Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل موسوی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص بررسی حادثه سقوط هواپیمای تهران- یاسوج در مجلس اظهار کرد: در جلسه امروز وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیرعامل آسمان، نماینده وزیر کار، رئیس سازمان هواشناسی حضور داشتند و تمامی ابعداد این حادثه مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان هواپیمایی ناظر بر تمام حوادث هوایی است، افزود: 11 کمیته در این سازمان وجود دارد که تمامی ابعاد حادثه سقوط هواپیمای ATR را بررسی می‌کند.

موسوی با تاکید بر اینکه تا زمانیکه جعبه سیاه هواپیما پیدا نشود، نمی‌توان نتیجه قاطعی درباره علت سقوط هواپیما را اعلام کرد، افزود: طبق صحبت‌های صورت گرفته، برخی از ابعاد این حادثه بررسی شد، اما گزارش اصلی در زمان پیدا شدن جعبه سیاه اعلام خواهد شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس توضیح داد:  طبق کارشناسی‌های فنی انجام شده؛ این هواپیما برای پرواز هیچ مشکلی نداشته و در امنیت کامل بوده است.

وی درباره تجهیزات فرودگاه یاسوج نیز گفت: این فرودگاه تجهیزات لازم را داشته است، اما موقعیت فرودگاه یاسوج در این جلسه بسیار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

موسوی یادآور شد: وضعیت بد آب و هوایی موقعیت کوه دنا و نقطه خاصی که در آن روز هواپیما باید از آن عبور می‌کرد، از مواردی بود که می‌توان به عنوان یکی از علل این حادثه نام برد.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت:  سازمان هواشناسی وضعیت آب و هوای منطقه دنا را مناسب اعلام کرده بود؛ اما متاسفانه در یک زمان خاص وضعیت هوا تغییر کرده و همین موضوع باعث رخ دادن این حادثه شده است. 

موسوی درباره تماس مسافران از داخل هواپیما نیز گفت: این موضوع کاملا تایید شده ولی تماس قبل از سقوط پرواز بوده است.

افکار عمومی خواستار استیضاح وزیر راه و شهرسازی

موسوی درباره استیضاح وزیر راه و شهرسازی گفت: افکار عمومی خواستار عذرخواهی و استعفای وزیر راه و شهرسازی هستند. پیش از وقوع این حادثه نیز 20 تن از نمایندگان مجلس اقدام به جمع آوری امضاء برای استیضاح کرده بودند.

وی در خاتمه تاکید کرد: امروز 12 نفر دیگر از نمایندگان برای استیضاح وزیر راه و شهرسازی امضاء جمع کردند و این موضوع به کمیسیون عمران مجلس ارجاع شد. بنابراین هفته آینده بعد از بررسی بودجه طرح استیضاح وزیر کلید می‌خورد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۳۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است