Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی با اشاره به ویژگی های برنامه جدید آموزش پزشکی عمومی کشور گفت: دانشکده های پزشکی سراسر کشور مطابق برنامه جدید اعتباربخشی می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر آبتین حیدرزاده در نشست مجازی روسا و معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی با اشاره به ابلاغ برنامه بازنگری شده پزشکی عمومی به دانشگاهها گفت: ویژگی اصلی این برنامه انعطاف پذیری آن باتوجه به شرایط دانشجویان و دانشکده ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدرزاده گفت: برنامه آموزش پزشکی عمومی بعد از ۳۰ سال مورد بازنگری قرار گرفته و بازنگری برنامه با کمک تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور پیش رفت.

وی خاطرنشان کرد: بازنگری برنامه هم متناسب با پیشرفت های علمی دنیا و هم متناسب با نظام ارائه خدمات کشور و نیازهای این حوزه انجام شد و انعطاف خوبی در برنامه وجود دارد که دانشکده ها می توانند به منظور ارتقای حداکثری توانمندی دانشجویان آموزش ارائه کنند.  

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی با تاکید بر اینکه رویکرد برنامه بازنگری شده آموزش پزشکی عمومی ارتقای توانمندی پزشکان عمومی بوده است، گفت: توصیه می کنیم جلسه ویژه ای برای مطالعه و تقسیم بندی وظایف جهت اجرای این برنامه در دانشگاهها تشکیل شود.

حیدرزاده اظهار داشت: آزمون صلاحیت بالینی قبلا فقط برای ورود به دوره دستیاری الزامی بود ولی در برنامه جدید گذراندن این آزمون شرط فارغ التحصیلی در دوره پزشکی عمومی است.

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی افزود: در این برنامه تاکید بر ورود دانشجو به عرصه های ارائه خدمت است و از همان ابتدای دوره این شرایط فراهم شده که دانشجو بتواند در عرصه ارائه خدمات آموزش ببیند.

وی تاکید کرد: انتظار داریم که با همت معاونین آموزشی و روسای دانشگاهها شرایط برای آموزش در عرصه دانشجویان فراهم شود.  

حیدرزاده گفت: سه سند استانداردهای کالبدی آموزش پزشکی عمومی، توانمندی های دانش آموختگان پزشکی عمومی و استانداردهای ملی آموزش پزشکی عمومی در جمهوری اسلامی ایران به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

وی خاطرنشان کرد: توانمندی های مورد نیاز در این برنامه همان توانایی های مورد نیازی است که در سطح بین المللی برای پزشکان عمومی لحاظ می شود؛ ضمن اینکه نیازهای ویژه کشور نیز در نظر گرفته شده است.

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی با بیان اینکه آیین نامه پوشش حرفه ای و اخلاق حرفه ای دانشجویان پزشکی عمومی به دانشگاهها ابلاغ شده گفت: باتوجه به ویژگی انعطاف پذیری برنامه جدید پزشکی عمومی آیین نامه های آموزشی متناسب با برنامه جدید تغییر کرده و به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

حیدرزاده گفت: کمیته کشوری برنامه درسی ملی دوره دکترای پزشکی عمومی تشکیل شده و  ۳۵۰ عضو هیات علمی به فراخور موضوع در این کمیته به صورت هفتگی شرکت می کنند.

وی از امضا تفاهم نامه با معاونت بهداشت برای ایجاد امکان استفاده حداکثری از عرصه های ارائه خدمات سلامت خبر داد و گفت: باتوجه به ظرفیت های برنامه انتظار می رود حداقل ۵۰ درصد دوره های اصلی آموزش پزشکی عمومی در عرصه ارائه خدمات ارائه شود.

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی اضافه کرد: درسهای زیادی به برنامه جدید دوره پزشکی عمومی اضافه نشده بلکه ویژگی اصلی این دوره انعطاف پذیری آن است.

حیدرزاده اعتباربخشی دانشکده های پزشکی را از برنامه های آتی دبیرخانه آموزش پزشکی عمومی ذکر کرد و گفت: طی ۶ ماه آینده دانشکده های پزشکی مورد ارزیابی قرار می گیرند. ابتدا ارزیابی درونی صورت می گیرد و از ابتدای مهرماه کمیته های ارزیابی بیرونی هم در دانشکده ها حضور پیدا خواهند کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند/ تغییر نام جزیره ابوموسی
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • تکریم مقام معلم به یک فرهنگ و خیزش عمومی تبدیل شود