Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-26@19:16:59 GMT

حرفه‌ای‌ترین تک تیرانداز تاریخ را بشناسید

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۸۱۸۲۳

حرفه‌ای‌ترین تک تیرانداز تاریخ را بشناسید

لودمیلا پاولیچنکو تک تیرانداز زن اکراینی که در جریان جنگ جهانی دوم و در حمله آلمان نازی به روسیه 309 سریاز را کشت و رکورددار شد.

به گزارش شریان نیوز،با شنیدن نام تاریخ معمولا آنچه  به ذهن خطور می‌کند داستانی طولانی و عمیق است؛ مجموعه‌ای از وقایع و  رویدادهایی که در گذر زمان و در طولانی مدت به دست افرادی خاص رخ داده‌اند که در زمان خود بسیار مورد توجه و تاثیرگذار بوده‌اند اما انسان عصر حاضر به دلیل مشغله‌ها و دغدغه‌های فراوان تمایلی به شناخت این افراد ندارد و از آنجا که بیشتر این تاریخ‌سازان مرد و نقش آنها پررنگ بوده است لذا این کم‌لطفی به‌ویژه در مورد زنان بیشتر به چشم می‌خورد؛ زنانی که تعدادشان معدود اما بسیار تاثیرگذار و پررنگ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

" لودمیلا پاولیچنکو" دختر 24 ساله اوکراینی که با پیوستن به ارتش سرخ  در جریان جنگ جهانی دوم و حمله آلمان نازی به روسیه رکوردی بی‌سابقه از خود برجای گذاشت. معروفترین و مؤثرترین تک تیرانداز دنیا که بعدها به خاطر شجاعت‌هایش به درجه سرهنگی رسید. لودمیلا در 12 ژولای 1917 در روستایی به نام "بلیا تسکرکوف" ( کلیسای سفید به زبان اوکراینی ) به دنیا آمد. او دوران کودکی و بخشی از دوران نوجوانی‌اش را در این روستای کوچک  سپری کرد تا اینکه در دوران راهنمایی به دلیل آنکه  پدرش در کارخانه مهمات سازی مشغول شده بود به شهر کیف نقل مکان کردند. شغل پدر بهانه‌ای شد تا او در دوره‌های تیراندازی ثبت نام کرده و پس از تمرین‌های بسیار تبدیل به تک تیراندازی شود که تاریخ هنوز هم نظیرش را به خود ندیده است. 

لودمیلا دانشجوی رشته تاریخ بود که آلمان نازی روسیه را هدف قرار داد. اوضاع آنقدر بحرانی شد که لودمیلا و تعدادی از دوستانش تصمیم گرفتند با پیوستن به ارتش سرخ، به جنگ با نازی‌ها بروند. هنگام ثبت ‌نام،  فرمانده نه تنها با درخواست او موافقت نکرد بلکه به شدت هم وی را مورد مسخره قرار داد و از او پرسید که آیا اصلا کار با اسلحه را بلد است ؟ بالاخره با اصرارهای فراوان توانست فرمانده را برای عضویت در ارتش راضی کند. مهارتش در تیراندازی سبب شهرت او شده و لرزه به اندام نازی‌ها می‌انداخت. حتی مردان هم مهارت لودمیلا را نداشتند. 

لودمیلا  در طول جنگ بیش از 300 نفر را کشت. درژئن 1974 بود که با انفجار خمپاره‌ای به شدت زخمی شد اما با حضور به موقع نیروهای دریایی به دستور  فرمانده، او را از محل دور کرده و به بیمارستان بردند. پس از بهبود کامل تا پایان جنگ صدها تک تیرانداز را آموزش  و همزمان تحصیلانت خود را ادامه داد و به خاطر همین رشادت‌ها درجه سرهنگی را از آن خود کرد. 

لودمیلا پاولیچنکو اولین تک تیرانداز تاریخ بود که به تنهایی جان 309 سرباز را گرفته بود. از سال 1945 تا سال 1953 در مرکز فرماندهی و ستاد اصلی نیروی دریایی به عنوان پژوهشگر همکاری کرد.لودمیلا سرانجام در تاریخ 10 اکتبر 1974  در 58 سالگی درگذشت و به عنوان معروفترین و حرفه‌ای ترین تک تیرانداز دنیا در گورستان مشاهیر روسیه دفن شد. 

 قطعا کسی نمی‌تواند نقش لودمیلا در تاریخ روسیه را منکر شود. زنانی نظیر او در تاریخ جهان بسیارند اما از آنجا که کمتر به آنها پرداخته شده است ناشناخته مانده‌اند.  افرادی کهع به جرآت می‌توان گفت مسیر تاریخ را تغییر می‌دهند. 

 

انتهای پیام/

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی

پیش از آنکه آلمان تحت پیشوایی هیتلر، جنگ جهانی دوم را آغاز کند، دوره شکوفایی و قدرتی داشت که تصاویر این ویدیو نشانی از آن دوران است. در بخشی از این ویدیو، مراسم اهدای پرچم طلایی به کارخانه هواپیماسازی سیبل فلوگزگورک در هاله را خواهید دید. در دوره ناسیونال سوسیالیسم (نازیسم) به آن دسته از واحد‌های عملیاتی جبهه کارگری آلمان (ده آ اف) که بیش از ۲۰۰ عضو داشتند پرچم رسمی داده می‌شد. این پرچم‌ها پیش‌زمینه سرخی داشتند که در مرکز آن سمبل دا آ اف قرار داشت. (یک چرخ‌دنده سیاه با ۱۴ دندانه که درون آن یک صلیب شکسته بود) از ابتدا هم بسته به نوع واحد این پرچم‌ها، اندکی با یکدیگر تفاوت داشتند، اما در سال ۱۹۳۶ هیتلر برای افزایش بهره‌وری بنگاه‌های اقتصادی، نام ناسیونال سوسیالیسم الگو را معرفی کرد. این عنوان به شرکت‌هایی داده می‌شد که توانسته باشند، به بهترین شکل سبک زندگی نازی که رژیم هیتلر پروپگاندای آن را تعریف کرده بود پیاده کنند. اضافه بر این، عنوان در اول می ‌هر سال این واحد، این امتیاز را پیدا می‌کرد که به عنوان یک شرکت الگو، پرچم طلایی دا آ اف را داشته باشد که یک پرچم خاص به شمار می‌رفت. این پرچم تنها یک سال به آن شرکت داده و در سال بعد شرکت الگو دوباره انتخاب می‌شد.

 


ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش

ماشین‌های خودران شاید رویایی است که به اندازه خود وسایل نقلیه عمر داشته باشند. این تصاویری است از یک ماشین خودران که در سال ۱۹۷۱ تهیه شده و نشان می‌دهد که یک خودرو مسیری را بدون راننده و با کمک امواج الکترونیکی و واحد دریافت‌کننده‌ای که در جلو آن نصب شده طی می‌کند. این اولین نمونه از ماشین خودران را که شاید اولین گام در مسیر رسیدن به تکنولوژی‌های پیشرفته امروزی باشد در ویدیو تابناک ببینید.

 

 

زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری

رفیق بهاءالدین حریری (ابو بهاء) مشهور به رفیق حریری، سیاست‌مدار، نخست‌وزیر و فعال اقتصادی لبنانی _ سعودی بود. وی طی دو دوره بین سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ و از ۲۰۰۰ تا استعفایش در ۲۰ اکتبر ۲۰۰۴ نخست‌وزیر لبنان بود. او رهبری پنج کابینه در دولت لبنان را طی دوران مسئولیتش برعهده داشت. در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ بر اثر انفجار بر سر راه کاروان موتوری‌اش در بیروت به قتل رسید. حزب‌الله با استناد به تصاویر ویدئویی از تحرکات هوایی اسراییل بر فراز بیروت در مسیر حرکت رفیق حریری و نیز حضور «غسان الجد» یک روز قبل از ترور در محل جنایت، تاکنون اسرائیل را مسئول این ترور می‌داند، اما در ادامه اسنادی منتشر شد که از نقش عربستان در این ترور حکایت داشت. حریری خواستار خروج سوریه از خاک لبنان بود و همین باعث شد سوریه نیز در معرض اتهام قرار بگیرد و پس از ترور رفیق حریری، ارتش سوریه تحت فشار افکارعمومی، خاک لبنان را پس از سه دهه ترک کرد. پس از این اتفاق، اسرائیل به لبنان حمله کرد که جنگ ۳۳ روزه رقم خورد. زنجیره این اتفاقات را در تابناک می‌بینید.

 

 

قطارهای شهری را چگونه می‌شویند؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که قطار‌های شهری و ترن‌های مترو چگونه تمیز می‌شوند؟ در این ویدیو چگونگی شست و شوی آنها را می‌بینید.

 

 

تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K

وقتی جهان را از بالا نگاه کنید، این کره خاکی را از زاویه‌ای دیگر تماشا می‌کنید که می‌تواند شگفتی تازه‌ای در مواجهه با شکوه هستی برای هر تماشاگری رقم بزند. برش‌هایی از گوشه گوشه زمین را با کیفیت 4K در تابناک می‌بینید.

دیگر خبرها

  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • برنامه روز پنجم مسابقات/ ۲ تیرانداز در خط آتش
  • فیلم| افسر اسرائیلی هدف تک‌تیرانداز مقاومت فلسطین
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • حمله افراد نقاب‌پوش به نشست ضدفاشیستی در سوئد
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • توپ گوستاو؛ بزرگ ترین قطعه توپخانه تاریخ به وزن ۱,۴۹۰ تن با گلوله های ۷.۵ تنی (+عکس)