Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@23:29:05 GMT

بیمه بدنه هواپیما چطور محاسبه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۰۶۰۵۰

هواپیما‌ها به دوسته کلی تقسیم می‌شوند که در این بین هواپیما‌های سبک و فوق سبک جهت اهداف تفریحی، آموزشی و تبلیغی مورد استفاده قرار می‌گیرد و هواپیمای سنگین و فوق سنگین برای جابه‌جایی بار و مسافر استفاده می‌شود.

در این زمینه بیمه بدنه هواپیما یک نوع بیمه تمام‌خطر است که طی آن بیمه گر متعهد می‌شود که به جز استثنائات مندرج در بیمه نامه، هرگونه خسارت وارده به هواپیما را در حین پرواز، حرکت و توقف روی زمین یا آب جبران نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالت کلی بیمه نامه بدنه هواپیما به سه شکل کلی تهیه می‌شود که اولین مورد بیمه تمام‌خطر در زمانی‌که هواپیما در حرکت نیست.

این بیمه‌نامه، کلیه خسارات و فقدان فیزیکی هواپیما را در زمانی که در فرودگاه (بر روی زمین) قرار دارد و از نیروی محرک خود برای حرکت و جابه‌جایی استفاده نمی‌کند، تحت پوشش قرار می‌دهد.

نوع دیگر بیمه تمام‌خطر به جز مواقعی که هواپیما در حال پرواز است که در این مورد تمام خسارات و فقدان هواپیما بر روی زمین و حتی خسارات وارد شده در زمان جابه‌جایی هواپیما را پوشش می‌دهد.

اما نوع سوم بیمه تمام‌خطر بر روی زمین و در زمان پرواز است که طبق آن تمامی خسارات و فقدان هواپیما ناشی از حرکت، توقف و یا جابه‌جایی هواپیما بر روی زمین و در زمان پرواز را پوشش می‌دهد.

از جمله بیمه نامه‌های دیگر تحت عنوان بیمه نامه هواپیما می‌توان به بیمه نامه فرانشیز بدنه و بیمه نامه جنگ بدنه اشاره کرد.

بیمه نامه فرانشیز بدنه

از آنجائیکه در بعضی موارد فرانشیز در نظر گرفته شده برای بیمه نامه بالا است بیمه گذار با پرداخت حق بیمه مربوطه و بر اساس شرایط بیمه نامه بدنه صادره، فرانشیز ببمه نامه بدنه را تحت پوشش بیمه‌ای در می‌آورد.

بیمه نامه جنگ بدنه

طبق شرایط بیمه نامه بدنه، خسارت ناشی از جنگ، اقدامات تروریستی و موارد نظیر آن استثنا گردیده است، بیمه گذار با پرداخت حق بیمه مربوطه و بر اساس بیمه نامه بدنه صادره قسمتی از پوشش‌ها که در بیمه نامه استثنا گردیده است را تحت پوشش در می‌آورد.

چه مواردی خارج از تعهد بیمه‌گر است؟

استثنائات بیمه بدنه در بیمه‌نامه های صادر شده تا حدودی با هم متفاوت است، ولی به طور کلی در تمامی بیمه‌نامه‌ها یافت می‌شود که به شرح زیر است‌:

۱-چنانچه‌هواپیمابرای‌مصارف غیرقانونی وبارضایت بیمه‌گذار به‌کار گرفته‌شود.

۲-هنگامی که هواپیما در خارج از محدوده جغرافیایی مندرج در بیمه‌نامه فعالیت کند.

۳-استفاده از هواپیما برای مصارفی بغیر از آنچه در بیمه‌نامه قید شده است.

۴-هدایت هواپیما توسط شخص دیگری به غیر از خلبان آن، مگر در مواردی که عمل جابجایی (Taxiing) انجام می‌شود.

۵-زمانی که شرایط قابلیت پرواز هواپیما و یا اعتبار گواهینامه خلبانی خلبان نقض شده، ولی پروازانجام شده است.

۶-در شرایطی که با موافقت بیمه‌گذار، هواپیمای در حال پرواز بعضی از قوانین و مقررات هواپیمایی‌کشوری را نقض کرده باشد.

۷-هرگونه خسارات ناشی از کهنگی و فساد لاستیکهای هواپیما، مگر اینکه شرط مغایری برای‌پوشش آن‌ها وجود داشته باشد.

۸-خسارات ناشی از تغییر و تبدیل هواپیما، جنگ، اعتصاب، شورش و بلوا.

۹-خسارات ناشی از عدم استفاده.

منبع: میزان

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۶۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت