Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: اشتغال ۲۸ درصدی در بخش کشاورزی استان و حصول ارزش افزوده ۱۸ درصدی مبین وضعیت اقتصادی نامطلوب کشاورزان گیلانی است.

به گزارش ایلنا از رشت،علیرضا شعبان نژاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در جلسه شورای اداری با بیان اینکه اشتغال ۲۸ درصدی در بخش کشاورزی استان و حصول ارزش افزوده ۱۸ درصدی مبین وضعیت اقتصادی نامطلوب کشاورزان گیلانی است، گفت: با توجه به دسترس بودن مواهب ارزشمند الهی در این استان با خلاقیت و نوآوری می‌توان به بهره برداری بهینه از منابع خدادادی و توسعه کشاورزی استان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  بیان داشت: در حوزه‌های مختلف بخش کشاورزی مشاهده می شود که دو تولید کننده در شرایط یکسان و با بهره گیری از نهاده های مشابه، به عملکرد متفاوتی دست می یابند که تفاوت های معنادار در میزان تولید و درآمدشان مشهود است.

شعبان نژاد با بیان اینکه دلیل اصلی این تفاوت مدیریت های متفاوت است گفت: مدیران خلاق و نوآور توانایی مقابله در برابر بحران را داشته و از عناصر کلیدی افزایش تولید و ایجاد اشتغال به شمار می‌آیند.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟