب نیست

قزوین- عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین گفت: وضعیت فعلی احزاب در کشور مناسب نیست و هنوز حاکمیت به کار حزبی باور ندارد و چشم انداز روشنی برای آینده آن نیز متصور نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد درویش در جلسه احزاب که یکشنبه شب در استانداری برگزار شد اظهارداشت: حزب برای این که کار برد اصلی خود را داشته باشد باید از اتکا به افراد خارج شود و بتواند روی پای خود بایستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درویش بیان کرد: آموزش افراد در احزاب باید جدی گرفته شود و مهارت و توان علمی و سیاسی افراد بالا برود تا اثرگذاری آنها بیشتر شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین تصریح کرد: باید در نگاه رهبران نسبت به جایگاه احزاب تغییر و تحول ایجاد شود و اگر به کارحزبی باور واقعی داشته باشیم می توانیم کارهای بزرگی را ممکن کنیم.

وی یادآورشد:بایدبپذیریم حاکمیت هنوز نتوانسته حزب را در کشور جا بیندازد به همین دلیل جایگاه حزب در کشور متناسب نیست و فقط در روزهای نزدیک انتخابات شاهد فعالیت احزاب در یک چارچوب می شویم و سپس این فعالیت کم فروغ می شود.

درویش اظهارداشت:حتی در میان گروههای حزبی نیز جایگاه حزب جا نیفتاده و خود اعضاء نیز به مرام نامه و تعهدات خود پایبند نیستند و نگاه شخصی دارند به همین دلیل توسعه کمی و کیفی حزب اتفاق نمی افتد.

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین یادآورشد: مردم هم اعتماد خود را به احزاب از دست داده اند و چون زیرساخت های حزبی در کشور شکل نگرفته و فرهنگ کار حزبی در کشور شکل نگرفته و آموزش لازم را نداریم به نتیجه مناسب نرسیده ایم.

وی اضافه کرد: نظام انتخاباتی ما هم فرد محور است و باید در سطوح ریاست جمهوری، مجلس و شوراها حزب نقش موثری داشته باشد تا بتوان افرادی توانمند را راهی مراکز تصمیم گیری کرد.

درویش گفت: اگر حزب در کشور جا بیفتد چون باید پاسخگوی مردم باشد کسانی را انتخاب و راهی مجلس و شورا می کند که حرفی برای گفتن داشته باشند و افراد ضعیف فقط به واسطه وابستگی وارد این مراکز نمی شوند.

وی اضافه کرد: چشم انداز روشنی برای فعالیت احزاب در کشور دیده نمی شود و نمی توان نسبت به تغییر از وضع نامناسب فعلی به وضعیت مطلوب امیدواری چندانی داشت زیرا این تغییر نیازمند تبدیل علم و آگاهی به باوری عمیق است تا بپذیریم که حزب می تواند برای رشد و تعالی جامعه بسیار سودمند و مفید باشد.

داشتن چند حزب بزرگ راهگشاست

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین تصریح کرد: به جای داشتن بیش از ۲۲۰ حزب و گروه که بسیاری در واقع یک نوع گرایش دارند بهتر است ۴ تا ۵ حزب بزرگ در کشور شکل بگیرد و هرکدام با یک مرام نامه و تفکر و گرایش و با قدرت ظاهر شوند و فعالیت کنند.

وی بیان کرد: هر فرد حزبی باید خودش برخیزد و اصلاح و بازنگری را از خود آغاز و به اقتضائات حزب عمل کند و در مسیر رویکرد سیاسی حزب گام بردارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۰۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد

دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب زمانبندی انتخابات دبیران کل احزاب برای عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب را اعلام کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، دبیرخانه کمیسیون ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی در اطلاعیه شماره یک، برنامه زمان‌بندی انتخابات دبیران کل احزاب ملی و استانی را برای عضویت در کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب اعلام کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به استناد بند (3) و تبصره (3) ماده (10) قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی مصوب 1394 مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصوبه جلسه 1403/1/28 کمیسیون فرا قوه ای احزاب مبنی بر انتخاب هیأت نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای حضور در کمیسیون و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات، بدین وسیله از دبیران کل احزاب ملی  و استانی جهت شرکت در انتخابات  دعوت می شود.

برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:

دبیران کل داوطلب می توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه 1403/2/9 تا روز پنجشنبه 1403/2/13 با مراجعه سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشور نام نویسی اقدام کنند.

بررسی و اعلام نظرهیأت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه 1403/2/22 تا روز چهار شنبه 1403/2/26 انجام و اسامی نامزدها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.

معترضان نسبت به تصمیمات هیأت نظارت 2روز فرصت دارند تا از روز شنبه 1403/2/29 تا روز یکشنبه 1403/2/30 اعتراض خود را ثبت کنند.

کمیسیون احزاب ظرف مدت 48 ساعت از روز دوشنبه 1403/2/31 تا روز سه شنبه 1403/3/1به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیأت نظارت اعلام می‌کند.

انتخابات روز پنج شنبه 1403/3/10 (انتخابات احزاب ملی راس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

هیات نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر می‌کند.

دیگر خبرها

  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه