Web Analytics Made Easy - Statcounter

هواپیمای ATR۷۲ متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان، ساعت هشت صبح یکشنبه از فرودگاه مهرآباد تهران به سمت فرودگاه یاسوج "تیک آف" کرد و بنا بر اعلام سازمان هواپیمایی کشور حدود ساعت ۸ و ۵۰ دقیقه از صفحه رادار محو شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هواپیمای ATR۷۲ ساخت فرانسه در سال ۱۹۹۳  بوده است. ۶۶ نفر شامل ۵۹ مسافر بزرگسال، یک مسافر کودک، دو نیروی امنیت رواز، دو مهماندار، خلبان و کمک خلبان مسافر این پرواز بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملیات جستجوی این هواپیما از ساعت ابتدایی وقوع حادثه در دو قسمت شمالی و جنوبی رشته کوه دنا آغاز شد اما شرایط جوی اجازه جستجوهای امدادی را با مخاطره روبه رو کرد تا به رقم حضور بیش از ۷۵ کوه نورد، کمک مردم محلی و بیش از صدها پرواز بالگردهای امدادی بر فراز منطقه پس از دو روز لاشه پرواز شماره ۳۷۰۴ هواپیمایی آسمان همچنان بی نتیجه بماند.

از روز گذشته تا کنون بارها خبر مرتبط با پیداشدن لاشه هواپیما اعلام و دقایقی بعد تکذیب شده است. هم اکنون شماری از خانواده های قربانیان در محل بخشداری روستای "دنا کوه" از نزدیک شاهد عملیات جستجو هستند و بارها در مقابل بخشداری این شهر که میزبان وزیر راه بوده است؛ تجمع کرده اند.

هنوز از محل دقیق سقوط این هواپیما اطلاعاتی در دست نیست و همه جستجوها تا کنون بر اساس احتمالات بوده است. جستجوها شب گذشته تا تاریکی هوا ادامه داشت و یک تیم امدادی"شب مان" با استقرار در ارتفاعات، قرار است، امروز عملیات نجات را منطقه ای که گفته می شود بیشترین احتمال سقوط وجود دارد از دقایق آغازین طلوع خورشید دنبال کند.

عملیات جستجو از ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه بامداد از سرگرفته شد/هوا مساعد است

محسن مومنی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه در سومین روز جستجو برای پیدا کردن لاشه هواپیمای مسافربری تهران – یاسوج عملیات نیروهای امدادی به صورت هوایی و زمینی از سر گرفته شده است، اظهار کرد: امدادگران بر اساس احتمالات و اطلاعات پهپادها عملیات امداد و نجات را از ساعت ۵و ۳۰ دقیقه آغاز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه شرایط جوی منطقه دنا کوه امروز در حال حاضر مساعد است، افزود: با توجه به وضعیت موجود بیشترین توان جستجو برای فعالیت بالگردها تعریف شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر سه بالگرد در منطقه استقرار یافته و دو بالگرد نیز در حالت پشتیبانی قرار دارد، گفت: نیروهای نظامی نیز بالگردهای خود را به منطقه اعزام کرده اند.

تشدید محدودیت های ترافیکی در مسیرهای منتهی به "بیده" و "کهنگان"/ ورود تکاورهای ارتش به منطقه

به گزارش خبرنگار ایمنا، تاکنون چهار بالگرد بر فراز ارتفاعات دنا کوه به پرواز درآمده، هنوز هیچ نشانی از تلاشه هواپیما نیست. خانواده حادثه دیدگان در منازل روستاییان اسکان یافته‌اند و با توجه به ورود تکاورهای ارتش امیدواریم به زودی محل قطعی سقوط هواپیما شناسایی شود.

گفتنی است که محدودیت‌های ترافیکی در مسیرهای منتهی به بیده و کهنگان افزایش یافته و نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز رصد امواج رادیویی را در منطقه آغاز کرده‌اند.

عملیات جستجوی هوایی علاوه بر ارتفاعات "نُقُل" در دیگر ارتفاعات نیز در حال انجام است.

هوا تا بعد از ظهر مناسب است

حسن خدابخش، رییس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان بدر خصوص وضعیت جوی منطقه جنوب سمیرم اظهار کرد:  در حال حاضر وزش باد ملایم و دید افقی در منطقه نسبتاً خوب است.

وی با بیان اینکه هوای منطقه جنوب سمیرم تا بعدازظهر صاف و وزش باد ملایم است، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود که در بعد از ظهر و به ویژه از ساعت ۱۴ افزایش ابر را در منطقه داشته ‌باشیم.

رییس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه دمای منطقه جنوب سمیرم با سه درجه کاهش در حال حاضر صفر گزارش می‌شود، افزود: نیروهای امدادی باید همه توان خود را تا قبل از ساعت ۱۴ برای پیدا کردن لاشه هواپیما بکار گیرند.

تکاوران تیپ 65 "نوهد"برای صعود به مناطق صعب العبور ارتفاعات اعزام شدند

به گزارش خبرنگار ایمنا، به درخواست ستاد مدیریت بحران ویژه حادثه سقوط هواپیمای تهران – یاسوج، تکاوران تیپ 65 "نوهد"برای صعود به مناطق صعب العبور ارتفاعات اعزام شدند. جانشین نیروی زمینی ارتش و فرمانده هوانیروز نیز در این عملیات حضور دارند.

ورود تکاوران تیپ 55 هوابرد شیراز به منطقه احتمالی سقوط هواپیما

یاری، مدیر روابط عمومی ارتش منطقه اصفهان بابیان اینکه صبح امروز 38 نیروی تکاور ارتش به منطقه "بیده" و "کهنگان" وارد شدند، اظهار کرد: این تکاوران از تیپ 55 هوابرد شیراز امروز از اصفهان به منطقه وارد شده‌اند.

وی تصریح کرد: با حضور فرماندهان ارتش جستجوی میدانی امروز انجام خواهد شد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد ارتش این کشور به مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی در بخش جنوبی جبهه حمله کرده است.

 گزارش‌های اولیه حاکی از سه انفجار در مرکز اودسا است.

طبق گزارش راشا تودی، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاسیسات نظامی، نیروها و تجهیزات اوکراینی مورد اصابت حملات هوایی، موشکی و توپخانه‌ای قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری نووستی پیش از این به نقل از نیروهای محلی گزارش داد که ارتش روسیه یک مقر اوکراینی را در مرکز شهر بندری اودسا هدف قرار داده است.

براساس آنچه تاکنون گزارش شده، سه انفجار در منطقه رخ داده که یکی از آنها در نزدیکی مقر فرماندهی اوکراین با قدرت بیشتری بوده است.

«اولگ کیپر» رئیس اداره منطقه‌ای اودسا ضمن تایید این گزارش، گفت که در این حمله از موشک بالستیک استفاده شده و دست‌کم سه نفر کشته‌ شده‌اند.

روسیه بارها تاکید کرده است که طی عملیات نظامی خود فقط مراکز نظامی اوکراینی را هدف قرار می‌دهد و هیچ اقدامی علیه زیرساخت‌های غیرنظامی انجام نمی‌دهد.

خبرگزاری نووستی هم‌چنین گزارش داد که روسیه یک منطقه استقرار نیروهای اوکراینی در حومه «خارکیف» شهری در مرز روسیه را بمباران کرد و علاوه بر این از حمله دیگری به انبار تجهیزات نظامی در منطقه «نیکولایف جنوبی» خبر داد که به انهدام این انبار منجر شده است.

موج تازه عملیات نظامی روسیه در اوکراین، پس از آن آغاز شد که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اخیرا متعهد شد که عملیات‌های این کشور را به مراکز لجستیکی و انبارهای اوکراین که با تجهیزات نظامی غربی پُر شده، تشدید کند.

او پیشتر درباره کمک جدید آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که به‌تازگی پس از موافقت مجالس نمایندگان آمریکا تصویب شد، گفت: «این اقدام برای جلوگیری از فروپاشی نیروهای اوکراینی در نظر گرفته شده است، اما این پول تاثیر چشمگیری در میدان نبرد نخواهد گذاشت زیرا بیشتر این بودجه به تولید نظامی آمریکا سرازیر خواهد شد.»

پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت کشورهای غربی نه تنها جنگنده‌های اف-۱۶ بلکه تسلیحات دیگری را نیز به اوکراین ارسال خواهند کرد.

 «ژنرال چارلز براون» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده طی جلسه‌ای در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا عنوان کرد: «ما فقط قرار نیست اف-۱۶ها را به اوکراین ارسال کنیم؛ بلکه خلبانان را آموزش خواهیم داد، هم‌چنین بحث آموزش نگهداری این جنگنده‌ها و ارسال سیستم‌های تسلیحاتی دیگر نیز مطرح است.»

طبق گزارش خبرگزاری تاس، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در ادامه به برگزاری گفت‌وگوها درخصوص اف-۱۶ها اشاره کرد.

کی‌یف در اوایل ماه آوریل اعلام کرد پنج گروه از خلبانان اوکراینی در بریتانیا، دانمارک، ایالات متحده و فرانسه برای پرواز با جت‌های جنگنده اف-۱۶ آمریکا آموزش می‌بینند. در پایان اوت ۲۰۲۳، هلند اعلام کرد که ۴۲ فروند اف-۱۶ را به اوکراین منتقل خواهد کرد، در حالیکه کپنهاگ به کی‌یف وعده داده بود که ۱۹ دستگاه از این نوع را تحویل دهد. در این میان، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هم هشدار داد که اف-۱۶ می‌تواند حامل تسلیحات هسته‌ای باشد و مسکو این را در عملیات رزمی خود در نظر خواهد گرفت.

چند روز پیش روزنامه لیبراسیون نوشت ۱۰ خلبان اوکراینی که اکثر آنها هرگز پرواز نکرده‌اند، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جامع مطابق با استانداردهای نیروی هوایی وارد فرانسه شده‌اند.

انتظار می‌رود اف-۱۶های آمریکایی در تابستان امسال وارد اوکراین شود. پس از اتمام دوره آموزشی خود در فرانسه، خلبانان اوکراینی بعد از یک دوره سازگاری چهار ماهه در رومانی، از این جنگنده‌ها استفاده خواهند کرد.

حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه

مقام‌های روسیه اعلام کردند اوکراین به چند منطقه در روسیه در ساعات پایانی شب گذشته حمله پهپادی داشت و رسانه‌های روسی نیز گزارش کردند که آتش سوزی در یک پالایشگاه نفت در نزدیکی مسکو رویت شده است.

«پاول مالکوف» فرماندار منطقه «ریازان» هم‌مرز با مناطق شمال غربی مسکو گفت در این حملات پهپادی کسی زخمی نشده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، کانال تلگرامی «Baza» روسیه نیز که با سرویس‌های امنیتی این کشور همکاری دارد گزارش کرد که این حمله به پالایشگاه نفت رایازان بوده است.

این پالایشگاه که به شرکت روس‌نفت روسیه تعلق دارد و توسط آن اداره می‌شود حدود ۵.۸ درصد از نفت خام این کشور را پالایش می‌کند و هدف مکرر حملات هوایی اوکراین است.

فرمانداران مناطق «کرسک» و «ورونژ» در جنوب غرب روسیه هم‌مرز با اوکراین هم گزارش حملات پهپادی را در اراضی خود داده و گفتند این حملات زخمی یا خساراتی نداشته است.

روسیه به ندرت اطلاعاتی در مورد تاثیر کامل حملات اوکراین بر قلمرو و زیرساخت‌های خود افشا می‌کند.

مقامات کی‌یف مدعی‌اند هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی، انرژی و حمل و نقل روسیه، تلاش‌های جنگی مسکو را تضعیف می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان ارتش یمن و آمریکا و انگلیس در ۴۸ ساعت گذشته
  • عملیات جدید گروهان های قدس/ شهادت دو فلسطینی دیگر در غزه
  • حمله ارتش اوکراین به مناطق مسکونی «کورسک» روسیه
  • حمله ارتش اوکراین به مناطق مسکونی «کورسک» روسیه/ ۲ نفر کشته شدند
  • کاروان زائران حج عمره از اصفهان اعزام شد
  • ۳ روز از مفقود شدن یسنا گذشت؛ اعزام بالگرد به منطقه
  • سقوط بالگرد ارتش کلمبیا در منطقه جنگی/ تمام ۹ سرنشین کشته شدند