Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزای برنا، ایرج حریرچی در نشست خبری هفتگی ضمن بیان این مطلب گفت: «در هواپیمای تهران_یاسوج تعدادی از همکاران پزشک و پرستار حضور داشتند که برای ارائه خدمت به یاسوج می‌ رفتند.»

وی گفت: «شاپور یاری پور به همراه همسرشان که پرستار هستند و فرزندشان همچنین خانم فاطمه دالوندی که دانشجوی پزشکی بودند، مژگان نظری دانشجوی پزشکی، دکتر کردی که دکترای روانشناسی داشتند و استاد مهمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بودند، سکینه کاظمی دانشجوی پرستاری، علیرضا جامه ای دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نرگس خوبانی و فرزندانشان که همسر و پسران دکتر دانشی جراح مغز و اعصاب بودند، در این هواپیما حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه این نشست خبری، به موضوع کاهش اهدای خون در فصل سرما اشاره کرد و گفت: «با توجه به شروع فصل سرما، مراجعه کنندگان برای اهدای خون کمتر می شود در حالیکه بیماران نیازمند به خون نمی‌ توانند از قاعده سرمای هوا پیروی کنند.»

حریرچی گفت: «آمار اهدای خون کمی کاهش پیدا کرده است و نیاز هست که اهداکنندگان مستمر و سایر اهداکنندگان برای اهدای خون مراجعه کنند، چرا که معمولا میزان عمل‌ های جراحی در ماه های آخر سال افزایش پیدا می کند و از مردم درخواست می کنیم که برای اهدای خون مراجعه کنند.»

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به فرا رسیدن هفته ملی سلامت مردان، گفت: «متاسفانه فقط 3 درصد مردان ایرانی هیچ عامل خطری در شیوه زندگی خود برای ابتلا به بیماریهای مزمن غیر واگیر از قبیل سکته قلبی و مغزی و سرطانها ندارند.»

حریرچی با بیان این که حدود نیمی از مردان مبتلا به چاقی یا اضافه وزن هستند، گفت: «چاقی شکمی در مردان بالاتر از زنان است که یک عامل خطر مهم بیماری قلبی عروقی است.» 

وی با بیان این که حدود 89 درصد مردان الگوی تغذیه مناسبی ندارند و کمتر از 5 واحد میوه و سبزی در روز مصرف می کنند، گفت: «31 درصد مردان فعالیت بدنی نامناسب دارند، 20 درصد مردان به طور روزانه سیگار می کشند 18 درصد مردان فشارخون بالا ، 13 درصد قند خون بالا و 25 درصد مردان کلسترول خون بالا دارند.»

حریرچی یادآور شد: «مردان 2 برابر بیش از زنان به علت حوادث فوت می کنند و سه چهارم موارد فوت در حوادث ترافیکی و چهار پنجم موارد فوت در خشونت ها و دگرکشی ها مربوط به مردان است.»

به گفته وی، در حال حاضر احتمال مرگ مردان در سنین بین 50 تا 74 سال بیش از 40 درصد است که این رقم در زنان کمتر از 30 درصد است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: «در بین 67 عامل خطر تهدید کننده سلامت، 60 مورد بیشتر در مردان به نسبت زنان باعث مرگ و میر می شود و 10 مورد اول، همگی در مردان شایعترند و همچنین از 37 سرطان شایع، 32 مورد در مردان شیوع بالاتری دارند.»

حریرچی با بیان این که 95 درصد از حوادث شغلی منجر به مرگ و 7 درصد حوادث شغلی غیر منجر به مرگ در مردان رخ می دهد، گفت: «میزان مرگ و میر ناشی از مصرف سیگار در مردان حدود سه برابر زنان است.»

وی افزود: «مردان به هنگام بیماری، کمتر به پزشک مراجعه می نمایند و در صورت مراجعه نیز کمتر در خصوص وضعیت بیماری و علائم با پزشک صحبت می کنند. همچنین مردان تمایل کمتری به بازگو کردن مشکلات روحی و روانی خود با افراد خانواده، دوستان و پزشکان دارند.»

به گفته حریرچی سوختگی4.7 درصد مرگ های غیر طبیعی در ایران را شامل و در مردان 1.2 برابر زنان رخ می دهد و همچنین، غرق شدگی 2.4 درصد مرگ های غیر طبیعی در ایران را شامل و مردان 6.7 برابر بیشتر از زنان دچار غرق شدگی می شوند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: «برق گرفتگی 2 درصد مرگ های غیر طبیعی در ایران را شامل و در مردان 7.6 برابر زنان است . مسمومیت با منوکسیدکربن 1.7درصد مرگ های غیر طبیعی در ایران را شامل می شود و در مردان 3.3 برابر زنان رخ می دهد.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۶ حادثه دیده در ارتفاعات البرز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ محمدباقرخلفی گفت: اولین حادثه ساعت ۸:۵۵ جمعه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲؛ مبنی بر سقوط یک پارگلایدر در ارتفاعات سیبان دره ساوجبلاغ رخ داد که امدادگران پس از انجام اقدامات اولیه او را به محل امن انتقال دادند.

او افزود:  حادثه‌ دیگری در  ساعت ۸:۵۷ در ارتفاعات بیجی کوه شهرستان کرج رخ داد که بر اثر آن یک طبیعت‌گرد ۷۰ ساله با فشارخون بالا در ارتفاعات با کمک امدادگران به محل امن انتقال یافت.

 خلفی بیان کرد: در ساعت ۱۰:۰۳ امداد گران به راننده حادثه دیده بر اثر سقوط یک دستگاه وانت به دره‌های طالقان کمک کردند و او را به نیروهای اورژانس تحویل دادند.

وی افزود:  ساعت ۱۲:۰۰ سقوط نوجوان ۱۶ ساله‌ای در کوه‌های عظیمیه کرج محدوده بام کرج اعلام شد که وی نیز تحویل عوامل اورژانس شد.

 خلفی گفت: همچنین ساعت ۱۵:۱۰ سقوط فردی ۵۴ ساله در اطراف سد طالقان گزارش شد که برای ادامه روند درمان تحویل عوامل اورژانس شد.

وی افزود: آخرین حادثه ساعت ۱۹:۰۰ در پی گرفتار شدن ۲ طبیعتگرد در محدوده کوه‌های روستای اغشت قله (مرد نوروز) گزارش شد که با راهنمایی تلفنی امدادگران پایگاه فخرایران این افراد، مسیر خود را شناسایی و به محل امن هدایت شدند.

دیگر خبرها

  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • پراید چپ کرد (+ عکس)
  • واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار/ 5 نفر مصدوم شدند
  • واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار پنج مصدوم بر جا گذاشت
  • سقوط مینی بوس به دره در باغملک / شمار کشته و مصدومین اعلام شد
  • ۱۰ کشته و مصدوم درپی سقوط مینی‌بوس به دره در باغملک
  • ۹ مصدوم درپی تصادف ۲ پراید در جاده کلات مشهد
  • امدادرسانی به ۷ حادثه دیده در ارتفاعات البرز
  • امدادرسانی به ۶ حادثه دیده در ارتفاعات البرز
  • سقوط مرد ۴۵ ساله در آبشار لوه/ اعزام ۸امدادگر به محل حادثه