Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر-ايرنا-مديرکل دفترامور اقتصادي استانداري بوشهر گفت: واريته خرماي کبکاب شهرستان هاي دشتستان و تنگستان و خرماي زاهدي طلايي دشتستان اين استان به همراه هشت محصول صادراتي ايران به ثبت سازمان‌ جهاني مالکيت فکري (WIPO) رسيد.

به گزارش ايرنا، سيد اسماعيل موسوي روز دوشنبه درنشست با کارشناسان اقتصادي و کشاورزي استان بوشهر با اشاره به جايگاه اين استان درتوليد خرما افزود: اين محصولات کشاورزي استان بوشهر بر اساس توافقنامه ليسبون که در سال 1383 به تصويب مجلس شوراي اسلامي نيز رسيد بتازگي در سازمان جهاني مالکيت فکري (WIPO) ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: با ثبت ياد شده اين دو محصول به يک برنده تبديل شده و بازاريابي آن رونق بيشتري به خود مي گيرد.
موسوي اظهارداشت: استان بوشهر با برخورداري از شش ميليون اصله نخل و توليد سالانه 160هزار تن خرما يکي از قطب‌هاي توليد خرما در کشور محسوب مي شود.
مديرکل امور اقتصادي استانداري بوشهر يادآورشد: ازمجموع 160 هزار تن محصول توليدي خرماي اين استان بيش از 70 درصد آن در دشتستان توليد مي‌شود.
وي با اشاره به اينکه گونه‌هاي خرماي استان بوشهر با کيفيت و پرطرفدار است گفت:خرماي استان بوشهر علاوه بر فروش در بازارهاي داخلي سالانه بيش از 20 هزار تن از اين محصول نيز به کشورهاي مختلف آسيايي و اروپايي صادر مي‌شود.
موسوي گفت: توسعه صنايع بسته بندي و فرآوري خرما بر اساس تکنولوژي روز از اولويت‌هاي اين بخش است.
7212/ 6045
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۴۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از ۷۰ هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، غلامحسین تیموری اظهار داشت: سوسک سرخرطومی حنایی به‌ عنوان یکی از خطرناک‌ترین آفت‌های درختان نخل نام برده می‌شود که برای زندگی و تغذیه به طور معمول از تنه درخت استفاده می‌کند. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از 70 هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است. 

وی گفت: در جریان ردیابی و مبارزه با سوسک سرخرطومی حنایی تعداد 83 هزار و 857 اصله خرما آلوده تشخیص داده شده که تیمار 83 هزار و 486 اصله درخت خرما انجام و 371 اصله نخل نیز به دلیل میزان بالای خسارت وارده شده امحا شد.

تیموری تصریح کرد: آفت سرخرطومی خرما علاوه بر خسارت مستقیم که از بابت تغذیه لارو آفت از تنه درخت و آوندهای آن انجام می شود عامل ورود عوامل قارچی و باکتریایی به داخل تنه بوده که در نهایت درصورت عدم مبارزه به موقع باعث مرگ درخت می‌شود.

 مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت آموزش کشاورزان و مشارکت آنان در کنترل سوسک سرخرطومی خرما در سطح نخلستان‌های وسیع استان، گفت: کارشناسان حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آمادگی لازم برای آموزش شیوه‌های ردیابی و مبارزه با این آفت خطرناک را دارند.

گفتنی‌است با توجه به اینکه این آفت در سال دارای بیش از سه نسل است و ردیابی باغات آلوده در چند مرحله مستمر انجام می‌شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر