Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر طیور معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: برای حمایت از مصرف کنندگان و متعادل نگه داشتن قیمت تخم مرغ مصرفی مردم در ایام نوروز، تعرفه واردات تخم مرغ و پودر تخم مرغ از 45 درصد به پنج درصد کاهش یافت.

ایران آنلاین /حبیب امینی با بیان این که از سال 95 تاکنون 45 درصد گله های مرغ تخم گذار کشور در اثر شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از بین رفته است، افزود: با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش مصرف شیرینی و شکلات در کشور جهت متعادل نگه داشتن قیمت تخم مرغ مصرفی در بازار تصمیم گرفتیم تخم مرغ مصرفی صنایع تبدیلی و شیرینی پزی ها را از تخم مرغ مصرفی مردم جدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: با توجه به این که پیک مصرف تخم مرغ در شیرینی پزی ها در بهمن ماه هر سال افزایش می یابد، به همین منظور با کاهش تعرفه واردات تخم مرغ و پودر تخم مرغ توسط صنف قنادان تلاش کردیم لطمه ای به بازار این محصول
وارد نشود.
وی اضافه کرد: در ابتدای امر قرار بود واردات تخم مرغ و پودر آن توسط اتحادیه سراسری مرغ تخمگذار کشور انجام شود که برای تسریع در کارها این امر به طور مستقیم به صنف قنادان واگذار شد که البته کاهش تعرفه برای واردات پودر تخم مرغ مربوط به قبل از افزایش قیمت این محصول در بازار بود.
مدیرکل دفتر طیور وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: آنچه مشخص است تخم مرغ مصرفی مردم مورد مصرف شیرینی پزی ها و صنایع تبدیلی نیست تا افزایش مصرف انها تاثیر مستقیم در بازار این محصول داشته باشد.
وی افزود: به طور معمول صنایع تبدیلی و شیرینی پزی ها از تخم مرغ های درجه دو، درجه سه، لمبه و منجمد استفاده می کنند، بنابراین افزایش مصرف شیرینی پزی ها تاثیری روی تخم مرغ مصرفی مردم نخواهد داشت.
وی ادامه داد: حتی تخم مرغ های درجه دو و سه که در مرغداری های صنعتی به فروش نمی روند، با جداسازی زرده از سفیده و ایجاد فرایند انجماد بین 24 ساعت تا یک هفته در اختیار شیرینی پزی ها قرار می گیرد.
امینی گفت: تاکنون نزدیک دو هزار و 400 تن تخم مرغ وارد شده است که بیش از نیمی از آن برای مصارف صنعتی و شیرینی پزی ها است.
وی اظهارداشت: برای متعادل نگه داشتن قیمت تخم مرغ در بازار و مصارف صنعتی همچنان واردات مستمر تخم مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام انجام خواهد شد و مردم نگرانی بابت افزایش قیمت این محصول نداشته باشند.
در حال حاضر صنعت مرغ تخم گذار کشور ظرفیت اسمی تولید نزدیک یک میلیون و 300 هزار تن تخم مرغ را دارد که سال گذشته نزدیک 940 هزارتن تخم مرغ در کشور تولید شد.
به طور معمول مصرف سالیانه تخم مرغ کشور ۹۰۰ هزار تن است که طی سالهای اخیر بخشی از تولید این محصول به کشورهای عراق و افغانستان به طور عمده صادر می شد.
با شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور، از ابتدای سال تاکنون نزدیک 26 میلیون قطعه مرغ مادر، تخمگذار و گوشتی معدوم شده که عمده معدوم سازی با طیور مرغ تخمگذار بوده است.
این درحالیست که سال 95 نیز میزان تلفات طیور صنعتی و بومی بیش از 11 میلیون قطعه بوده است.
به طوری که در ابتدای سال 96 قیمت هر شانه تخم مرغ بین 90 تا 120 هزارریال متغیر بوده که از مردادماه امسال با توجه به کاهش تولید داخلی قیمت ها روند افزایشی یافت به طوری که قیمت هر شانه تخم مرغ اواخر دی ماه به 210 هزار ریال نیز رسید.
براساس سیاست اخیر دولت برای تنظیم بازار تخم مرغ و حمایت از مصرف کنندگان مجوز واردات و ثبت سفارش تخم مرغ آزاد شد، به طوری که هر شانه دو کیلوگرمی تخم مرغ وارداتی با مبلغ 126 هزارریال در میادین میوه و تره بار عرضه می شود.
درحالی که طی سالهای اخیر ایران نه تنها در تولید این محصول خودکفا بوده بلکه یکی از صادر کنندگان این محصول به شمار می رود.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!

از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۳ اردیبهشت ماه بارندگی‌ها در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

به گزارش مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روز‌های اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده