Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی ۳۴ سامانه هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور جاده‌ای در آذربایجان غربی مورد بهره‌برداری قرار گرفت. ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۱ استانها آذربایجان غربی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، با حضور معاون امور عمرانی استاندار، مدیران شورای حمل‌ونقل و جمعی دیگر از مدیران دستگاه‌های مختلف آذربایجان غربی 33 سامانه هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور جاده‌ای در آذربایجان غربی مورد بهره‌برداری قرار  گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه‌ها با هدف بهبود شاخصه‌های ایمنی در جاده‌های استان و کاهش میزان تخلفات سرعت و سوانح رانندگی،  به بهره برداری رسید.

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در مراسم بهره برداری از سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور جاده‌ای با قدردانی از اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در توسعه شاخصه‌های ایمنی ترددهای جاده‌ای اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح‌ها صیانت از جان مردم است.

تقی کهوریان با اشاره به سهم 70 درصدی عامل انسانی در بروز سوانح رانندگی اظهار کرد: بهره برداری از سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور جاده‌ای در بازدارندگی مردم از انجام تخلفات رانندگی، کنترل سرعت و سبقت غیرمجاز تاثیر به سزایی خواهد داشت.

وی یادآور شد: بروز سوانح رانندگی و تلفات ناشی از آن تبعات اقتصادی، اجتماعی و روانی جبران ناپذیری بر جامعه و خانواده‌های دچار سانحه شده تحمل می‌کند که این امر ضرورت تلاش بیشتر در جهت کاهش تصادفات را دوچندان کرده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی نیز در این مراسم عنوان کرد: راه اندازی سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور جاده‌ای از سال 94 در کل کشور کلید خورد که آذربایجان غربی در فازهای پایانی این طرح قرار داشت اما با پیگیری‌های انجام شده موفق به اجرا و بهره برداری زودتر از موعد مقرر این سامانه‌ها شدیم و در حال حاضر از 44 سامانه مدنظر برای آذربایجان غربی شاهد بهره برداری از 33 سامانه هستیم.

عبدالحسین علی اکبری با اشاره به کارکرد سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور جاده‌ای افزود: ثبت سرعت لحظه‌ای، تصویربرداری از تمامی خودروهای عبوری و سرعت سنجی آنها به تفکیک خودروهای سبک و سنگین و شب و روز از جمله این مزیت‌ها را شامل می‌شود که از ثبت سرعت متوسط می‌توان به‌عنوان مهم‌ترین مزیت نام برد چراکه با تعیین فاصله مکانی دو سرعت سنج متوالی و با عبور ر خودرو از آن دو سرعت سنجش، سرعت متوسط خودرو در طول مسیر محاسبه و در صورت تخلف نسبت به صدور جریمه از طریق سیستم اقدام می‌گردد.

به گفته این مقام مسئول ثبت عدم استفاده از کمربند ایمنی و استفاده از تلفن همراه از دیگر مزیت‌های سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور است.

انتهای پیام/ش

R41361/P1377/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۶۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: در ابتدای سال شاهد آب‌گیری خوب دریاچه ارومیه هستیم و امیدواریم با برنامه‌ریزی و تدابیر انجام گرفته از سوی ستاد احیای دریاچه ارومیه این آب‌گیری و احیای دریاچه در ایام گرم و کم‌بارش سال نیز ادامه پیدا کند تا شاهد چهره زیبای دریاچه ارومیه باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رسول اصغرزاده در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: در کنار بارش رحمت الهی شاهد احیای دریاچه ارومیه با تدابیر مسئولان استانی به ویژه شخص استاندار آذربایجان‌غربی به عنوان دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه هستیم.

وی افزود: در ابتدای سال شاهد آب‌گیری خوب دریاچه ارومیه هستیم و امیدواریم با برنامه‌ریزی و تدابیر انجام گرفته از سوی ستاد احیای دریاچه ارومیه این آب‌گیری و احیای دریاچه در ایام گرم و کم بارش سال نیز ادامه پیدا کند تا شاهد چهره زیبای دریاچه ارومیه باشیم و لطف پروردگار متعال شامل حال همه ما شود.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با تشکر از معاونت هماهنگی امور عمرانی و مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان‌غربی در به سرانجام رساندن موضوع سرمایه‌گذاری شهرستان خوی گفت: با اینکه موضوع سرمایه‌گذاری پروژه آناآتا در شهرستان خوی مربوط به شورای اسلامی شهر ارومیه نمی‌شود اما شاید زحماتی که در طول بیش از ۷۰ روز به سرانجام رسید، نتیجه و خیر و برکات آن شامل حال کل استان آذربایجان‌غربی به ویژه ارومیه شود.

اصغرزاده با بیان اینکه باید سرمایه‌گذاران داخلی را برای کمک حال دولت به میدان بکشیم، تصریح کرد: برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی به حمایت‌های معنوی مسئولان کشوری و استانی به ویژه شخص استاندار نیاز است و از این رو، این موضوع باید در بدنه‌های مدیریتی و دستگاه‌های اجرایی و نیز شهرداری تقویت شود.

وی با بیان اینکه بروکراسی و پروسه‌های اداری موجب فرار سرمایه‌گذاران از شهر ارومیه می‌شوند، عنوان کرد: گاهی مواقع مشاهده می‌شود که سرمایه‌گذاران به خاطر طولانی بودن پروسه اداری و حتی سنگ‌اندازی‌ها و تصمیمات کارشناسی نادرست از سرمایه‌گذاری در شهر ارومیه و حتی استان ناامید می‌شوند و از این رو از استاندار آذربایجان‌غربی خواستار توجه و رفع مشکلات در این حوزه هستیم.

کد خبر 748744

دیگر خبرها

  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند