Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@11:09:44 GMT

پاکستان خطرناک‌ترین کشور برای نوزادان

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۰۵۶۵۵

پاکستان خطرناک‌ترین کشور برای نوزادان

سازمان یونیسف در گزارش جدید خود با اشاره به بالا بودن نرخ مرگ و میر نوزادان در پاکستان، این کشور را خطرناک‌ترین مکان برای نوزادان معرفی کرد.

ایران آنلاین / صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در گزارش جدید خود پاکستان را خطرناک ترین کشور برای نوزادان معرفی کرد.

بر اساس این گزارش، پایین بودن سطح امکانات بهداشتی و آموزشی باعث شده است از هر 1000 کودکی که در پاکستان متولد می شود، 46 کودک پس از تولد تلف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای آفریقای مرکزی و افغانستان به ترتیب در رتبه های دوم و سوم خطرناک ترین کشورها برای نوزادان تازه متولد شده هستند.

گزارش یونیسف همزمان با آغاز به کار کمپین جدید این سازمان در خصوص  علل مرگ و میر ونوزادان منتشر شده است. در این گزارش سه عامل زایمان زودهنگام، کمبود اکسیژن هنگام تولد و عفونت های نوزادان، علت اصلی مرگ نوزادان عنوان شده است که با سرمایه گذاری و ارتقای مراقبت های بهداشتی نجات دست کم 3 میلیون نوزاد میسر می شود. / باشگاه خبرنگاران

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان