Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-24@20:23:11 GMT

کمبود شدید تجهیزات و نیروی انسانی در ارتش آلمان

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۲۳۷۶۱

کمبود شدید تجهیزات و نیروی انسانی در ارتش آلمان

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم ، "هانس پیتر بارتلز"، کمیسر نیروهای مسلح پارلمان فدرال آلمان، در گزارش سالانه خود از کمبود شدید تجهیزات و نیروی انسانی در ارتش در سال های اخیر و بدتر شدن اوضاع خبر داد.
وی تاکید کرد که به دلیل 15 عملیات خارجی، ارتش آلمان تحت فشار شدیدی قرار دارد. به گفته بارتلز آمادگی عملیاتی و تجهیزاتی نیروهای ارتش در سال های اخیر بدتر هم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین آمادگی عملیاتی سیستم های تسلیحاتی هم بسیار پایین است. بسیاری از نیروهای ارتش بیش از اندازه تحت فشار و دلسرد هستند. وعده ایجاد تغییرات در تجهیزات و امور مالی و پرسنل که از طرف وزارت دفاع داده شده است یک پیام خوب است، اما باید سریع تر دنبال شود.

بارتلز خواستار این شد که در آینده توجه بیشتری به سفارش سیستم های جدید تسلیحاتی همراه با قطعات یدکی و تجهیزات دیگر داشته باشیم. این رویکرد پر هزینه تر خواهد بود اما کارآیی را بهتر می کند.از طرف دیگر "ولکر ویکر" از مقامات ارشد نیروهای مسلح آلمان انتقادها به کمبود تجهیزات و آمادگی عملیات ارتش آلمان را رد کرده و تاکید کرد، ارتش آلمان به انداز کافی مجهز است تا از پی تعهدات خود به ناتو برآید.

رسانه های آلمانی این روزها با استناد به منابع موثق گزارش های مختلفی را از شرایط اسف بار ارتش آلمان منتشر می کنند.به نوشته هفته نامه اشپیگل، دولت آلمان باید در اوایل سال 2019 نقش رهبری در نیروهای واکنش سریع ناتو را بر عهده گیرد. اما ارتش آلمان هنوز برای این منظور آمادگی نداشته و تانک و تجهیزات لازم را در اختیار ندارد.
چندی پیش نیز روزنامه "دی ولت" آلمان ارتش را فاقد تانک های جنگی مناسب و آماده برای این عملیات واکنش سریع ناتو دانست.

به نوشته روزنامه "دی ولت" آلمان، همچنین نیروی هوایی آلمان هم قادر به انجام تعهدات خود به ناتو نیست. آمادگی عملیات جنگنده ها و هلیکوپترها و تورنادوهای ارتش آلمان برای این منظور بدتر می شود.
حالا در چنین شرایطی حزب چپ آلمان خواستار کاهش عملیات های خارجی ارتش آلمن برای بهبود اوضاع شده است.
با وجود اوضاع بد ارتش آلمان سخنگوی سیاسی امنیتی فراکسیون چپ پارلمان آلمان با اختصاص دادن بودجه بیشتری به ارتش آلمان در این وضعیت محالفت کرده و تاکید کرد که به جای آن باید همه عملیات های خارجی متوقف شود. به گفته وی ما نباید بودجه بیشتری را به نیروهای مسلح اختصاص دهیم. بودجه دفاعی ما از سال 2014 با حدود 20 درصد افزایش به 40 میلیارد یورو رسیده است. اما با این حال در آلمان هیچ کس احساس امنیت بیشتر نمی کند و شرایط ارتش هم از این طریق بهتر نشده است.

وی با اشاره به وضعیت اسفناک ارتش آلمان تحت رهبری اورزولا فون در لاین همچنین گفت: آلمان باید بودجه ای را که امروز برای ماجراجویی های نظامی هزینه می کند برای باسازی غیر نظامی، امنیت صلح و همکاری های توسعه ای هزینه کند. در حال حاضر ارتش آلمان در 13 عملیات خارجی مشارکت می کند و حدود 17 سال است که در افغانستان حضور دارد. افغانستان نمونه ای برای شکست عملیات خارجی ارتش آلمان است.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم‌افزایی سپاه و ارتش در عملیات «وعده صادق»

به گزارش همشهری آنلاین، جواد منصوری؛ نخستین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روزنامه همشهری نوشت، پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از مهم‌ترین مسائلی که مطرح شد این بود که نیروهای مسلح کشور باید تحت امر چه کسی یا چه نهادی قرار گیرند؟ برخی عقیده داشتند که نیروهای مسلح باید ذیل دولت فعالیت کنند، برخی آنان را تحت امر رئیس‌جمهوری می‌دانستند و گروه دیگر عقیده داشتند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی باید تحت امر و فرامین رهبری و ولایت‌فقیه خدمت کنند. هرسه نظر مذکور دارای دلایلی بودند که دست‌آخر برای مجلس خبرگان قانون اساسی، دلایل نظر سوم مقبول افتاد و طبق تصویب در قانون اساسی، نیروهای مسلح کشور ذیل رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا قرار گرفتند.
در نظریه انتخاب‌شده قانون اساسی، استدلال‌هایی آورده شد که مهم‌ترین آنها عبارت بودند از اینکه «ولایت‌فقیه برخلاف سایر نهادها مقطعی نیست و به‌دلیل ثباتش نیروهای تحت امرش نیز از پیوستگی و انسجام برخوردار خواهند بود»، «درصورت قرارگرفتن نیروهای مسلح ذیل رهبری این بخش مهم کشور درگیر سیاست‌زدگی‌های جناحی نمی‌شود و پایداری به ارزش‌های ملی، انقلابی و اسلامی در آنان باقی خواهد ماند» و سوم آنکه «دراین‌صورت امکان نفوذ در ارتش و سپاه به شکل جدی خنثی خواهد شد؛ چراکه ولی‌فقیه شخصی وارسته و متقی است». این دلایل برای خبرگان قانون اساسی تا حد زیادی قانع‌کننده بود و درنهایت نیروهای مسلح ذیل مقام معظم رهبری واقع شدند.
در طول دوران زعامت حضرت امام خمینی(رحمت‌الله علیه) و مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) به‌جرأت می‌توان گفت بنا به اثرپذیری از ارزش‌های دینی و اسلامی، ما دارای قوای مسلح مکتبی و اعتقادی هستیم. نیروهای نظامی ایران وابسته به شخص، قدرت، جناح یا موقعیت نیستند؛ بلکه آنان حقیقتا سربازانی هستند که تمام موجودیت خود را در راه خدمت و تلاش برای تحقق اهداف اسلامی و انقلابی تعریف کرده‌اند. کافی است به روحیه شهادت‌طلبی نیروهای نظامی ما بنگرید تا این حقیقت به شکل جدی روشن شود. تمامی این رویکردها و باورهای اعتقادی نتیجه تعلیم‌ها و گفتارهای رهبری به نیروهای مسلح ایران است.
مهم‌تر آنکه وجود انسجام و وحدت بی‌نظیر بین نیروهای نظامی و مسلح کشور از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که دشمن را در رسیدن به اهداف تفرقه‌آمیز خود ناکام گذاشته است. در نظام جمهوری اسلامی آنچه بیش از هرچیز مهم است، تحقق اهداف والای انقلاب است؛ لذا افراد خودشان را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا ارتش جمهوری اسلامی سربازانی برای نیل به این ارزش‌ها و قله‌ها می‌دانند.
امروز دشمنی به نام جبهه استکبار جهانی را روبه‌روی خود می‌بینیم؛ از این جهت نیروهای مسلح به‌خوبی اهمیت وحدت و انسجام در برابر این دشمن سرکش را درک کرده‌اند. درحال حاضر فارغ از فرماندهی مشترک ارتش و سپاه که مقام معظم رهبری است، سپاه و ارتش در سطح بسیار بالا و قابل‌توجهی هماهنگی و هم‌افزایی را از خود به نمایش گذاشته‌اند؛ به‌نوعی که در عملیات «وعده صادق» همین هم‌افزایی بین دو نهاد نظامی ارتش و سپاه بود که بدون کمک نیروی خارجی توانست در منطقه، عملیاتی مهم را به نمایش بگذارد.

کد خبر 846265 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها فرمانده سپاه اسرائیل رهبر معظم انقلاب دفاع - ارتش جمهوری اسلامی

دیگر خبرها

  • عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • کشته شدن ۱۱ تروریست در پاکستان
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان
  • هم‌افزایی سپاه و ارتش در عملیات «وعده صادق»