Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، ارتباط سقوط پرواز یاسوج و ماجرای خودکشی سیدامامی در زندان؛ خطی که شب حادثه با پیام تسلیت یک نماینده اصلاح‌طلب کلید زده شد. محمد رضا تابش نوشته بود: «خبر درگذشت جمعی از اساتید و فعالان حوزه محیط زیست که در روزهای اخیر با حضور در مجلس شورای اسلامی مستنداً به دفاع از تلاشگران این عرصه پرداختند، موجب تأثر فراوان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» مطلبی که خیلی زود سرخط اغلب رسانه‌های معاند مانند بی‌بی‌سی فارسی و آمدنیوز قرار گرفت. اگرچه کوچکی‌نژاد عضو هیأت‌رئیسه‌ی این فراکسیون اساس حضور این افراد در مجلس و فراکسیون محیط زیست را تکذیب می‌کند!

عضو هیأت رئیسه فراکسیون محیط زیست: نمی‌دانم تابش درباره چه صحبت می‌کند!

وی با بیان اینکه چیزی در مورد حضور این فعالان تا به الان نشنیده است گفت که اولین بار است که می‌شنود که تعداد زیادی از فعالان محیط زیست در این هواپیما بوده‌اند و در واکنش به این سوال که آیا این افراد در فراکسیون جلسه داشته‌اند یا نه گفت: اسم‌هایشان را نشنیده‌ام و نمی‌شناسم.

 
ماجرای یک خبرسازی ناشیانه؛ وقتی رسانه اصلاح‌طلب برای مظلوم نمایی «کشته‌سازی» می‌کند!

اعتمادآنلاین رسانه نزدیک به تابش در ادامه اما با انتشار لیستی مخدوش ادعا کرد دستکم شانزده نفر از فعالین محیط زیست در پرواز تهران به یاسوج جان باختند. گزارشی که بیشتر از همه تلاش داشت تا ماجرای برخورد هواپیمای ATR با کوه را به نوعی مرتبط به ماجرای خودکشی سیدامامی در زندان نشان دهد. تنها یک بررسی ساده البته نشان می‌داد لیستی که رسانه‌ی اصلاح‌طلب تهیه کرده و در اختیار رسانه‌های معاند قرار داده، اساساً مخدوش و غیرقابل اعتبار است. نام بردن از کسانی که اساساً در این پرواز حضور نداشتند، تا مواردی که احتمالاً به‌خاطر تشابه اسمی «فعال محیط‌زیست» نامیده شده بودند!
 


برای مثال: دکتر سید رضا فاطمی‌طلب معاون آموزشی دانشگاه آزاد واحد پرند بود در حالی‌که رسانه‌های اصلاح‌طلب وی را محقق کشاورزی و منابع طبیعی و عضو گروه محیط زیست دانشگاه «آباده» جا زده بودند!  


 
و یا دکتر احمد چرمیان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد بروجرد از اساتید برجسته رشته مدیریت است که رسانه‌ی اصلاح‌طلب او را عضو گروه محیط زیست دانشگاه آباده معرفی می‌کند! زندی مهر مسؤل روابط عمومی دانشگاه آزاد بروجرد در این باره به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو می گوید: «استاد چرمیان از اساتید برجسته رشته مدیریت در دانشگاه آزاد بروجرد بود که دکترای خود را نیز در این رشته دریافت کرده بود و بیش از 15 سال در دانشگاه آزاد بروجرد تدریس می کرد و عضو هیات علمی این دانشگاه بود.»


اساتیدی که بنابر اعلام رئیس دانشگاه آزاد یاسوج به منظور سرکشی و بررسی اوضاع آموزشی این دانشگاه عازم این شهر بودند. آرمین محمدی، رئیس دانشگاه آزاد  یاسوج در این باره به خبرنگار ما گفت:  «با اشاره به سانحه دلخراش سقوط هواپیما تهران – یاسوج گفت: سه تن از همکاران در سازمان مرکزی در حوزه معاونت آموزشی به منظور نظارت و ارزیابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمساران در پرواز صبح امروز هواپیما آسمان حضور داشتند که در سانحه هوایی فوت شدند.»
 
 بامزه‌ترین اتفاق اما فردی است به نام غلامعلی احمدی که با عنوان «دانشجوی دکترای فلسفه دانشگاه بهبهان» در این رسانه نام برده شده؛ احتمالاً به دلیل تشابه اسمی! دکتر غلامعلی احمدی در این باره به خبرنگار ما می گوید: «استاد دانشگاه بهبهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشجو، گفت: نام من غلامعلی احمدی است و اصالتا اهل یاسوج هستم و شباهت اسمی سبب شده است که خیلی ها فکر کنند غلامعلی احمدی که در هواپیما حضور داشته است، من بوده‌ام.»
 
حتی اسمی تحت عنوان بهنام برزگر که برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب نام او را جزو اسامی فعالان حادثه دیده مطرح کرده است نیز اساساً مسافر این هواپیما نبوده بلکه محمد برزگری درلیست اسامی واقعی قرار گرفته است!
 
تا همین‌جای کار هم می‌توان ادعا کرد لیستی که اعتمادآنلاین منتشر کرد و سر از بی بی سی فارسی و آمدنیوز درآورد(!) تا چه اندازه مغلوط و البته غیرقابل استناد است. بدتر از همه اما گزارش سیاسی و جهت‌گیری مغرضانه‌ی اصلاح‌طلبان در پیوند زدن ماجرای سقوط هواپیما به خودکشی سیدامامی در زندان بود. گزارشی که نشان می‌داد بوقچی‌های اصلاح‌طلب برای حمایت از دوستان جاسوس‌شان و پیش‌برد اهداف سیاسی از هر فرصتی استفاده می‌کنند؛ حتی اگر آن فرصت غصه‌ها و ماتم بخش زیادی از جامعه‌ی ایرانی باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۱۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست