Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعه جدید نشان می دهد بخار ناشی از استعمال سیگارهای الکترونیکی خطر ابتلا به ذات الریه را افزایش می دهد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کوئین مری لندن نشان می‌دهد بخار ناشی از سیگارهای الکترونیکی موجب می‌شود باکتری‌های عامل ذات الریه به سلول‌های پوشش مجاری هوایی چسبیده و احتمال ابتلا به این بیماری تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد مصرف کنندگان سیگارهای الکترونیکی در مقایسه با سایر افراد در معرض ریسک بالاتر ابتلا به عفونت ریه قرار دارند.

تیم تحقیق به سرپرستی جاناتان گریگ، سه نوع آزمایش را انجام دادند.در یک آزمایش، سلول‌های پوشش بینی انسان در محیط آزمایشگاه در معرض سیگار الکترونیکی قرار گرفت؛ آزمایش دیگر شامل موش‌های بود که بخار سیگار را استنشاق کرده و سپس در معرض باکتری‌های پنوموکوک، علت اصلی ذات الریه، قرار گرفته بودند.

در آزمایش سوم، پوشش بینی ۱۱ استعمال کننده سیگار الکترونیکی با ۶ فرد غیرسیگاری مقایسه شد.

تیم تحقیق به افزایش شدید تعداد باکتری‌های چسبیده به سلول‌های مجاری هوا بعد از قرارگیری در معرض سیگار الکترونیکی پی برد.

به گفته گریگ، «برخی افراد به منظور ایمن بودن این نوع سیگارها یا برای ترک سیگار، از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کنند، اما شواهد نشان می‌دهد استنشاق بخار این نوع سیگارها هم دارای عوارض جدی ای برای سلامت است.»

ماه گذشته هم در مطالعه ای دیگر مشخص شده بود که بخار این نوع سیگارها موجب افزایش ریسک سرطان می‌شود چراکه به DNA آسیب می‌رساند.

منبع: مهر

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۲۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هماهنگی تعطیلات پایان هفته با دنیا، به افزایش صادرات منجر خواهد شد/خارجی‌ها در روز‌های تعطیل پاسخگو نیستند

رئیس انجمن مس ایران و رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران، با انتقاد از پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه، گفت: با این رویه، ۴ روز را برای ارتباط با شرکای خارجی از دست خواهیم داد و این سیاست غلط خسارات زیادی به صادرات و واردات ما وارد خواهد کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو بهرام شکوری رئیس انجمن مس ایران، گفت: هماهنگ شدن تعطیلات پایان هفته ایران با کشور‌های دیگر، به افزایش صادرات و پررنگ‌تر شدن حضور ما در بازار‌های جهانی منجر می‌شود.

وی با اشاره به مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس مبنی بر تعطیلی پنجشنبه در کشور، ادامه داد: هدف از نام‌گذاری سال، تلاش برای افزایش رشد اقتصادی است که این امر نیز مستلزم افزایش تعاملات ما با دنیای خارج است؛ هماهنگ شدن تعطیلات پایان هفته ما با کشور‌های دنیا همچون برداشته شدن تحریم‌ها و برقراری روابط مالی با کشور‌های مختلف، بستر را برای افزایش صادرات فراهم می‌کند.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگاني ایران با تأکید بر اینکه این هماهنگی ارتباط ما را با دنیا افزایش خواهد داد، افزود: بسیاری از کشور‌ها حتی کشور‌های مسلمانی مثل ترکیه و آذربایجان، شنبه و یکشنبه تعطیل هستند و این امر منافاتی با مناسک عبادی روز جمعه نیز ندارد؛ ما می‌بینیم که در این کشور‌های مسلمان نماز جمعه برگزار می‌شود و مردم هم شرکت می‌کنند. 

وی گفت:کشور‌های دیگر مثل قطر و عمان نیز جمعه و شنبه را تعطیل هستند که در نتیجه ارتباطشان با دنیا دو روز قطع است.

شکوری ادامه داد: متأسفانه معلوم نیست با چه تدبیری نمایندگان مجلس، پنجشنبه را به جای شنبه در کشور ما به عنوان دومین روز تعطیل اضافه کرده‌اند؛ هدف این است که از خلال این تغییرات، شرایطی ایجاد شود که ارتباط ما با دنیا افزایش یابد. در حالی که با تعطیلی پنجشنبه، ارتباط ما با دنیا ۴ روز قطع می‌شود.

وی با اشاره به اظهار نظر معاون پارلمانی رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه در هر جایی و هر زمانی می‌توان با کشور‌های دیگر ارتباط داشت، بیان کرد: حتی اگر فرض کنیم که این اظهار نظر درست است باز هم برای این موضوع ما نیاز به زیرساخت‌های ارتباطی داریم؛ وقتی اپلیکیشن‌های شناخته‌شده دنیا در کشور ما فیلتر است و یا سرعت اینترنت تا حد قطعی کاهش پیدا می‌کند، چطور می‌توان درباره ارتباط با کشور‌های دنیا از طریق شبکه‌های اجتماعی داخلی مثل «بله» سخن گفت.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران، افزود: با همه این مشکلات اتفاقاً ما سعی کردیم ارتباط خود را با شرکای خارجی‌مان در بستر شبکه‌های اجتماعی حفظ کنیم؛ در موارد زیادی نیاز است که مستنداتی را بفرستیم و گزارش‌هایی را دریافت کنیم که حتی اگر به صورت مجازی انجام شود باز هم آن‌ها در روز‌های تعطیل پاسخگو نیستند.

شکوری بیان کرد: در حال حاضر روابط بانکی ما با دنیا قطع است، اما اگر این روابط برقرار شود، در این صورت آن‌ها روز پنجشنبه و یا جمعه منتظر هستند برای طرف‌های خود در ایران آل سی باز کنند و یا حواله پولی ارسال کنند، اما با بسته بودن بانک‌های ما چنین امکانی وجود نخواهد داشت.

او اینکه بسیاری از مجوز‌هایی که برای صادرات محصول نیاز است در روز‌های تعطیل صادر نمی‌شوند، تأکید کرد: با این رویه، ۴ روز را برای توسعه صادرات از دست خواهیم داد و این سیاست غلط خسارات زیادی به صادرات و واردات ما وارد خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • میزان رطوبت هوا در خانه چقدر باید باشد؟
  • پیامک قوه قضائیه درباره همراه داشتن وسایل ارتباط الکترونیکی در آزمون سراسری
  • قوه قضاییه : همراه داشتن هرگونه وسیله ارتباط الکترونیکی در کنکور تخلف محسوب می‌شود
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان
  • (ویدئو) حمل و استعمال حشیش در این کشور اروپایی قانونی شد
  • هماهنگی تعطیلات پایان هفته با دنیا، به افزایش صادرات منجر خواهد شد/خارجی‌ها در روز‌های تعطیل پاسخگو نیستند
  • لزوم افزایش ارتباط فعال دانشگاه با جوامع و نهادهای مردمی
  • افزایش ۳۴ درصدی پرداخت صدقات در خراسان جنوبی
  • این افراد بیشتر در معرض حملات قلبی هستند
  • سفر به سوریه با ویزای الکترونیکی امکان‌پذیر می‌شود