Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس در مورد سقوط هواپیما‌ی ‌تهران ــ یاسوج اظهاراتی مطرح کرد. ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سید احسن علوی شامگاه یکشنبه در گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به اهمیت حوزه حمل و نقل اظهار داشت: حمل و نقل از اساسی‌ترین بخش‌های توسعه پایدار هر کشور بوده و رابطه مستقیمی با اقتصاد دارد و «ارزش افزوده» در حوزه حمل و نقل با «تولید ناخالص» ارتباط تنگاتنگی دارد و هر چه در این حوزه سرمایه‌گذاری بیشتر صورت بگیرد، به اقتصاد کشور کمک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: قبول داریم که در حوزه حمل و نقل با کمبود و مضایق اعتباری، تجهیزات و امکانات روبه‌رو هستیم و این موضوع در جای خود محل بحث است.

رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه در راستای اجرای دستور ریاست مجلس امروز کمیته بحران برای تشکیل شد، تصریح کرد: متأسفانه قریب به 14 ساعتی که از حادثه می‌گذرد به دلیل توپوگرافی و شرایط آب و هوایی، هنوز لاشه هواپیما هنوز پیدا نشده است.

وی با بیان اینکه کمیسیون عمران در حوزه‌های ریلی، زمینی، دریایی و هوایی کم نگذاشته است، گفت: بنده شنیده‌ام که این هواپیما 7 سال زمین‌گیر بوده و در آبان‌ماه تعمیر شده و امروز در یک منطقه صعب‌العبور پرواز کرده است.

علوی افزود: آنچه جای بحث دارد این است که فاصله ارتفاع این هواپیما در زمان پرواز با قله دنا کم بوده و سئوال اینجاست در چنین شرایط هوایی و جو ناپایدار، آیا امکان انتخاب مسیر جایگزینی وجود نداشت و چرا این کار انجام نشد.

وی با بیان اینکه در این پرواز ریسک را بسیار بالا برده‌اند، اظهار کرد: خلبان این هواپیما مجرب و توانمند بوده و از آنجا که ابرها پایین بوده و تراکم ابرها سبب تکان‌های شدیدی به هواپیما شده شاید این موضوع علت سقوط هم بوده است.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس با بیان اینکه 270 فروند هواپیما در کشور داریم، گفت: 50 درصد از هواپیماهای ما به دلیل تحریم‌ها و مشکلات اقتصای زمین‌گیر هستند و این هواپیما هم 24 سال و 6 ماه عمر داشت که هیچ بعید نیست که ELT هواپیما از کار افتاده باشد چرا که در صورت فعال بودن زمانی که با مانعی برخورد می‌کند به کار می‌افتد و سئوال اینجاست که چطور فرکانسی ارسال نکرده است.

وی پیدا نشدن محل حادثه بعد از 14 ساعت را نقص دانست و گفت: متوسط عمر هواپیما در دنیا 11 سال بوده که در کشورهای حاشیه خلیج فارس 6 سال و در کشور ما 22 سال است و در واقع متوسط سن هواپیماهای ما دو برابر سن هواپیماهای دنیا است در نتیجه بعید نیست ELT خود این هواپیما فعال نباشد اما نباید تا بررسی‌ها قضاوت کرد.

رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه هنر مدیریت چه می‌شود، خاطر نشان کرد: باید در همین تنگناها و مشکلات مدیریت‌ها صورت بگیرد و ضروری است که با وجود مشکلات اقتصادی با ابزارات و امکانات موجود، به درستی مدیریت شود.

وی گفت: بنده احساس می‌کنم در همه حوزه‌ها تعصب ملی کم شده و در مجموع انگیزه ملی هم کم شده است.

علوی افزود: به‌دلیل مشکلات موجود، ما تاکتیکی و کوتاه مدت فکر می‌کنیم درحالی که باید برنامه‌ریزی‌ها دراز مدت باشند.

وی با بیان اینکه تکرار حوادث و تجربه پشت تجربه برای کشور ما تلخ است اظهار کرد: باید از خود سئوال بپرسیم و به حوزه مدیریت تلنگر بزنیم.

رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه کمیته عمران جلسات پیوسته‌ای را برگزار می‌کند، گفت: باید بدانیم که علت این حادثه چه بوده چرا که در این صورت است که خیلی از سئوال‌ها مطرح می‌شود و با بررسی جعبه سیاه هواپیما مسائل خود به خود مشخص خواهد شد.

وی با بیان اینکه در کشور هواپیما داریم که بالاتر از سقف پرواز، پرواز می‌کند، تصریح کرد: زمان کوتاهی از این قضیه گذشته و تا فردا خیلی مسائل مشخص می‌شود و با توجه به بحث امداد و نجات و تلاش‌ها باید صبر کرد و سپس عملکرد ستاد مدیریت بحران را قضاوت کرد.

علوی در پاسخ به این سئوال که آیا با توجه به تهدیدها و فرصت‌های صنعت هواپیما مجلس برنامه خاصی در این خصوص دارد، افزود: خرید هواپیما توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد و در این راستا فاینانس و صندوق توسعه ملی هم کمک می‌کند و از طریق قانون بودجه، قانون برنامه و سند بالا دستی مشکل و محدودیتی در این خصوص نداریم و هر آنچه بوده کمک شده و کمک می‌کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس خاطرنشان کرد: از 270 فروند هواپیمایی موجود در کشور 85 فروند هواپیما بیشتر از دو سال زمین‌گیر هستند.

انتهای پیام/ح

R7848/P1357/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۴۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در مجلس برگزار شد.

آنگونه که فارس روایت کرده، قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899486

دیگر خبرها

  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • اظهارات سردار رادان درباره طرح عفاف و حجاب
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • ماجرای هزینه تراشی عجیب یک عضو کمیسیون امنیت ملی با اظهارات نسنجیده + عکس