Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه لارستان، به‌منظور ایجاد همدلی و وحدت، نشست هم‌اندیشی علما و فرهیختگان مسلمانان شیعه و سنی شهرستان‌های جنوب استان فارس در لارستان برگزار شد.
جلیل حسنی، فرماندار ویژه لارستان در این نشست با یادآوری اینكه این شهرستان اولین خاستگاه حکومت اسلامی، مهد علمای بزرگ شیعه و سنی است، گفت: شهرستان لارستان خاستگاه افراد نیک‌اندیش، نیکوکار و خیرین بزرگواری است که نام و نشان و آوازه آن‌ها در تمامی نقاط ایران اسلامی پیچیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار ویژه لارستان با تصریح اینکه این نشست‌ها در راستای نهادینه کردن وحدت بیش از پیش منطقه جنوب استان فارس برگزار شده است، گفت: به همان اندازه که وحدت تا الان الگو و نمونه بوده است، امیدواریم در آینده هم در سایر مناطق کشور و حتی در جهان اسلام تأثیر گذار باشد.
حسنی با یادآوری نقش علما در ایجاد وحدت میان مسلمانان شیعه و سنی منطقه جنوب فارس گفت: یقیناً جایگاه بزرگانی همچون حضرات آیات آیت‌اللهی و موسوی لاری و همچنین علمای بزرگوار اهل سنت که همیشه دغدغه شان در راستای حفظ وحدت و اتحاد و همدلی و هماهنگی مردم بوده است، جایگاهی ارزنده و والایی بوده است و امیدواریم که وارثان این اندیشه‌های بزرگ نیز، این راه را ادامه و به نسل‌های آینده هم انتقال بدهند.
وی ادامه داد: این نشست‌ها قبلاً در شهرستان‌های مهر و خنج با محوریت حوزه سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس و سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس و همچنین دستگاه‌های ذیربط این دو شهرستان برگزار شده است که امروز در لارستان برگزار شده است.
معاون استاندار فارس ادامه داد: وجه تمایز این نشست با جلسات قبل این است که در جلسات قبل اکثراً مسئولان و رؤسای ادارات، فرمانداران و بخشداران بودند و بر اساس تصمیمات و مصوباتی که بود؛ آن نشست‌ها برگزار می‌شد، اما برای اینکه بتوانیم این خصیصه خوب و عالی منطقه جنوب فارس را به نسل‌های آینده منتقل کنیم و هم اینکه از نظر عرفی بتوانیم محاسبه‌های مختلف اجتماعی را درگیر و اندیشه و فکرشان را معطوف به این موضوع بکنیم، بنا شد که با جمعی وسیع‌تر با استفاده از طلاب و نخبگان جوان که حلقة اتصال بین نسل‌های اولیه انقلاب و نسل‌های بعدی هستند این نشست برگزار شود تا این وحدت و همدلی و همراهی فقط و فقط معطوف به مسئولین و کسانی که نسل های قبل از انقلاب و اول انقلاب می‌شود، محدود نشود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد

مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، احمد پهلوانیان در جلسه شورای عشایری استان اظهارداشت: تنوع در موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا‌های سنتی و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس در بهمن‌ ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • از افغانستان متحد دفاع می کنیم
  • شاعر نیشابوری برگزیده ششمین کنگره ملی شعر خلیج فارس
  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • عصر شعر شیراز در کتابخانه رئیسی اردکانی برگزار می‌شود
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه و نیشابور
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس