Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به نقل از فرماندار سمیرم گفته است که «اشیائی از هواپیمای حادثه‌دیده، مشاهده شده است» اما به گفته وی «نمی‌توان به صورت صد درصدی تایید کرد که این اشیاء قطعاتی از هواپیمای سانحه دیده است.»

به گزارش تین‌نیوز با فرا رسیدن شب عملیات جست‌وجو برای پیدا کردن لاشه هواپیمای تهران-یاسوج به فردا موکول شده در این میان اخبار ضد و نقیض و تاییدنشده‌ای از پیدا شدن لاشه هواپیما در فضای مجازی و حتی شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌چرخد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعاتی پیش برخی خبرگزاری‌ها از پیدا شدن لاشه هواپیما در ارتفاع 3700 متری «پادنا» خبر دادند؛ اما این خبر به سرعت تکذیب شد. حالا احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد که این خبر به نقل از وی ابتدا در خبرگزاری‌ها و کانال‌های تلگرامی منتشر شد توضیحاتی در مورد روند جست‌وجوی لاشه هواپیمای «آسمان» ارائه کرده است.

میزان ارتفاع برف در دنا و حضور تیم امداد کوهستان لردگان در منطقه پادنا محل سقوط هواپیما

به گفته وی مختصات منطقه احتمالی سقوط هواپیمای تهران - یاسوج شرایط ویژه‌ای دارد، بر اساس اطلاعات هواپیمایی این منطقه به طول ۹۰ کیلومتر، عرض ۱۵ کیلومتر و ارتفاع ۴۴۰۰ متری باید مورد جستجو قرار بگیرد. بنابراین عملیات جستجو در این منطقه به دلیل توپوگرافی ویژه شرایط دشواری دارد.

احمدی ادامه داد: امروز با کمک همه عوامل امدادی و با وجود دشواری در منطقه احتمالی وقوع حادثه به همراه وزیر با بالگرد از منطقه مورد نظر بازدید کردیم اما اثری از هواپیمای سانحه دیده یافت نشد.

مختصات تقریبی محل سقوط هواپیمای ATR از طریقمقامات دفاعی «روسیه»  در اختیار ستاد بحران قرار گرفت

استاندار کهکیلویه و بویراحمد افزود: با وجود شرایط جوی خاص در منطقه‌ای که حدس و گمان می‌رفت احتمال بیشتری برای سقوط هواپیما باشد مراجعه کردیم اما نتوانستیم اثری یافت کنیم. ادامه عملیات جستجو فردا و با روشن شدن هوا ادامه می‌یابد.

او افزود: تیمی را در منطقه سی سخت و در ضلع جنوبی دنا به سمت کهگیلویه و بویراحمد مستقر کردیم تا علاوه بر جستجوی بالگرد نیروهای امدادی، به صورت زمینی عملیات جستجو را در آن منطقه ادامه دهند.

آمادگی نیروهای امدادی با 80 تکنسین

به گزارش ایسنا، دهقان معاون سازمان هواپیمایی کشوری نیز در این باره اظهار کرد: تیم‌های امداد و نجات در محل حضور دارند. با وجود تلاش هلیکوپترها، پهبادها و نیروهای تخصصی زمینی برای جستجوی هواپیمای سانحه دیده، هنوز نتوانستیم اثری از لاشه را پیدا کنیم. باید عکس‌های گرفته شده توسط پهبادها بررسی بیشتری شود. زیرا با توجه به شرایط بد جوی عکس‌ها وضوح کامل را ندارند و باید به صورت تخصصی بررسی بیشتر شوند. نیروهای متخصص در تلاشند ۵۰۰ عکس به دست آمده را آنالیز کنند.

ارتفاعات روستای نُقُل، نزدیک ترین محل به سانحه

وی ادامه داد: بخش‌های مختلف در کارند و در تلاشند تا سریع‌تر محل سانحه را به دست بیاورند اما قبول کنید که موقعیت منطقه و شرایط جوی اجازه این امر را نداده است. در مساحت وسیعی از کوه دنا و در جبهه شمالی جستجو انجام شده و در جبهه جنوبی نیز به صورت تخصصی ادامه پیدا می‌کند. اما به دلیل وجود مه و توربوبالانس امکان جستجوی دقیق‌تر وجود ندارد اما در مسیرهایی که احتمال می‌رفت پرواز انجام شده است و اولویت جستجو با این نقاط بوده است تا آنجا که شرایط آب و هوایی اجازه داده، جستجو انجام شده است.

تیم امداد کوهستان آتش‌نشانی یاسوج در حال حرکت به سمت قله نول

دهقان تاکید کرد: کمبود امکانات وجود ندارد و بیشتر شرایط جوی است که اجازه ادامه کار را نمی‌دهد. جستجوی بیشتر در منطقه ضلع جنوبی دنا پیگیری می‌شود و مسئولان هواپیمایی در حال تصمیم گیری هستند که آیا منطقه جستجوی بالگردها را گسترش دهند یا در همان مناطق قبلی به جستجوی بیشتر بپردازند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان خواستار افزایش اعمال فشار از سوی سازمان ملل متحد بر رژیم اسرائیل شد

تهران-ایرنا- وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با دبیر کل سازمان ملل نسبت به تداوم این رویکرد خطرناک رژیم صهیونیستی هشدار جدی داد و خواستار افزایش اعمال فشارها به خصوص از سوی سازمان ملل متحد بر رژیم اسرائیل شد. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با آنتونیو گوترش ضمن قدردانی از تلاش‌های دبیر کل سازمان ملل متحد برای پایان جنگ و نسل‌کشی رژیم اسرائیل در غزه اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران همچنان به تلاش‌های خود برای برقراری ثبات و امنیت پایدار در منطقه، به خصوص پایان دادن به جنایات رژیم اسراییل جنگ علیه غزه ادامه می‌دهد.

امیرعبداللهیان هشدار داد اگر آمریکا بجای اعمال فشار بر نتانیاهو در پذیرش آتش بس، به مماشات با این رژیم در ارتکاب جنایاتی جدید در رفح بپردازد، تبعات آن بر روی حامیان جنگ سخت خواهد بود.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه با اعلام حمایت از پاسخ حماس به طرح توقف جنگ، گوترش را در جریان رایزنی‌های خود با قطر، عربستان سعودی، مصر و همچنین شیخ اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس قرار داد و افزود: رژیم صهیونیستی در ادامه «سیاست ترور و نسل‌کشی» اکنون با بستن گذرگاه رفح و کرم ابوسالم در تلاش است فاجعه انسانی دیگری را در منطقه رقم بزند و تلاش‌های بین المللی برای توقف جنگ را بی ثمر سازد. اکنون این کاخ سفید است که باید بین نشان دادن اراده در اعمال فشار بر رژیم اسراییل و توقف جنگ و یا ورود منطقه به سطح جدید و متفاوتی از بحران و تنش، یکی را برگزیند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان نسبت به تداوم این رویکرد خطرناک رژیم صهیونیستی هشدار جدی داد و خواستار افزایش اعمال فشارها به خصوص از سوی سازمان ملل متحد بر رژیم اسراییل شد.

امیرعبداللهیان همچنین خواستار ایفای نقش بیشتر سازمان ملل متحد و برگزاری نشستی با محوریت دبیر کل این سازمان و کشورهای تاثیر گذار در موضوع فلسطین، با هدف کمک به فلسطین شد.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در این گفتگوی تلفنی، ضمن قدردانی از اقدامات و مواضع خردمندانه کشورمان در جهت تحقق صلح و امنیت منطقه گفت: سازمان ملل متحد از ابتدا بر موضع قاطعانه خود برای تحقق هر چه سریع‌تر آتش بس و پایان جنگ تاکید داشته است.

گوترش در ادامه افزود: ما روند اعمال فشارها بر اسراییل و رایزنی فعال با آمریکا و سایر کشورهای تاثیرگذار برای برقراری آتش بس و پایان فوری جنگ در غزه و منطقه و به خصوص باز کردن هر چه سریع‌تر گذرگاه رفح و سایر گذرگاه‌های که شریان حیاتی مردم غزه است را ادامه خواهیم داد.

وی تصریح کرد: من دائماً علاوه بر مشورتی که بین ما جاری است، با مصر، قطر و اردن در تماس هستم و از همه طرف‌ها می‌خواهم که بر توقف جنگ و خونریزی متمرکز باشند. مطمئن باشید که ما با جدیت تا توقف جنگ و رفع مشکلات ادامه می‌دهیم و از ایران هم در این مسیر تشکر می‌کنیم.

کد خبر 752021

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان خواستار افزایش فشار از سوی سازمان ملل متحد بر رژیم صهیونیستی شد
  • امیرعبداللهیان خواستار افزایش اعمال فشار از سوی سازمان ملل متحد بر رژیم اسرائیل شد
  • ایران به تلاش های خود برای برقراری امنیت در منطقه ادامه می دهد
  • مشاهده پلنگ در روستای سلین کردستان + فیلم
  • پیرمرد ۷۰ ساله در ارتفاعات روستای گرمک نجات پیدا کرد
  • «چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل
  • سرقت موبایل دزد حرفه ای با پابند الکترونیکی 
  • جستجوی ۱۷ روزه ‌در رود خروشان خرسان برای یافتن سبحان+فیلم
  • ۲۱ عملیات جستجو برای یافتن جسد کودک غرق شده در خرسان انجام شد
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه