Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه آمارهایی که در رابطه با یافتن اجساد قربانیان سانحه تهران ـ یاسوج مطرح می‌شود صحیح نیست، به تشریح آخرین وضعیت تجسس و انتقال پیکر قربانیان این حادثه پرداخت. ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲ اجتماعی حوادث نظرات

اسماعیل نجار در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا درباره آخرین اخبار از یافتن پیکرهای قربانیان سانحه هواپیما‌ی ‌تهران ــ یاسوج اظهار کرد: بعد از مشخص شدن محل سقوط هواپیما، یک تیم چهار نفره ارزیاب با بالگرد به محل دقیق حادثه اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بعد از برنامه‌های کارشناسی ارزیاب‌ها، تیم 16 نفره‌ای از کوهنوردان کشورمان در وضعیت جوی نامناسب به محل مشخص شده سقوط هواپیما رهسپار شدند و کارهای تجسس به همراه پیگیر‌ی‌ نیز تا غروب آفتاب روز سه‌شنبه ادامه یافت.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: ادامه عملیات جست‌وجو نیز از صبح امروز چهارشنبه آغاز شده اما تراکم شدید برف، آغاز بارندگی‌ها و وزش باد شدید کار را با مشکل و کندی مواجه کرده است.

نجار افزود: تیم کوهنوردان حاضر در محل تجسس ساعاتی قبل اعلام کردند که به‌دلیل شرایط نامناسب جوی، کار به خوبی پیش‌ نمی‌رود و ما هم به آنها تاکید کردیم که اگر امکان ادامه تجسس‌ها وجود ندارد، عملیات را تا بهبود شرایط جوی متوقف کنند.

وی تصریح کرد: البته توقف عملیات به‌دلیل شرایط نامساعد جوی و به‌وقوع نپیوستن حادثه‌ای دیگر برای گروه تجسس و هموطنان داوطلب است.

رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه به غیر از 20 نفر از تیم تجسس تعدادی دیگر نیز امروز به محل حادثه اعزام شده‌اند، اظهار کرد: تعدادی افراد دیگر نیز ساعتی قبل با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شده‌اند اما شرایط جوی بسیار نامساعد است و ما به همه تاکید کرده‌ایم که مراقب رخ دادن حادثه‌ای دیگر برای افراد داوطلب و کوهنوردان باشند.

به گفته نجار، محدوده سقوط هواپیما و پراکنش لاشه‌‌ها مشخص شده و فقط باید منتظر شرایط جوی مساعد برای یافتن پیکر قربانیان باشیم.

وی افزود: آمارهایی که در رابطه با یافتن اجساد مطرح می‌شود صحیح نیست و باید آمار نهایی از جانب سازمان مدیریت بحران اعلام شود.

 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: 66 نفر از مسافران و کادر پروازی جزو قربانیان این سانحه هوایی محسوب می‌شوند و همه اجساد باید یافته شود و برای شناسایی انتقال پیدا کند.

نجار با بیان اینکه تعدادی کوهنوردان جست‌وجوگر در منطقه حادثه دیده برخی اجزای پیکرهای قربانیان را یافته‌اند، گفت: تعدادی از اجزای پیکرهای قربانیان یافت شده است؛ کار انتقال این اجزا نیز توسط کوهنوردان انجام می‌گیرد.

وی تصریح کرد: این اجزای پیکرهای قربانیان برای آزمایش DNA  و شناسایی هویت آنها به پزشکی قانونی تحویل داده می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران تاکید کرد: زمان ادامه عملیات هنوز مشخص نیست و فعالیت‌ها منوط به کاهش بارش برف و باران و مساعد شدن شرایط جوی است.

نجار اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 200 نفر از اسکی‌بازان و کوهنوردان در محل حادثه حاضر هستند و به محض بهبود شرایط، کار از سرگرفته می‌شود.

هواپیمای ATR72 متعلق به شرکت آسمان به‌شماره پروازی 3704 یکشنبه هفته جاری از فرودگاه مهر‌آباد به‌سمت یاسوج در منطقه دناکوه سمیرم سقوط کرد و روز گذشته لاشه هواپیما در کوه‌های دنا پیدا شد.

انتهای پیام/

R1365/Psaadati/S2,1392/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سقوط هواپیمای تهران یاسوج

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۴۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • مصدومیت ۵ نفر ‌در ۳ سانحه رانندگی شهر قزوین
  • یک کشته در سانحه رانندگی در آزادراه قزوین - زنجان
  • یک کشته در سانحه رانندگی در آزادراه قزوین- زنجان
  • سانحه رانندگی برای معاون اداره کل ورزش هرمزگان
  • سانحه رانندگی با یک کشته در محور بجستان - بردسکن
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی