Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف؛ مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت صنعت ،معدن و تجارت در پاسخ به گزارش آماری سایت الف مورخ 11/11/96 با عنوان " واردات 6 میلیون دلار شانه سر در 9 ماه /تولید کنندگان چه گناهی کردیم تولیدکننده شدیم " ، توضیحاتی را به جهت شفافیت هر چه بیشتر موضوع به شرح زیر ارائه داد:

- براساس مواد قانونی مندرج در برنامه های سوم،‌ چهارم و پنجم پنجساله توسعه و در ادامه آن ماده (22) قانون احکام دایمی برنامه های توسعه کشور از تولیدات داخلی با تعیین حقوق ورودی متناسب با " میزان تولید " و "درصد تامین داخلی " حمایت لازم تعرفه ای بعمل آمده و همه ساله تعرفه های مذکور پایش می‌شود و پس از تصویب در هیات محترم وزیران در کتاب مقررات صادرات و واردات اعمال می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


-برای واردات شانه، گیره و کالاهای مشابه تحت تعرفه 96151100 به میزان 20 درصد و از سایر اقلام تحت ردیف تعرفه های 96151900 و 96159000 حقوق ورودی معادل 55% تعیین شده است. لذا حمایت تعرفه ای لازم از تولیدات داخلی بعمل آمده است .


- با عنایت به میزان حقوق ورودی کالای مذکور نرخ تمام شده واردات این کالا به گونه‌ای است که شرایط رقابت‌پذیری را برای تولیدات داخلی میسر نموده است .

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش تابناک، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر اینکه با توجه به عدم ظرفیت مودم‌های داخلی پوشش گسترده فیبر نوری چگونه قرار است دنبال شود پاسخ داد: تنها یک درصد از مودم‌های تولید داخل ظرفیت ساپورت فرکانس‌‌های 5 و 6 مگاهرتز را ندارند. به عبارتی تعداد کل مشترکانی که از این مودم‌ها استفاده می‌‌کنند نهایت 500 هزار نفر است.

وی ادامه داد: ضمن آنکه در حال حاضر قرادادهایی با شرکت‌های تولیدکننده مودم امضا شده است که در راستای ارتقا کیفیت مودم‌های تولیدی اقدام کنند و در صورتی که چنین روندی پیگیری نشود برای رفع نیاز کشور واردات را از سر خواهیم گرفت. چراکه رضایت مردم در اولویت ما است.

زارع‌پور تصریح کرد: همچنین قرار است با دارندگان فیبر نوری قراردادی امضا شود که بر اساس آن بخشی از نیازهای کشور در سال 1403 تامین شود. لازم به ذکر است که مودم‌های بی‌کیفیت در کشور کم نیستند و اقدامات اینچنینی صرفا در راستای بهبود شرایط موجود است. 

دیگر خبرها

  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است