Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - با وجود تلاش تمامی دستگاه های اجرایی و امدادی با توجه به بدی شرایط جوی در منطقه، تاکنون محل سقوط هواپیمای مسافربری «ای تی آر» شرکت هواپیمایی آسمان که روز گذشته در اطراف سمیرم دچار سانحه شد، مشخص نشده است.

به گزارش ایرنا، هم اکنون بیش از 100 گروه امدادی و مردمی در منطقه جستجوی خود را آغاز کرده اند تا شاید امروز محل سقوط هواپیمای شرکت آسمان کشف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس گزارش های دریافتی، نیروهای امدادی امروز (دوشنبه) با بسیج تمام امکانات، جست وجوی خود را در روز دوم حادثه با 80 تکنسین برای یافتن ردی از لاشه هوایپیمای سقوط کرده تهران - یاسوج آغاز کرده اند.
این در حالیست که روز گذشته با وجود10 ساعت تلاش نیروهای امداد و نجات اثری از هواپیمای سقوط کرده دیده نشد.
در واکنش به این حادثه تلخ و ناگوار وزیر راه و شهرسازی با خانواده‌های جان‌ باختگان سانحه ابراز همدردی کرد و گفت که گروه‌های امداد و نجات در منطقه و در نزدیکی روستای دنا در حال جستجو هستند.
عباس آخوندی ضمن رد نقص فنی این هواپیما گفت: نقص فنی این هواپیما در چند روز گذشته و ارتباط آن با این سانحه هوایی قابل استناد نیست.
وی گفت: به محض وقوع این سانحه و بر اساس قوانین سازمان هواپیمایی ستاد بررسی سانحه تشکیل شد و در حال حاضر 11 گروه در این ستاد آماده به کار و پیگیر علت وقوع سانحه هستند.
وی از مکاتبات و مذاکره با شرکت ATR خبر داد و گفت: در مذاکراتمان با شرکت ATR قرار بر این شد که این شرکت نمایندگان خود را برای بررسی علت سانحه به کشورمان اعزام و نظر خود را درباره علت وقوع اعلام کنند.
پرواز شماره 3704 هواپیمایی آسمان با 60 مسافر و 6 خدمه پروازی ساعت 8 صبح دیروز یکشنبه تهران را به مقصد یاسوج ترک کرد، اما در نزدیکی سمیرم اصفهان سقوط کرد.
این هواپیما از نوع ای تی آر 72 پس از 55 دقیقه از صفحه رادار مرکز کنترل خارج می‌شود و بر اساس اعلام اورژانس خبر سقوط این هواپیما در منطقه کوهستانی پادنای سمیرم در 14 مایلی فرودگاه یاسوج اتفاق می افتد.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد‌هایی که از خرید هواپیما‌ها توسط دولت انجام می‌شد، گفت: فرسودگی ناوگان هوایی نتیجه سقوط هواپیمای تهران - یاسوج است.
اردشیر نوریان ضمن تسلیت به بازماندگان حادثه هواپیمای تهران - یاسوج گفت که این وقایع نشان می‌دهد مجلس باید بر موضوع ناوگان حمل و نقل ریلی و خطوط هوایی توجه کند.
وی افزود: آقایانی که فریاد می‌زدند نه پول می‌خواهیم نه هواپیما و ورود هواپیما‌ها را به باد انتقاد می‌گرفتند امروز ببینند در یک وضعیت نه چندان ناگوار هوایی و اقلیمی یک هواپیما سقوط می‌کند.
او خواستار سرو سامان دادن وضعیت حمل و نقل کشور شد و گفت: تاخیری که در فرودگاه وجود دارد مورد اعتراض مردم است. این موضوع به وضعیت فرودگاه بر می‌گردد، آن وقت ما فشار می‌آوریم که اعتبار فرودگاه‌ها را کاهش دهیم.
غلام‌ محمد زارعی نماینده مردم بویراحمد و دنا با بیان این که خلبانان برجسته و صاحب نظر در جلسه با وزیر راه و شهرسازی و نمایندگان سازمان هواپیمایی، ایمنی هواپیمای سقوط کرده را تایید کردند، گفت: هنوز وضعیت سقوط این هواپیما مشخص نیست.
وی اظهار داشت: این هواپیما در سال‌های گذشته توانسته به طور مرتب به فرودگاه یاسوج پرواز داشته باشد، اما اساسا هواپیمای ATR سرعت کمتری نسبت به سایر هواپیماها دارد و امکان ارتفاع گیری ندارند.
وی افزود: این هواپیما امکان ارتفاع گیری بیشتر از 20 هزار پا را ندارد اما نمی‌توان مدعی شد هواپیمای ایمنی نیست.
این نماینده مجلس گفت: تیم‌های امداد و نجات در روستای بیده مستقر هستند و جستجو برای کشف لاشه هواپیما در کوه‌های این منطقه در حال انجام است اما شرایط بد جوی مانع از پیدا کردن لاشه هواپیما شده است.
به دنبال سقوط یک فروند هواپیمای اِی تی آر هواپیمایی آسمان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری، وزیر راه و شهرسازی را مسئول تشکیل ستاد بررسی سانحه سقوط هواپیمای شرکت آسمان کرد.
متعاقب بروز این حادثه، رییس جمهوری دستور تشکیل ستاد بررسی سانحه سقوط هواپیما را بر اساس قانون سازمان هواپیمایی کشوری صادر کرد.
بر اساس این دستور، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی ماموریت یافت با حضور و تشکیل ستاد بررسی سانحه در سازمان هواپیمایی کشور، ضمن مدیریت، پیگیری و انجام هماهنگی های لازم برای خدمات امدادی، علل حادثه سقوط هواپیمای شرکت آسمان را به سرعت گزارش کند.
وزیر راه و شهرسازی نیز در حکمی به علی عابدزاده رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خواستار تشکیل ستاد بررسی سانحه و 11 گروه تخصصی همراه برای بررسی این اتفاق ناگوار شد.
همچنین وزیر راه و شهرسازی طی حکمی «مهرداد تقی زاده» معاون حمل و نقلی این وزارتخانه را موظف به تشکیل هیات تخصصی بر فرآیند رسیدگی سانحه هواپیمای آسمان کرد تا با تشکیل یک هیات تخصصی بر فرآیند رسیدگی سانحه نظارت و نتیجه را گزارش کند.
رییس کمیسیون عمران با تشریح جزئیات جلسه ستاد بحران سقوط هواپیمای تهران- یاسوج گفت:‌ اگر خطری این هواپیما را تهدید می‌کرد خلبان فرصت اعلام خطر و گزارش را به مرکز کنترل داشت، اما هیچ صحبتی درباره خطرات احتمالی و یا احساس خطر خلبان انجام نشده است.
محمدرضا رضایی کوچی درباره بازگشایی جعبه سیاه این هواپیما با حضور نمایندگان شرکت ATR اظهار داشت: طبق قوانین بین‌المللی جعبه سیاه باید با حضور نمایندگان این شرکت گشوده و بازخوانی شود.
به گفته وی، در حال حاضر اقدامات برای ویزای نمایندگان شرکت ATR در حال انجام است و احتمالا تا فردا نمایندگان این شرکت وارد ایران می‌شوند.
رییس کمیسیون عمران تاکید کرد: البته قرار نیست جعبه سیاه تحویل شرکت ATR شود بلکه جعبه سیاه در ایران با حضور نمایندگان شرکت ATR باز و بررسی خواهد شد.
نماینده مردم جهرم با بیان اینکه این نوع و مدل هواپیما مشکلی برای پرواز در مسیر فرودگاه یاسوج ندارد، اظهار داشت: هواپیمای ATR می‌تواند تا ارتفاع 21 هزار پا پرواز کند و بالاترین نقطه قله کوه دنا 14 هزار پا ارتفاع دارد بنابراین این هواپیما می‌تواند بیش از 6 هزار پا از بالاترین نقطه کوه دنا پرواز کند.
رضایی تاکید کرد: خلبان این هواپیما از خبره‌ترین خلبان‌های صنعت هوانوردی کشورمان بود و پرواز با ATR را به سایر خلبانان آموزش می‌داد، بنابراین خلبان با مهارتی برای پرواز با اینگونه هواپیما محسوب می شد.
این نماینده مجلس با اشاره به ابهامات بسیار زیاد در این سانحه هوایی اظهار داشت: 8 دقیقه پس از این که هواپیما از رادار اصفهان به کنترل پرواز فرودگاه یاسوج تحویل داده می‌شود، از رادار ناپدید می‌شود این در حالی بوده که هنوز هواپیما وارد ارتفاع کوه دنا نشده بود بنابراین نمی‌توان اصابت این هواپیما با کوه را تایید کرد.
رضایی تاکید کرد: در جلسه با حضور وزیر راه و شهرسازی تمام مکالمات خلبان با مرکز کنترل ارتباط فرودگاهها از زمان تیک‌آف تا زمانی که از رادار محو شد را شنیدیم. 8 دقیقه پس از اینکه هواپیما وارد مرکز کنترل یاسوج می‌شود خلبان هیچ اظهاری درباره بدی شرایط جوی و یا احساس خطر اعلام نمی‌کند .
رئیس کمیسیون عمران با بیان اینکه تمام موضوعات تا 8 دقیقه پایانی کاملا عادی و نرمال مخابره شده بود، گفت: قطعا نمی‌توان گفت علت سانحه شرایط نامساعد جوی بوده چرا که گزارش شرایط آب و هوا پیش از پرواز به خلبان ارایه شده و هیچ مشکلی در شرایط جوی هم نداشته است.
به گفته وی، 8 دقیقه پس از اینکه هواپیما وارد مرکز کنترل ارتباط فرودگاه یاسوج شده کاهش ارتفاع می‌دهد. یک احتمال داده شده این نقطه ابری بوده اما باید خلبان ارتفاع را افزایش می داد تا از نقطه ابری عبور می کرد، اما نمی‌دانیم چرا خلبان ترجیح داده ارتفاع خود را کاهش دهد البته در این شرایط هنوز وارد منطقه کوهستانی هم نشده بود.
رضایی تاکید کرد: اگر خطری این هواپیما را تهدید می کرد خلبان فرصت اعلام خطر و گزارش به مرکز کنترل را داشت، اما هیچ صحبتی درباره خطراتی احتمالی و یا احساس خطر خلبان انجام نشده است.
وی ادامه داد: این سانحه بسیار مبهم است و کارشناسان صنعت هوانوردی وقتی عوامل را کنار هم می گذارند تا به گزارشی از علت سانحه برسند، نمی‌توانند تحلیل دقیقی داشته باشند بنابراین باید گزارش نهایی با توجه به اطلاعات جعبه سیاه هواپیما تهیه شود.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری نیز به ایرنا گفت: شرایط بد جوی و کوهستانی بودن منطقه سقوط هواپیمای شرکت هوایی آسمان، عملیات جستجو را بسیار سخت و دشوار کرده است.
علی عابدزاده افزود: متاسفانه تماس خلبان 55 دقیقه پس از پرواز با مرکز کنترل قطع و این هواپیما در 14 مایلی (حدود 23 کیلومتر) فرودگاه یاسوج از صفحه رادار محو می شود.
اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**1108**1597

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۰۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور

 صبح امروز محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد و مورد استقبال استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.   وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در یاسوج با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای حمایت از نخبگان، گفت: این دولت برنامه های مطلوبی برای نخبگان تدوین کرده است به گونه ای که نگران آینده شغلی خود نبوده و در کشور بمانند.   محمدعلی زلفی‌گل افزود: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کارهای متعددی انجام شده است.   وی ادامه اداد: با همکاری بنیاد ملی نخبگان ذیل معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آئین نامه جذب نخبگان را به عنوان اعضای هیات علمی بازنگری کرده ایم و از این به بعد نخبگانی را که بنیاد ملی نخبگان معرفی می کند نیاز به شرکت در فراخوان های جذب هیات علمی ندارند.   وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این افراد به طور مستقیم به دانشگاه ها معرفی می شوند و با توافق نامه منعقد شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته هزار و ۳۸۰ نفر از افراد با رتبه های برتر کنکور بورسیه شدند.   زلفی‌گل عنوان کرد: افرادی که در المپیادها شرکت کرده اند و دارای مدال المپیاد هستند اگر در رشته های مرتبط درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها استخدام می شوند.   وی تاکید کرد که بورسیه صنعت برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی شده است و از سال گذشته در دفترچه کنکور آمده است، با اتاق بازرگانی هم نشست هایی برگزار کردیم و تلاش می کنیم که از صنایع مختلف برای بورس کردن دانشجویان رتبه های برتر و جذب نخبگان استفاده کنیم تا نگران آینده شغلی شان نباشند و در کشور بمانند.   زلفی‌گل تاکید کرد: تلاش می کنیم دانشگاه فنی و حرفه ای یک ائتلاف و یا کنسرسیوم اشتغال با صنایع مختلف شکل داده و تکنسین برای آن ها تربیت بکند.   وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی هم با رایزنی که با صنایع مختلف داشته است چند هزار نفر را با تضمین اشتغال بر اساس نیاز صنایع مختلف آموزش می دهد.   محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.   حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.   همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.   باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • عملیات جستجو پیکر فرد غرق شده در نازلوچای ارومیه ادامه دارد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • تهدید به بمب‌گذاری در سفارت روسیه در برزیل
  • ایجکت خلبان میگ ۲۹؛ دو ثانیه قبل از سقوط + فیلم