Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ همه ی خانم های خانه دار می دانند که تمیز کردن خانه اگر اصولی انجام نشود می تواند عوارضی برای فرد ایجاد کند اما عوارضی که ما می دانستیم بیشتر در مورد آسیب هایی بود که به استخوان ها و اسکلت بدن وارد می شد در حالیکه خطری جدی تر در کمین زنانی است که بدون رعایت نکات ایمنی دست به گردگیری و تمیزکردن خانه می زنند ، برای آگاهی بیشتر از این مسئله مهم با این بخش از سلامت نمناک همراه شوید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات نشان داده گردگیری  منازل برای خانم ها به اندازه کشیدن یک پاکت سیگار در روز به ریه ها آسیب میزند اما استفاده از محصولات پاک کننده هیچگونه تاثیری روی ریه آقایان ندارد!محققان ریه 6،235 زن و مرد را در 22 مرکز تحقیقاتی مورد بررسی قرار داده بودند و سپس در طول بیست سال دوباره آن ها را چک کردند از آن ها پرسیده شد که آیا خانه خود را تمیز کرده اند یا خیر؟ همچنین از آن ها پرسیده شد که اغلب از محصولات پاک کننده مایع یا اسپری ها استفاده می کنند . نتایج این تحقیق نشان داد زنانی که حدودا هفته ای یکبار یا به صورت حرفه ای خانه را تمیز می کردند ، کاهش سرعت در ظرفیت ریه دارند برطبق همین اصل نویسندگان هشدار می دهند اینکار ممکن است خطری برای سلامت تنفسی زنان باشد.

محققان در دانشگاه برگن گفتند بسیاری از محرک های بالقوه برای ریه ها در محصولات خانگی یافت می شوند - از جمله سفید کننده و آمونیاک .

از شرکت کنندگان پرسیده شد که آیا از اسپری استفاده می کنند یا سایر عوامل پاک کننده . هیچ تفاوت قابل توجهی بین استفاده از اسپری های و مایعات تمیز کننده پیدا نشد - یک سورپرایز برای محققانی که انتظار داشتند اسپری ها تاثیر بیشتری بر ریه ها داشته باشند بود .

تمیز کردن زنان در خانه یا کار کردن به عنوان خدمتکار عملکرد ریه را کاهش داده و نشان می دهد بودن در معرض تمیز کننده ها ممکن است یک ریسک برای سلامتی آن هم با تاثیر طولانی مدت باشد .

در توضیح  پزشکی اثرات مواد شوینده بر ریه ها ، محققان گفتند که سالها التهاب سطح پایین می تواند منجر به آسیب راه های هوایی شود که نتیجه آسم است ، آن ها افزودند به خوبی مستند شده است که " راه تنفسی با عواملی مانند آمونیاک و سفید کننده آسیب می بیند( هر دو در محصولات خانگی مانند سفید کننده و پاک کننده توالت است ) باعث تغییرات در ریه می شوند.

محصولات پاک کننده ممکن است ریه ها را تحریک و درطول زمان باعث تغییرات مداوم شود ؛ دکتر سس یل از دانشگاه برگن ، که این مطالعه را انجام داد بیان کرد:" در حالی که تاثیرات کوتاه مدت مواد شیمیایی پاک کننده در آسم به طور فزاینده ای در حال مستندسازی شدن هستند ، اما از تاثیرات بلند مدت شوینده ها دانش کافی نداریم .

ما از این می ترسیم که چنین مواد شیمیایی ، به طور مداوم ،روز به روز،سال به سال باعث آسیب راه های تنفسی شود ، و میزان کاهش عملکرد ریه که با سن رخ می دهد را تسریع کند ؛ محققان پیشنهاد می کنند زنان باید کمتر از سفید کننده برای تمیز کردن استفاده کنند چرا که مصرف مداوم آنها از عوامل ابتلا به سرطان ریه است ،آب و دستمال های پارچه ای اغلب برای تمیز کردن کافی هستند .

محققان دانشگاه برگن در نروژ نتایج خود را براساس اطلاعات بدست آمده بین 6235 شرکت کننده اروپایی در بررسی سلامت عمومی جامعه بیان می کنند , شرکت کنندگان متوسط سن آن ها34 سال بود ، به مدت بیش از 20 سال پیگیر شدند .

افراد حرفه ای درتمیز کردن 57 مرد 293 زن بودند. محققان دریافتند که زنانی که منازل را با مواد شوینده تمیز می کردند و در مقایسه با دسته ای که اینکار را انجام نمی دادند بیشتر دچار آسم شدند. 

اویستین ساون ، بیان کرد که سطح تاثیر بر روی محصولات تمیز کننده در ابتدا شگفت انگیز بوده است ، او اضافه کرد :با این حال ، وقتی شما به تنفس ذرات کوچک از عوامل تمیز کننده فکر می کنید که هنگام تمیز کردن کف زمین بوجود می آید اصلا شگفت انگیزنیست که می تواند به عنوان یک عامل خطرناک محسوب شود . محققان بیان می کنند که کاهش ظرفیت ریه به این دلیل رخ می دهد که مواد شیمیایی پاک کننده ها باعث تحریک غشا مخاطی می شود ، که در طول زمان منجر به تغییرات مداوم راه های هوایی می شود .

این مطالعه همچنین نشان داد مردانی که مرتبا با مواد شوینده سروکار دارند تحت تاثیر قرار نمی گیرند  ؛ آن ها به این نتیجه رسیدند که ممکن است به این دلیل باشد که ریه مردان کم تر مستعد تاثیرات مواد شیمیایی پاک کننده هستند . تحقیقات قبلی نشان داده است که ریه مردان بیشتر در برابر آسیب های ناشی از محرک های مختلف شامل دود تنباکو و گرد و غبار چوب مقاوم هستند .

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند

پروفسور محمداسماعیل اکبری در تعریف سرطان به قدس آنلاین می گوید: سرطان یک نوع بیماری هوشمند است و کاملاً هوشیارانه خودش حفظ می کند به همین دلیل هر ساله در تمامی دنیا شاهد افزایش تعداد و نوع سرطان هستیم و از آنجا که کشور ما رو به پیری است افزایش سرطان نیز در آن بیش از دیگر کشورها مشاهده می شود.

دکتر محمد اسماعیل اکبری،رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

وی می افزاید: سرطان صرفاً بیماری ژنتیک نیست به دلیل آنکه سرطان ها حداکثر ۱۰درصد واکنش ارثی دارند و ۹۰درصد فرضی هستند نه ژنتیکی. این در حالی است که هیچ سرطانی وجود ندارد که بدون تغییر ژن ایجاد شده باشد.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان ادامه می دهد: درمان سلول به جای درمان ژن نکته مثبتی است؛ اما باید به این نکته اشاره کنیم که قطعا در آینده پاسخ همه مشکلات درمانی را نخواهد داد و ما ناگزیر خواهیم بود آن را کنار بگذاریم. چراکه قبل از این تصور می کردیم که سلول سرطانی عامل ایجاد سرطان است؛ اما اکنون می دانیم که هم سلول سرطانی در بروز این بیماری نقش دارد و هم محیط میکروسکوپی تومور که همان سلول های نسج هم بندی هستند و در اطراف سلول های سرطانی قرار دارند. بنابراین محیط اطراف سلول های سرطانی جایگاه مهمی در تثبیت و گسترش سرطان دارند.

این  فوق تخصص جراحی غدد و سرطان تصریح می کند: کشور ما از سردمداران از درمانی جدید در دنیا است و ما بر مبنای محیط اطراف سلول های سرطانی طراحی کرده ایم. بنابر این محیط اطراف سلول های سرطانی جایگاه مهمی در تثبیت و گسترش سرطان دارد.

بیش از ۲۰۰۰ مورد سل تراپی در ایران انجام شده است که این موضوع نشان می دهد از دنیا عقب نیستیم؛ اما چنین نیست که مشکل سرطان حل شده باشد چراکه انتظار نداریم سل تراپی معجزه کندوی می گوید: کشور ما جزو ۱۰کشور دنیاست که سلول درمانی انجام می دهد؛ اما این روش درمان قطعی سرطان نیست و کسانی که سلول درمانی را روشی قطعی برای درمان می دانند بیش از ۵۰ متغیر را نادیده گرفته اند.

اکبری اذعان می دارد: درمان تومورهای غده ای تنها با جراحی امکان پذیر است و روش های دیگر از جمله رادیوتراپی، شیمی درمانی، درمان با اشعه، هورمون درمانی، سلول درمانی و ایمنی درمانی هرکدام به سهم خود مثبت و تأثیر گذارند اما به هیچ وجه درمان قطعی سرطان نیستند. بنابراین سل تراپی نیز هرگز نمی تواند روش درمانی قطعی باشد.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان با اشاره به اینکه تقریباً هر روش درمانی نقطه ضعف هایی دارد ادامه می دهد: بیش از ۲۰۰۰ مورد سل تراپی در ایران انجام شده است که این موضوع نشان می دهد از دنیا عقب نیستیم؛ اما چنین نیست که مشکل سرطان حل شده باشد چراکه انتظار نداریم سل تراپی معجزه کند و تنها می تواند تأثیرگذار و کمک کننده برای درمان باشد.

وی درباره مرگ و میر بیماران سرطانی توضیح می دهد: در گذشته دو سوم افرادی که مبتلا به سرطان می شدند بیشتر از یک سال زنده نمی ماندند اما اکنون در کشور ما حداقل دو سوم مبتلایان حتماً زنده می مانند و این موضوع نشان می دهد روی خط علم دنیا حرکت می کنیم و جزو کشورهای موفق و حتی در مواردی مانند سرطان پستان یا تیروئید، پیشگام تر از کشورهای اروپایی و آمریکایی بوده ایم.

اکبری در پاسخ به خبرنگار ما درباره تأثیر داروهای سنتی بر درمان سرطان تصریح می کند: متأسفانه در فضای مجازی درباره انواع بیماری ها و روش های درمانی آن تبلیغات بدون اساس و پایه علمی صورت می گیرد اما به جرئت باید گفت سرطان هرگز و هرگز با هیچ داروی سنتی درمان نمی شود بلکه در موارد بسیاری استفاده از داروی سنتی برای درمان سرطان، بیمار قابل درمان را به بیمار غیرقابل درمان تبدیل کرده است.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • ارتباط گُرگرفتگی زنان یائسه با سلامت مغز