Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی سرنگونی هواپیمای اف 16 رژیم صهیونیستی بر فراز منطقه اشغالی جولان سوریه این سوال مطرح است که این رژیم برای جبران این شکست چه اقداماتی را در دستور کار قرار خواهد داد؟    احتمال نخست این است که این رژیم در راهبرد نظامی خود که مبتنی بر برتری هوایی است بازنگری کند و یا اینکه اقدام به جایگزینی هواپیماهای اف 16 با اف 35 بکند که طی دو قرارداد سفارش خرید انها را به امریکا داده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
البته امکان دارد همین جایگزینی در امریکا نیز صورت گیرد بخصوص آنکه در سند دفاعی جدید امریکا بر نوسازی ناوگان نظامی امریکا تاکید و تصریح شده است و علاوه بر این با وجود اینکه برای  تولید هواپیماهای اف 35 حدود یک و نیم تریلیون دلار سرمایه گذاری شده اما هنوز جای پای محکمی در خریدو فروش های تسلیحاتی بازنکرده است و چه بسا امکان دارد سرنگونی هواپیمای اف 16 رژیم صهیونیستی آنهم با یک موشک قدیمی روسی سراغازی برای این جایگزینی باشد .
دوم اینکه امکان دارد ترور فرماندهان ارشد نظامی محور مقاومت را در دستور کار قرار دهد کمااینکه رژیم صهیوینستی بعداز شکست در جنگ سال 2006 لبنان نیز عماد مغنیه مغزمتفکر حزب الله و طراح شکست این رژیم در این جنگ را در سوریه ترور کرد و علاوه بر این روند خیزش های مردمی در شمال افریقا و خاورمیانه را به گونه ایی مدیریت کرد که به سوریه کشیده  به عنوان حلقه مرکزی محور مقاومت کشیده شود .هرچند هواپیمای اف 16 رژیم صهیونیستی در خاک سوریه و در حین عملیات تجاوزگرانه و با یک موشک روسی سرنگون شده اما از آنجا که نقطه ثقل تبلیغات این رژیم بر متهم کردن ایران و مقصر نشان دادن آن قرار دارد از اینرو بیم آن می رود که اقدامات تلافی جویانه این رژیم چه در اجرای عملیات تروریستی و چه ایجاد ناارامی بیش از پیش بر ایران متمرکز شود .
سوم اینکه احتمال دارد رژیم صهیونیستی با همکاری عربستان عملیاتی را علیه منافع و مواضع امریکا طراحی و اجراکنند اما بکوشند مسئولیت آن را متوجه ایران و محور مقاومت بکنند.این احتمال از انجا جدی به نظر می رسد که دولت ترامپ در هفته های اخیز برخلاف سابق با رژیم صهیونیستی( که در یکسال و اندی از ریاست جمهوری ترامپ دربست در کنترل آن بود )همراهی نشان نمی دهد و نخستین علایم شکاف در مواضع دو طرف در هفته های اخیر دیده شده و سرنگونی هواپیمای اف 16 نیز درست در بحبوحه همین شکاف ها اتفاق افتاد که باز همراهی چندانی از سوی دولت ترامپ و امریکا مشاهده نشد .از دیگر سوعربستان نیزکه  تمام تخم مرغ های خود را بر سبد دولت ترامپ گذاشته و چوب حراج به دارایی های خود زده است بعید به نظر می رسد که از چرخش در مواضع افراطی  دولت ترامپ راضی باشد.لذا احتمال اینکه عربستان و رژیم صهیونیستی با همکاری یکدیگر بکوشند با طراحی و اجرای سناریوهای خاص دولت ترامپ را به همان مسیر افراطی گذشته برگردانند دور از انتظار نخواهد بود.  ======================
احمد کاظم زاده

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است

«صادق کوشکی» استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به نسل‌کُشی رژیم صهیونیستنی در غزه، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای منافع ملی خود عرصه‌ای را تعریف کرده‌اند و در این عرصه، رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه دارد؛ لذا امنیت رژیم صهیونیستی، جزء امنیت و منافع ملی آمریکا تعریف شده است.

وی افزود: وقتی منافع ملی آمریکا مطرح باشد، دولت آمریکا این موضوع را بر هر قاعده و قانون دیگر از جمله «مباحث حقوق بشری» مقدم می‌دارد.

کوشکی اضافه کرد: حرکت دانشجویان در آمریکا مخالف سیاست‌های کلان دولت آمریکا است و طبیعی است که با آن برخورد شود و این برخورد خشن هم صرفاً مربوط به امروز نیست؛ دولت آمریکا در جریان جنگ ویتنام با اعتراض‌های دانشجویی علیه این جنگ برخورد خشن داشت.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: آمریکایی‌ها نسبت به امنیت و منافع ملی‌شان، با هیچ کسی تعارف ندارند و حتی از آسیب‌زدن به معترضین ابا نمی‌کنند؛ در این راه حتی قوانین دست دولت آمریکا را باز گذاشته است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر پلیس آمریکا دانشجویی را بازداشت کرد، آن پلیس مواخذه شده یا تحت فشار قرار بگیرد.

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به توجیه‌ها درباره برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: اعلام می‌شود دلیل برخوردها در آمریکا این است که دانشجویان، در محل‌های ممنوعه چادر زده‌اند یا تحصن کرده‌اند؛ این دست توجیه‌ها فرعی است و اصل موضوع این است که دولت آمریکا اقدام هیچ قشری اعم از دانشجو و روشنفکر و سلبریتی و… علیه منافع و امنیت ملی را ابداً تحمل نمی‌کند.

کوشکی تصریح کرد: بنابراین کاملاً طبیعی است که دولت آمریکا دانشجویی را صرفاً به خاطر انتشار یک توییت درباره فلسطین از دانشگاه اخراج کند؛ چون رژیم صهیونیستی جزیی از خطوط قرمز «منافع و امنیت ملی آمریکا» محسوب می‌شود.

کد خبر 6093103

دیگر خبرها

  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • وحشت سران صهیونیسم از حکم احتمالی دادگاه لاهه
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • دانشجویان آزادشهر همصدا با جنبش ضد صهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا+ فیلم