Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-05@02:26:23 GMT

قیمت جدید محصولات سایپا در عراق +جدول

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۸۳۹۹۵

قیمت جدید محصولات سایپا در عراق +جدول

گفته شده خودروهای مدل 2018 سایپا در نمایشگاه بغداد به‌صورت ویژه به همراه تخفیف‌های نمایشگاهی ارائه شده و سایپا 131 قیمت 6800 دلاری، آریو اتوماتیک قیمت 11800 دلاری، تیبا بهای 7100 دلاری، ساینا اتوماتیک قیمت 10400 دلاری داشته‌اند. همچنین ساینا با قیمت 8200 دلار، تیبا دو با قیمت 8200 دلار و کوییک با قیمت 11600 دلار عرضه شده و مورد استقبال عراقی‌ها قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروهای سایپا به دلیل خدمات پس از فروش گسترده و مناسب، قیمت پایین قطعات و همچنین قیمت اقتصادی خودرو همواره مورد اقبال عراقی‌ها بوده‌اند.

مدل قیمت در عراق (دلار) قیمت در عراق (میلیون تومان) قیمت در بازار داخلی (میلیون تومان) کوییک 11600 52.2 32 الی 42 آریو 11800 53.1 حدود 62 تیبا 7100 31.95 حدود 26 تیبا 2 8200 36.9 حدود 28 ساینا 10200 45.9 حدود 29 ساینا اتوماتیک 10400 46.8 حدود 38 (پیش فروش) پراید 131 6800 30.6 حدود 22 واگذاری بن رو به رنو

مدیرعامل سازمان گسترش در گفت‌وگو با دنیای اقتصاد اعلام کرد سرانجام پرونده واگذاری سایت تولیدی بن رو به رنو مختومه شده و این سایت به فرانسوی‌ها واگذار شد. آن‌طور که منصور معظمی در مصاحبه اختصاصی با دنیای اقتصاد گفته، در ماجرای بن رو طبق مفاد قرارداد رنو عمل شد و این سایت برای تولید محصولات جدید در اختیار رنویی‌ها قرار گرفت.


البته این انتقال در صورتی رخ داده که سایپایی‌ها به این راحتی بن رو را واگذار نکرده و امتیاز بزرگی از رنو گرفته‌اند. مرداد سال جاری بود که ایدرو و رنو پس از مذاکرات فراوان سرانجام قرارداد همکاری مشترک را امضا کردند تا طبق آن رنو امکان حضوری مستقل‌تر در ایران را پیدا کند. در یکی از مهم‌ترین بندهای قرارداد بنا بود بن رو (سایت تولیدی سایپا در شهر ساوه) در ازای طلب ایدرو از سایپا و به عنوان آورده این سازمان در اختیار خودروساز فرانسوی گذاشته شود.

در این در حالی بوده که سایپا در آن مقطع زیر بار انتقال بن رو به رنو نرفته و با مخالفت مهدی جمالی مدیرعامل و سهامداران شرکت، پرونده یاد شده در مقطعی حتی بایگانی شده بود. هرچند در ادامه جمالی به عنوان مخالف سرسخت انتقال بن رو به رنو از سایپا رفت اما تغییر سکان هدایت سایپا نیز تغییر محسوسی در پرونده ایجاد نکرد. در ادامه شرایط به گونه‌ای پیش رفت که رئیس سازمان گسترش اعلام کرد سایت‌های تولیدی دیگر به منظور جایگزینی بن رو مطالعه شده و یکی از آن‌ها به رنو داده خواهد شد.

درست در زمانی که گمان می‌شد پرونده انتقال بن رو به رنو مختومه شده گفته شد این خودروساز فرانسوی به تصاحب بن رو اصرار داشته و از همین رو پرونده دوباره به جریان افتاد. گویا رنو به سازمان گسترش گفته بود تحت هر شرایطی بن رو باید طبق آنچه در قرارداد ذکر شده در اختیار این شرکت گذاشته شود و در غیر این صورت اجرایی شدن قرارداد چالش‌های جدی خواهد داشت.

در پی اصرار رنو سازمان گسترش تصمیم گرفت مذاکرات دوباره را با سایپا آغاز کند و این بار هر طور که شده موافقت آن‌ها را برای واگذاری بن رو به رنو جلب کنند. از آنجایی که جمالی دیگر در سایپا حضور نداشت مذاکرات روان‌تر پیش رفت و سرانجام بن رو به رنو رسید.

اما چه شد که سایپا سرانجام به واگذاری بن رو به فرانسوی‌ها راضی شد؟ پاسخ این پرسش را می‌توان در خبری مهم که از سوی مدیرعامل سایپا اعلام شد به روشنی یافت. سه‌شنبه گذشته مدیرعامل سایپا در پاسخ به پرسشی مبنی بر سرانجام پرونده بن رو گفت:
ما برای انتقال بن رو به رنو شرط و شروطی داریم که اگر محقق شوند این انتقال صورت خواهد گرفت؛ اما نکته مهم این بود که جهرودی در پاسخ به پرسش خبرنگار دنیای اقتصاد مبنی بر ارتباط داشتن این شرط و شروط با مشارکت جدید رنو و سایپا اعلام کرد: شک نکنید همین‌طور است.
گفته می‌شود سایپا توانسته امتیاز انحصاری تولید رنو کوئید و سیمبل را دریافت نماید تا با یک تیر دو نشان زده و علاوه بر رفع خطر کوئید برای کوییک! در محصولات رده میانی هم برای ایران خودرو شاخ و شانه بکشد.

تحقیق و تفحص جدید از خودروسازان

دنیای اقتصاد به نقل از ایسنا آورده یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از جمع‌آوری 34 امضا برای تحقیق و تفحص از علل ناکارآمدی خودروسازان داخلی در حوزه‌های کیفیت، قیمت، طراحی، تکنولوژی، فروش، خدمات پس از فروش و آثار زیست‌محیطی خودروهای تولیدی خبر داد. محمدرضا نجفی گفته که تقاضای تحقیق و تفحص با 10 محور تهیه و به زودی به هیات رئیسه مجلس تقدیم خواهد شد.


این تحقیق و تفحص به اعتبار گزارش‌های متعدد و درخواست‌های فراوان مشتریان ناراضی شرکت‌های خودروسازی تهیه شده است. وی با اشاره به بخشی از محورهای 10 گانه تحقیق و تفحص یاد شده گفت: بررسی مسائلی همانند علل زیان دهی شرکت های خودروسازی اصلی داخلی و شرکت های تابعه، استفاده ناکافی از ظرفیت‌های موجود برنامه‌های خودروسازان برای طراحی و تولید خودروهای باکیفیت بالا و قیمت مناسب برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه، بررسی چگونگی عقد قرارداد با شرکت های پژو، رنو و سیتروئن و تأثیرات آن روی دانش فنی خودروسازان داخلی و… از جمله محورهای این تحقیق و تفحص خواهند بود.

قیمت برخی از خودروهای داخلی

در خاتمه قیمت برخی از خودروهای داخلی را به نقل از دنیای اقتصاد برای شما عزیزان تقدیم می‌کنیم. در این بازار که قیمت خودروها بدون ذکر دلیل بالا می‌رود باید پژو 205 تیپ 5 را با قیمت 38 میلیون 800 هزار تومان، پژو 207 را با قیمت 53 میلیون و 500 هزار تومان، تندر 90 مدل E2 را با بهای 43 میلیون و 500 هزار تومان و تندر 90 اتومات را با بهای 49 میلیون تومان خریداری کنید. تیبا 2 و ساینا به ترتیب قیمت 28 میلیون و 700 هزار تومانی و 28 میلیون و 900 هزار تومانی داشته درحالی‌که پراید 131 با 21 میلیون و 500 هزار تومان فروخته می‌شود. دنا پلاس برچسب قیمتی 52 میلیونی خورده و رانا نیز 34 میلیون و 400 هزار تومان قیمت دارد. سمند EF7 با قیمت 32 میلیون تومانی و ساندرو استپ وی با بهای 64 میلیونی عرضه می‌شوند. نهایتاً به دو خودروی سراتو اتومات آپشنال و پارس تندر می‌رسیم که به ترتیب قیمت 104 میلیونی و 42 میلیون و 800 هزار تومانی دارند.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهین اتومات چند شد؟ + جدول قیمت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اقتصاد آنلاین ،با مطالعه جدول زیر اطلاعات کاملی درباره قیمت روز خودروهای شاهین به دست خواهید آورد.


قیمت روز انواع خودرو شاهین
برند مدل کارکرد قیمت (تومان)
شاهین، G اتومات ۱۴۰۲ ۹,۵۰۰ ۸۴۰,۰۰۰,۰۰۰
شاهین، G اتومات ۱۴۰۲ ۷,۲۰۰ ۷۹۵,۰۰۰,۰۰۰
شاهین، G اتومات ۱۴۰۲ ۲,۷۰۰ ۸۴۰,۰۰۰,۰۰۰
شاهین، G دنده‌ای ۱۴۰۲ ۵,۷۰۰ ۷۲۸,۰۰۰,۰۰۰
شاهین، G اتومات ۱۴۰۲ ۲,۰۰۰ ۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰
شاهین، G اتومات ۱۴۰۲ ۱۵,۰۰۰ ۷۱۵,۰۰۰,۰۰۰
شاهین، G اتومات ۱۴۰۳ صفر ۸۰۱,۰۰۰,۰۰۰
شاهین، G اتومات ۱۴۰۳ صفر ۸۶۰,۰۰۰,۰۰۰
شاهین، G اتومات ۱۴۰۳ صفر ۸۴۰,۰۰۰,۰۰۰

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901986

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت انواع پژو پارس امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • شاهین اتومات چند شد؟ + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار