Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هادی رجائی نیا در نشست شورای ترافیک شهرستان فاروج اظهار کرد: 8 تا 9 نشست این شورا با محوریت همین موضوع به دلیل مسائل ترافیکی و ایمنی برگزار و مصوباتی هم داشته اما خروجی آن را شاهد نبودیم.
به گزارش ایرنا ساماندهی دو پایانه مسافربری فاروج، پای ثابت سه سال نشست شورای ترافیک شهرستان فاروج بوده است، با وجود مطرح شدن این موضوع در تمامی نشست ها اما هنوز به سامان نرسیده است که امروز با رای اعضای مرتبط تصمیم به تجمیع آن مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه مردم ما را قضاوت می کنند افزود: بخش عمده کسانی که امروز در این نشست هستند در نشست های گذشته نیز بوده اند اما تصمیم قاطع و مشخصی برای این موضوع گرفته نشده است.
وی از پاس کاری برای رفع این مشکل گلایه مند بود و گفت: برای رفع این مشکل پای اعضای شورا و حتی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز به میان کشیده شده است، این نابسامانی ادامه دارد.
فرماندار فاروج با گلایه از روند انداختن توپ از سوی متولیان در زمین همدیگر در خصوص انجام نشدن مصوبات مرتبط با این موضوع اظهار کرد: وقتی برای یک مورد از مسائل مرتبط با شورای ترافیک نمی توانیم قاطعانه تصمیم گیری و عمل کنیم در مسائل کلان چگونه می توان مدعی تصمصم گیری و عمل باشیم ؟
وی گفت: ایستگاه خودروهای بسیاری از روستاهای شهرستان در شهر مشخص نیست، مردم برای عبور از اطراف میدان اصلی شهر با ترافیک بالای مسافربرهای شخصی و اتوبوس ها، به سختی تردد می کنند.
فرماندار فاروج افزود: باید قاطعانه و کارشناسانه تصمیم گیری کنیم و اعضا نسبت به تجمیع یا استفاده از شیوه های دیگر ساماندهی پایانه های رای دهند.
وی گفت: با توجه به اینکه مشمول زمان بودن ساخت پایانه با استانداردهای تعریف شده بر کسی پوشیده نیست اما در حال حاضر برای ساماندهی شرکت های فعال باید در خصوص تمرکز فعالیت ها یا باقی ماندن در شرایط فعلی تصمیم گیری شود.
رئیس شورای اسلامی شهر فاروج نیز گفت: در سه سالی که ساماندهی پایانه های مسافری در دستور کار نشست های شورای ترافیک شهرستان بوده تصمیمات مختلفی گرفته شده اما نتیجه ای حاصل نشده است.
رجبعلی ایزدجو افزود: شهرداری امکانات مالی برای ساخت پایانه با استانداردهای تعریف شده را ندارد و اقدام به برطرف کردن معایب مطرح شده از سوی کارشناسان برای فضاهای فعلی کرده است اما با توجه به محدودیت های این فضاها به نتیجه مورد نظر کارشناسان نرسیده ایم.
در این نشست بعد از رای گیری، مصوب شد تجمیع پایانه های مسافری ظرف 15 روز با دادن اختیار به شهرداری در خصوص مکان انتخابی انجام شود.
در شهرستان فاروج دو پایانه مسافربری فعال است که یکی از این شرکت ها دارای 6 اتوبوس و برای محورهای محدودی از جمله فاروج- کرج، فاروج- تهران و.. در موارد محدودی فاروج به مشهد است و شرکت دیگر بیشتر با محوریت امور اداری خدمات ارائه می کند.
7187/3007/ 6042
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۲۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال

 ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان با اشاره به انعقاد قرارداد مکانیزه‌سازی پایانه مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) به ارزش سرمایه‌گذاری قریب به ۲۴ هزار میلیارد ریال میان اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در اواخر پارسال  گفت: فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد.

او روند صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی طی چند سال اخیر را رو به رشد عنوان کرد و بر ضرورت ساماندهی آن در قالب یک پایانه مجهز به منظور افرایش بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری تأکید کرد و افزود: رشد ترافیک و جذب مشتریان جدید از اهم اهداف برای سرمایه‌گذاری در این پایانه است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان می‌گوید: در این قرارداد، ضمن بهسازی و نوسازی تأسیسات، محوطه‌ها و انبارها، خرید و تأمین تجهیزات پیشرفته به منظور تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال، افزایش سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از صادرات و واردات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی مد نظر است.  

 آقای گرایلو گفت: در جریان این نشست مقرر شد شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اهتمام ویژه به برنامه‌ریزی دقیق به منظور انجام عملیات تخلیه و بارگیری، همزمان در خصوص شروع عملیات اجرایی توسعه سرمایه‌گذاری اقدام کند.

با انعقاد این قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال در مساحتی بالغ بر ۴۰ هکتار ضمن ایجاد ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال، شاهد افزایش صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی، کود شیمیایی و افزایش سهم استان خوزستان در صادرات غیرنفتی کشور و ایجاد فرآیند‌های استاندارد عملیات تخلیه و بارگیری در کنار ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • مصوبات شورای ترافیک کنگان عملیاتی شود
  • مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به لرستان عملیاتی نشده است
  • مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به لرستان عملیاتی نشد
  • مراسم معارفه سرپرست فرمانداری کاشان برگزار شد
  • مراسم معارفه فرماندار ویژه کاشان برگزار شد
  • وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد