Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@03:34:59 GMT

اعلام ضوابط فعاليت استارت آپ هاي بيمه

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۱۶۰۶۸

اعلام ضوابط فعاليت استارت آپ هاي بيمه

خبرگزاري آريا - اداره کل نظارت بر صلاحيت هاي حرفه اي، ضوابط انعقاد همکاري عرضه کنندگان محصولات بيمه اي با بازاريابان آنلاين را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، بنابر اين اطلاعيه، بازاريابان برخط (آنلاين) محصولات بيمه بايد مجوزهاي لازم را از نهادهاي ذي‌صلاح در حوزه تجارت الکترونيک نظير اي-نماد (از وزارت صنعت، معدن و تجارت) و نماد سامان‌دهي (از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي) اخذ کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنين بازاريابان برخط (آنلاين) محصولات بيمه بايد ابزارهاي لازم را به نحوي فراهم نمايند که متقاضي خدمات بيمه‌اي بتواند مواردي نظير قيمت نهايي محصول بيمه‌اي و مقايسه قيمت بين بيمه‌گران و ميزان تعهدات بيمه‌گر و ... را به درستي ارزيابي نموده و تصميم‌گيري درستي انجام دهد. پس از پايان فرآيند ثبت سفارش برخط (آنلاين) محصول بيمه‌اي و قبل از صدور بيمه‌نامه، در مدت زمان متعارف امکان انصراف ‌براي متقاضي خدمات بيمه فراهم باشد.
مفاد فرم پيشنهاد بيمه، شرايط عمومي، به ويژه استثنائات و محدوديتهاي محصول بيمه بايد به صورتي مناسب و در طي فرآيند فروش و قبل از ثبت تقاضاي بيمه براي متقاضي خدمات بيمه قابل مشاهده باشد و اطلاعات به صورت موضوعي طبقه‌بندي شده و امکان مطالعه مجدد براي متقاضي خدمات بيمه فراهم شود.
بازاريابان بر خط موظفند، ميزان حق بيمه و خلاصه اطلاعات ضروري در مورد محصول بيمه‌اي از شرکت بيمه منتخب، قبل از ثبت سفارش صدور بيمه‌نامه را به متقاضي خدمات بيمه ارائه کنند و مستندات فرم پيشنهاد و بيمه‌نامه را پس از ثبت سفارش، پرداخت مبلغ حق‌بيمه و صدور بيمه‌نامه به صورت فيزيکي به آدرس بيمه‌گذار ارسال و تحويل دهند.
همچنين در اين اطلاعيه اطمينان از دسترسي، شفافيت و سادگي اطلاعات قبل و طي فرآيند عرضه برخط (آنلاين) محصول بيمه‌اي را جزو ملزمات اين کار دانسته است.
در بخش ديگري از اين بخشنامه برحفظ اطلاعات شخصي متقاضي خدمات بيمه‌اي و بيمه‌گذاران در تمام مراحل و به صورت امن و قابل اطمينان تاکيد شده است و محتوا و مطالب مندرج در صفحات وب بازاريابان برخط (آنلاين) محصولات بيمه، بايد با قوانين و مقررات بيمه و ساير مقررات مربوط منطبق باشد و نمايندگان بيمه و کارگزاران رسمي بيمه موظفند، نسخه‌اي از قرارداد همکاري با بازاريابان برخط (آنلاين) محصولات بيمه را حسب مورد براي شرکت بيمه ذيربط خود و بيمه مرکزي ارسال نمايند.
بنا بر اين گزارش، مسئوليت رعايت اين بخشنامه حسب مورد برعهده مديريت ذيربط در شرکت بيمه، نمايندگان بيمه و کارگزاران رسمي بيمه داراي قرارداد همکاري با بازاريابان برخط (آنلاين) محصولات بيمه است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۶۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند