Web Analytics Made Easy - Statcounter

 یک مقام ارشد دولت اردن احتمال برقراری روابط تجاری و اقتصادی با ایران را به خاطر اختلاف سیاسی موجود بین دو طرف رد کرد.

وبگاه «میدل ایست مانیتور» مدعی شد که یک مقام ارشد اردنی گفته که هیچگونه توافقنامه تجاری بین دو کشور وجود ندارد .ایران عضو سازمان تجارت جهانی نبوده و بنابراین، امکان از سرگیری روابط تجاری و اقتصادی بین تهران و امان میسر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که «مجتبی فردوسی پور» سفیر ایران در اردن چندی قبل نسبت به از سرگیری کار کمیته مشترک بین ایران و اردن و تقویت روابط دوجانبه ابراز امیدواری کرده بود. این کمیته آخرین جلسه خود را 12 سال قبل برگزار کرد.

برخی منابع رسانه‌ای اردن نیز چندی قبل اعلام کرد‌ند که هیأت پارلمانی اردن به ریاست «عاطف الطروانه» به‌زودی به تهران سفر می‌کند .

به گفته منابع پارلمانی اردن، الطروانه آخرین بررسی‌ها درباره این سفر و پرونده‌هایی که قرار است در تهران بررسی شود را مورد ارزیابی قرار داده و هدف از این سفر نیز بررسی امکان توسعه همکاری دو کشور و اطلاع یافتن از دیدگاه‌های ایران عنوان شده است.

در همین رابطه «محمد الظهراوی» نماینده پارلمان اردن و یکی از اعضای این هیأت گفت که اردن به طور رسمی عملیات جستجوی متحدان راهبردی جدید را آغاز کرده است.

الطراونه اخیرا در جلسه پارلمان تاکید کرد بررسی توسعه گزینه‌ها و ائتلاف‌های اردن بدون تحت تأثیر قرار دادن روابط استراتژیک این کشور با کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس، ضروری و مهم است.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۹۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط

به گزارش خبرآنلاین «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد کشورهای حوزه بالتیک شامل لیتوانی، لتونی و استونی که از اعضای ناتو هستند با در پیش گرفتن مواضع خصمانه باعث قطع بیشتر روابط خود با مسکو شدند.

زاخارووا در مصاحبه با خبرگزاری «نووستی» خاطرنشان کرد: «دولت‌های ویلنیوس،‌ ریگا و تالین (پایتخت سه کشور لیتوانی، لتونی و استونی) به دلیل اتخاذ خط مشی خصمانه علنی باعث قطع شدن روابطشان با روسیه در سطوح بین‌دولتی، بین سازمانی، منطقه‌ای و ناحیه‌ای شدند.»

به نقل از ایسنا زاخارووا به آنها هشدار داد که مسکو با اتخاذ تدابیر نامتقارنی به خصومت آنها پاسخ خواهد داد اما توضیح بیشتری در این مورد نداد.

او بیان کرد: «ما با تدابیر نامتقارن به اقدامات خصمانه کشورهای بالتیک، در درجه اول در حوزه‌های اقتصادی و حمل و نقل پاسخ خواهیم داد.»

«دیمیتری مدودف»، معاون رئیس شورای امنیت روسیه و نخست وزیر اسبق این کشور سال گذشته میلادی اعلام کرد کشورهای حوزه بالتیک به روسیه تعلق دارند و از مشاهده عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین به وحشت افتاده‌اند.

تالین و ویلنیوس هفته گذشته روسیه را به مداخله در ترافیک هوایی در منطقه متهم کردند.

ناتو نیز روز پنجشنبه مدعی شد روسیه دست به جنگ «ترکیبی» در منطقه و کلیت اروپا زده است.

روسیه در ماه فوریه «کایا کالاس»، نخست وزیر استونی و همین طور وزیر فرهنگ لیتوانی و نمایندگان پارلمان سابق لتونی را به اتهام تخریب بناهای متعلق به دوران شوروی سابق در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد.

حامیان این اقدام در این سه کشور مدعی شدند که این بناها یادآور دردناک دوران اشغال شدن از سوی شوروی سابق بوده و باید به منظور همبستگی نشان دادن با کی‌یف حذف شوند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903375

دیگر خبرها

  • گزارش سفیر ایران در روسیه به امیرعبداللهیان
  • جدیدترین واکنش اردن درباره حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • اقلیم در پی ترمیم روابط‌ با ایران/اهداف سفر بارزانی به تهران چیست
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی