Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، ولی الله رستمعلی زاده امروز در جلسه تدوین سند جامع روستاهای مرزی شهرستان خواف افزود: برای تدوین سند جامع و ملی توسعه مناطق مرزی روستای ایران ابعاد مختلف زندگی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی مناطق مرزی و روستای استان های مرزی بر اساس آمارها و اطلاعات موجود مطالعه و مورد بررسی قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تدوین این سند در راستای اهداف دولت برای توسعه کمی و کیفی مناطق روستایی توسط گروه مطالعات استراتژیک معاونت روستایی ریاست جمهوری تدوین می شود.

فرماندار خواف نیز گفت: تدوین سند ملی توسعه مناطق مرزی روستایی به عنوان رویکرد مهم دولت نیازمند همکاری بیشتر نهادها و ارگانهای مرتبط در حوزه های اجتماعی، اقتصادی و برنامه ریزی و مسوولان و دست اندرکاران ذیربط این شهرستان است.

محمدرضا پهلوان نژاد با اشاره به ظرفیتهای مناطق روستایی خواف بر تدوین کامل موانع، پتانسیلها و راهکارهای توسعه کمی و کیفی مناطق مرزی روستایی این شهرستان در تدوین سند فوق تاکید کرد.

شهرستان خواف شامل چهار بخش مرکزی، سنگان، جلگه زوزن و سلامی و 85 روستا است و 65 هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.

مرکز شهرستان 140 هزار نفری خواف در 267 کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

شهرستان خواف 123 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۵۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت