Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@16:08:08 GMT

سيمينه رود طغيان کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۸۵۳۴۶

سيمينه رود طغيان کرد

خبرگزاري آريا - مهاباد - ايرنا - دور تازه بارندگي ها، سبب طغيان و بالا آمدن آب رودخانه سيمينه رود بوکان شده اما به مدد آمادگي قبلي و کنترل شرايط، خسارت هاي اين پديده بسيار جزيي بوده است.

دبير شوراي مديريت بحران شهرستان بوکان روز دوشنبه در اين مورد به خبرنگار ايرنا گفت: بارش مداوم باران موجب شده که حجم آب سيمينه رود به 165 متر مکعب بر ثانيه افزايش يابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلطان رحماني افزود: بر اساس پيش بيني ها، احتمال دارد حجم آب ورودي به بستر سيمينه رود به بيش از 200 متر مکعب نيز برسد.
وي ادامه داد: امسال به علت عوامل محيطي و انساني در ژرفا و عرض و برداشت رسوبات رودخانه اي از جمله شن و ماسه، عمق رودخانه افزايش پيدا کرده و طغيان امسال سيمينه رود تنها خسارت هاي جزيي در پي داشته است.
رئيس اداره هواشناسي بوکان نيز به ايرنا گفت: در 48 ساعت گذشته 55 ميلي متر بارش در اين شهرستان به ثبت رسيده که موجب خوشحالي مردم به ويژه روستاييان و کشاورزان شده است.
اسماعيل کامياب اظهار کرد: از ابتداي سال آبي جاري تاکنون 181ميلي متر بارندگي در بوکان ثبت شده که نسبت به سال گذشته 12 درصد بيشتر است.
به گزارش ايرنا، افزايش آب رودخانه فصلي سيمينه رود و طغيان آن در اين ماه از سال، نويد جاري شدن دايمي سيمينه رود را مي دهد که اين موضوع خوشحالي کشاورزان را در پي دارد.
برخي از شهروندان بوکاني با حضور در حاشيه رودخانه، شکرگزاري به درگاه الهي را به جاي آوردند و از زيبايي هاي آب، باران، رودخانه و طبيعت عکس سلفي گرفتند.
شدت جريان اين رودخانه در برخي از مسيرهاي گذر در شهر بوکان سبب شد آب وارد معابر و خيابان هاي حاشيه اي شود که اين مشکلاتي را براي مردم به وجود آورد.
به گزارش ايرنا، شهرستان بوکان داراي 2 رودخانه سيمينه رود و زرينه رود است که از داخل و حاشيه اين شهر گذر مي کند.
با توجه به خشکسالي هاي پياپي از سال 1385 تاکنون رودخانه پر آب سيمينه رود از حالت دائمي خارج و به رودخانه فصلي تبديل شده است.
سيمينه رود يکي از رودهاي مهم آذربايجان غربي است که از کوهستان هاي منطقه مهاباد، سقز، بانه و شمال عراق سرچشمه مي گيرد و پس از عبور از شهر بوکان و اطراف شهر مياندوآب به درياچه اروميه مي ريزد.
طول سيمينه ‌رود 200 کيلومتر و گستره حوضه آبگير آن در محل داشبند 2090 کيلومتر مربع و ميانگين آب سالانه آن برابر 640 ميليون متر مکعب است.
7510/3093/2093/6033
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران از اتمام مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در سه رودخانه پرآبی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدطاهر بابازاده عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مازندران یک‌صد نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است، اظهار کرد: این نیروگاه‌ها به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید، افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسید و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد، عنوان کرد: این تعداد نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

بابازاده برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه مهم‌ترین چالش را با سازمان حفاظت محیط زیست است مطرح و بیان کرد: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است که با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

کد خبر 749479

دیگر خبرها

  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان ها
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان
  • (ویدئو) طغیان شدید رودخانه‌های فصلی در امارات بعد از بارش سنگین امروز صبح
  • هشدار نارنجی  هواشناسی: بارش باران استان فارس را در بر می‌گیرد