Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@03:01:34 GMT

گوشی خود را با اشعه لیزر شارژ کنید

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۱۶۸۴۹

گوشی خود را با اشعه لیزر شارژ کنید

دانشمندان از تکنولوژی جدیدی رونمایی کرده‌اند که می‌تواند با استفاده از اشعه لیزر و به صورت بی‌سیم موبایل کاربر را شارژ کند.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، به‌زودی می‌توانید گوشی همراه خود را به‌صورت بی‌سیم شارژ کنید. دانشمندان دانشگاه واشنگتن راه جدید و مطمئنی پیدا کرده‌اند که می‌توان از طریق اشعه لیزر موبایل کاربر را شارژ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر بدین معناست که گوشی شما می‌تواند از طریق فرستنده لیزری که در آن سوی اتاق قرار گرفته است، شارژ شود؛ بدون آن که نیاز باشد به چیزی وصل شود.

تیم تحقیقاتی که این تکنولوژی را توسعه داده، امیدوار است که از این تکنولوژی در چندین دستگاه متفاوت، از دوربین گرفته تا کامیپیوتر و گوشی هوشمند، استفاده کند تا بدون استفاده از سیم و هرگونه وسیله‌ دیگری شارژ شوند.

این اولین باری است که دانشمندان روشی توسعه داده‌اند که در آن از لیزر برای شارژ کردن گوشی هوشمند استفاده می‌شود.

به گفته متخصصان می‌توان از اشعه‌های باریک و مرئی لیزر برای شارژ کردن گوشی همراه استفاده شود. همچنین این تکنولوژی می‌تواند موبایلی را که آن سوی اتاق قرار دارد، شارژ کند. سرعت این روش برابر با روش شارژ سنتی، پورت یو‌اس‌بی، است.

تیم تحقیقاتی برای ساخت این تکنولوژی از یک سلول نازک انرژی استفاده کرده است تا از گوشی همراه پشتیبانی کند؛ این سلول با استفاده از انرژی لیزر گوشی هوشمند را شارژ می‌کند.

علاوه بر این دانشمندان به صورت سفارشی چند ویژگی ایمنی به این فناوری اضافه کرده‌اند، از جمله یک فن خنک‌کننده صاف فلزی که روی گوشی هوشمند قرار می‌گیرد تا گرمای بیش از حد لیزر را از بین ببرد و همچنین به عنوان مکانیسم بازتابی کار کند تا وقتی فردی در مسیر اشعه شارژ قرار گرفت، لیزر را خاموش کند.

شیام گلاکوتا، سرپرست این مطالعه، می‌گوید: «در حالی که دانمشندان دانشگاه واشنگتن در حال طراحی این تکنولوژی بودند، ایمنی اولویت اول من بود».

مکانیسم ایمنی که تیم تحقیقاتی روی سیستم شارژ تعبیه کرده است به این تکنولوژی اجازه می‌دهد تا امکان استفاده در مکان‌ها مختلفی را داشته باشد.

شارژ از طریق یک اشعه باریک لیزر که دو وات انرژی حمل می‌کند به دستگاه می‌رسد و می‌تواند شارژ را تا فاصله 4/5 متری به وسیله منتقل کند.

مترجم: هانا حیدری

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۶۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر

ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: در سال جاری، برنامه ویژه شیلات استان در راستای توسعه آبزی پروری؛ بهره‌گیری از تکنولوژی‌های برتر و شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده از تجهیزات و امکانات روز، جهت توسعه عمودی و استفاده از ظرفیت‌های فعلی در تولید چند برابری است.

کوروش خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین مصوبات شورای مدیران سازمان شیلات ایران در اواخر فروردین ماه سال جاری، اظهار کرد: تمام استان‌ها ملزم به هدف‌گذاری دقیق، اجرایی و عملیاتی در استفاده از تجهیزات نوین در توسعه آبزی پروری شدند و استان گیلان هم طی چند سال اخیر با استفاده از تسهیلاتی که در شبکه بانکی و بنیادهای مختلف اقتصادی داشته برای نوسازی و افزایش تجهیزات گام برداشته است.

خلیلی تصریح کرد: در همین راستا استفاده از سیستم‌های پایدارساز اکسیژن همچنین نانو حباب‌سازها برای توسعه واحدهای پرورش ماهی با ظرفیت چند برابری تولید فعلی، در حال پیگیری است از جمله مذاکراتی با چند شرکت انجام و یکی از مزارع نمونه که پیشگام در سطح کشور است و محصولات با کیفیت تولید می‌کند را وارد این قضیه کردیم.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا اواخر اردیبهشت ماه سال جاری بسته‌های تسهیلاتی استفاده از این تکنولوژی های نوین آماده ارائه به متقاضیان شود، افزود: پس از فراخوان، متقاضیان جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌ شوند.

مدیرکل شیلات استان گیلان با تاکید بر اینکه استفاده از این تجهیزات علاوه بر افزایش کمیت؛ کیفی‌سازی تولید را به همراه دارد، گفت: با استفاده از این تکنولوژی کیفیت گوشت ماهی‌ها نیز قطعاً و مطمئناً بسیار مناسب‌تر خواهد شد و این مساله به ویژه برای فعالان عرصه پرورش ماهیان خاویاری که بازار صادرات برایشان بسیار اهمیت دارد نکته بسیار حیاتی و کلیدی است.

خلیلی با بیان اینکه پیش بینی می شود با استفاده از این روش، علاوه بر تولیدات فعلی شاهد افزایش هزار تنی در تولیدات بخش های مختلف اعم از گرم‌آبی، سردابی و خاویاری باشیم که استفاده از روش های افزاینده تولید آبزیان در واحد سطح  یکی از برنامه های عملیات اجرایی افزایش تولید در سال ۱۴۰۳ حسب دستور مقام معظم رهبری خواهد بود.

وی همچنین در خصوص راهبری تجهیزات افزاینده تولید با این تجهیزات گفت: شرکت های تامین کننده تجهیزات می‌بایست خدمات پس از فروش همچنین پشتیبانی محصول را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • فیلم| هر جا که باشید، این مرسدس بنز به دنبال شما می‌آید!
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • بازطراحی مرسدس بنزهای کلاسیک با تکنولوژی 2024 (عکس)
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن