Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - رييس کميسيون اقتصادي مجلس گفت : بنا شده است کميته ويژه اي متشکل از جمعي از نمايندگان کميسيون اقتصادي مجلس، جمعي از نمايندگان سوال کننده از رييس جمهوري و اعضاي کميته منتخب سران قوا راستي آزمايي اقدامات دولت در موضوع موسسات مالي را ظرف يک ماه پيگيري و ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، محمد رضا پورابراهيمي درحاشيه جلسه علني امروز دوشنبه مجلس در نشست خبري درباره جلسه مشترک روز گذشته کميسيون اقتصادي مجلس با نمايندگان رييس جمهوري درباره طرح سوال از رييس جمهوري گفت: روز گذشته نشست مشترک نمايندگان رييس جمهوري با نمايندگان سوال کننده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ولي الله سيف رييس بانک مرکزي، محمد نهاونديان معاون اقتصادي رييس جمهوري و کرباسيان وزير امور اقتصادي و دارايي در اين جلسه 6 ساعته توضيحاتي را به نمايندگان ارائه کردند.
رييس کميسيون اقتصادي مجلس گفت: بر اساس جمع بندي نهايي اين کميسيون مقرر شد کميته اي متشکل از جمعي از نمايندگان سوال کننده، جمعي از اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس و اعضاي کميته منتخب سران قوا تشکيل شود و اقدامات دولت در تسويه سپرده سپرده گذاران را راستي آزمايي و پيگيري کند.
وي اضافه کرد: بنا شده است اين کميته ظرف يک ماه گزارش خود را ارائه کند و جمع بندي آن به سران سه قوه ارائه شود.
پورابراهيمي افزود همچنين در جمع بندي ديگري بنا شد در مواردي که هنوز تصميم گيري نشده ، دولت سريعتر تصميم گيري کند که از جمله آن مي توان به پرداخت سپرده هاي بالاي 200 ميليون تومان اشاره کرد.
نماينده مردم کرمان در مجلس گفت: اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس اصرار دارند تمام کساني که در اين جريان مقصر هستند بايد توسط دستگاه قضايي به مجازات برسند.
وي گفت: کميته منتخب کميسيون اقتصادي مجلس به رياست حجت الاسلام بحريني نماينده مشهد موضوع راستي آزمايي را بررسي مي کند.
پورابراهيمي ادامه داد ما گزارش کميسيون اقتصادي در مورد نشست ديروز با نمايندگان سوال کننده از رييس جمهور را ظرف چند روز آينده به هيات رييسه ارسال مي کنيم.
وي در مورد مطرح شدن يا نشدن طرح سوال از رييس جمهوري در جلسه علني مجلس اظهار کرد: اگر تا زمان ارائه گزارش کميسيون اقتصادي مجلس تعداد امضاهاي سوال از رييس جمهوري کمتر از 73 امضا شود، سوال منتفي است ولي اگر اين تعداد باقي بماند يا بيشتر شود سوال در مجلس مطرح شده و رييس جمهوري براي پاسخگويي بايد به مجلس بيايد.
اين خبر در حال تکميل است
سيام**9314**9121
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مربوط به مصارف استانی در مجلس
  • چمران: در شورایی که زنده است اختلاف‌نظر طبیعی است
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی