Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گرگان - ايرنا- مدير روابط بين الملل دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان گفت: تعدادي ازمحققان کشورهاي آمريکا و کانادا و اساتيد دانشگاه هاي داخلي از خاک هاي لس در مناطق مختلف استان گلستان بازديد کردند.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از اين دانشگاه، فرهاد خرمالي اظهار کرد: در اين بازديد علمي استاداني از دانشگاه هاي آمريکا و کانادا، دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، دانشجويان مقطع دکتري جغرافياي فيزيکي دانشگاه تهران و کارشناسان سازمان زمين شناسي حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وي؛ اين بازديد در ادامه برنامه هاي کنفرانس بين المللي کواترنر بهمن ماه امسال در سازمان زمين شناسي کشور، انجام شد.
دکتر خرمالي افزود: در اين بازديد خاک هاي لس مناطق مختلف استان مانند شهر نوده خاندوز، آزادشهر و اطراف گرگان مورد بررسي محققان قرار گرفت.
استاد يکي از دانشگاه هاي کانادا با تخصص زمين شناسي زراعي و محيطي (پروفسور peter van straaten از دانشگاه Guelph ) در اين بازديد به عناصر آزاد شده از سنگ ها و کاني ها توسط گياهان مختلف اشاره کرد و گفت: براي درک بهتر از وضعيت عناصر مختلف در گياهان بايد مطالعات و شناسايي دقيقي از ترکيبات شيميايي سنگ ها داشته باشيم.
همچنين استاد يکي از دانشگاه هاي آمريکا باتخصص اکولوژيست ديرين `باستان شناسي` (پروفسور peter Wigand از دانشگاه Reno ) بيان کرد: ارتباط خاک ها و تمدن هاي قديمي مي بايست مورد مطالعه قرار گيرد زيرا اعتقاد دارم لس ها از جنبه هاي اکولوژيک و بررسي محيط قديمي و باستان شناسي و تمدن بشري داراي اهميت هستند.
مقرر شد که اين پژوهشگران در آينده نيز براي سخنراني علمي و انجام پروژه هاي تحقيقاتي به گلستان سفر کنند.
به گزارش ايرنا يک درصد از منابع لس جهان در ايران وجود داشته و بيشترين لس‌هاي کشور ما نيز در استان گلستان است.
ريزترين مواد حمل شده توسط بادها به صورت لايه‌هايي روي هم انباشته مي‌شوند که به مجموع آنها لس مي‌گويند و اين خاک‌هاي ريزدانه و زرد و قرمز را در شمال چين، اروپاي مرکزي و برخي نواحي ايالات متحده آمريکا و ترکمن صحرا در ايران مي‌توان ديد.
1648
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۰۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی

تین نیوز

بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در این نشست که به مناسبت روز ملی خلیج فارس برگزار می شود قرار است اقدامات دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دریایی در مسیر دستیابی به اهداف سیاست های کلی توسعه دریامحور ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گیرد. 

همچنین درخواست عضویت های جدید و انتخاب رئیس و دبیر ادواری جدید اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی در این نشست، مورد بررسی قرار می گیرد. 

طبق برنامه نشست، مقرر است توسط پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی ظرفیت ها و توانایی های «کاوشگر خلیج فارس» معرفی و گزارشی از گشت های اخیر این کاوشگر و برنامه های تحقیقاتی آتی آن در حوضه های آبی جنوبی کشور، ارایه گردد. 

شایان ذکر است، اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی به منظور هماهنگی و گسترش تعامل آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دریایی کشور و نیز ارتقای سطح علوم دریایی به پیشنهاد پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در سال ۱۳۸۶ تاسیس شد و از آن زمان با برگزاری ۲۱ نشست شورای عالی با حضور روسا یا نمایندگان دانشگاه های عضو، ۱۹ دانشگاه و مرکز پژوهشی را به عضویت پذیرفته است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه اقیانوس شناسی و علوم جوی، از مهمترین اقدامات و دستاوردهای اتحادیه تابحال، برگزاری نشست های کارگروه های تخصصی، تدوین اساسنامه و آیین نامه های مرتبط با فعالیت های اتحادیه، دیدار با مقامات و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران ارشد دریایی کشور، ورود موضوع اقیانوس شناسی به عنوان یکی از اولویت ها در نقشه جامع علمی کشور، تهیه سند راهبردی توسعه آموزش عالی کشور در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی، همکاری در برگزاری کنفرانس های علمی مانند RCOWA-۲۰۱۷ و RCOWA-۲۰۲۰، برگزاری برنامه های مناسبتی مشترک (روز ملی خلیج فارس، روز جهانی دریا و اقیانوس، روز منطقه ای دریای خزر)، توسعه وب سایت محققان دریای خزر (http://caspianexpert.inio.ac.ir/)و مشارکت در حضور محققان دانشگاه ها در برنامه های کاوشگر خلیج فارس بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پلیس فرانسه با هدف پاکسازی دانشگاه علوم‌سیاسی پاریس از دانشجویان تحصن کننده حامی فلسطین وارد عمل شد
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • قدردانی کودکان غزه از تحصن ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا و کانادا
  • خیزش دانشجویان جهان علیه صهیونیست‌ها+ فیلم
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • آسیب شناسی معماری تنظیم‌گری رسانه در ایران
  • نسل بشر زودتر از تصور منقرض خواهد شد!
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • پرتاب دانشجویان در آمریکا از پله به پایین
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی