Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار بوشهر با تاکید بر توجه به طرح‌های اشتغال‌زایی گفت: استان بوشهر در حوزه گردشگری از ظرفیت بالایی برخوردار است که در این راستا طرح‌هایی تدوین و اجرایی شده است. ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۳ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه جمعی از مدیران ستادی استانداری بوشهر سلامت مالی و  اخلاقی را مهم‌ترین ویژگی مدیران دانست و  اظهار داشت: سلامت مالی، اخلاقی و کارآمدی مهم‌ترین ویژگی برای واگذاری پست مدیریت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر با تاکید بر مبارزه با مظاهر فساد و توجه به سلامت اخلاقی و مالی تصریح کرد: مبارزه با هر نوع مظاهر فساد مورد توجه است و در این راستا سلامت مالی، اخلاقی خط قرمز مدیران دستگاه‌های اجرایی است.

وی با تاکید بر  تعامل بیشتر مدیران با وزارتخانه‌ها بیان کرد: مدیران ستادی باید تعامل با وزارتخانه را بیشتر کنند چرا که وقتی تعامل و ارتباط با وزارتخانه کافی نباشد نتیجه موثری هم از پیگیری‌ها حاصل نمی‌شود.

استاندار بوشهر تلاش و پیگیری امور مردم را  یکی از ماموریت‌های مهم مدیران ستادی دانست و تصریح کرد: مدیران باید حل مشکلات مردم را در اولویت برنامه‌ها قرار دهند که در این راستا مدیران ستادی استانداری باید در این عرصه بیشتر تلاش کنند.

گراوند با تاکید بر توجه به طرح‌های اشتغال‌زایی گفت: استان بوشهر در حوزه گردشگری از ظرفیت بالایی برخوردار است که در این راستا طرح‌هایی تدوین و اجرایی شده است.

وی تاکید کرد: یکی از بخش‌هایی که ظرفیت کسب درآمد و ایجاد اشتغال در استان بوشهر دارد، حوزه گردشگری است لذا باید در این بخش استان فعال‌تر عمل کند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه مدیران ستادی در استانداری باید از هرگونه مسائل مالی مبرا باشند خاطرنشان کرد: اگر چنین موضوعی در استانداری ملاحظه شود بدون معطلی مدیر مربوط عزل می‌شود.

گراوند با قدردانی از مدیران سابق حوزه‌های مختلف استانداری و  آرزوی موفقیت برای مدیران جدید بیان کرد: کمک به جامعه ایثارگری، تحرک بیشتر در حوزه اقتصادی، تسریع در تکمیل پروژه‌های امور عمرانی،  ارتباط بیشتر با دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی باید سرلوحه کار مدیران جدید ستادی استانداری باشد.

در این آئین احکام سرپرست معاونت امور عمرانی، سرپرست اداره کل شهری، اداره کل پدافند غیرعامل، اداره کل سیاسی و مشاوران حوزه علمی، پژوهشی، امور ایثارگران استانداری بوشهر، توسط استاندار واگذار شد.

انتهای پیام/ح

R41363/P1357/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۴۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • خانه های هلال کشور توسعه می یابند
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری