Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در مراسم معارفه قاسمعلی خدابنده،، مدیرکل جدید آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی که دوم اسفندماه در سالن اجتماعات شهید حاتمی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه امروز ما بر صندلی نشسته‌ایم که میراث خون شهدا است، عنوان کرد: باید با تلاش مضاعف، نگاه برنا‌مه‌ای و عالمانه‌ در جهت ارتقای دستگاه تعلیم و تربیت گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در رابطه با عملکرد این دستگاه آموزشی گفت: ما آموزش و پرورش استان را بر مدار روح حاکم بر سند تحول بنیادین و دست‌یابی دانش‌آموزان به مراتبی از حیات طیبه قرار داده‌یم، که این امر کل عصاره سند تحول بنیادین است.
وی با اشاره به اینکه استراتژی برای تحقق سند تحول، تعلیم و تربیت تمام ساحتی است، تشریح کرد: زمانی این تعلیم و تربیت تمام ساحتی، می‌تواند دانش‌آموز را به حیات طبیه برساند که متضمن کیفیت و عدالت باشد.
کاظمی با اشاره به اینکه این عوامل در سایه برنامه محوری محقق می‌شود، تصریح کرد: توسعه و ترویج سیره و معرفت رضوی در دانش آموزان خراسان رضوی اولویت آموزشی این استان است که ۲۰ اقدام عملیاتی هم برای تحقق این استراتژی تعریف شد.

وی آموزش و پرورش را بستر توسعه کشور دانست و افزود: اگر کشوری قرار است مسیر توسعه پایدار را طی کند، باید از آموزش و پرورش شروع کند و در بین سرمایه‌های طبیعی، فیزیکی و انسانی، مورد آخر سهم بیشتری در تحول دارد.

همه باید دغدغه آموزش و پرورش را داشته باشند

کاظمی با بیان اینکه آموزش و پرورش مولد و گنج سرمایه انسانی است، تشریح کرد: لذا این دستگاه متعلق به همه مردم است پس همه باید دغدغه آموزش پرورش را داشته باشد و باید اولویت اول همه دستگاه‌ها باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اگر قرار باشد آموزش و پرورش مسیر متعالی و آرمانی سند تحول بنیادین را طی کند، همه باید به کمک این دستگاه بشتابند و مردم، دستگاه‌ها، معلمان، فرهیختگان و ... باید پای کار بیایند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش با اتکا به منابع داخلی خود و منبع دولتی نمی‌تواند مسیر تحول سند بنیادین را طی کند، ابراز کرد: امروز بسترهای تحول در آموزش و پرورش در همه ابعاد آماده است که می‌تواند بستر تحقق فعالیت‌های مختلف در حوزه الزامات باشد.
کاظمی با اشاره به اینکه استاندارسازی فضا، تجهیزات ومنابع انسانی و فرآیندهای حاکم بر فضای تعلیم و تربیت آماده است اما نیاز به حمایت مادی و معنوی داریم، تشریح کرد: اگر قرار باشد تحولی رخ دهد، تغییراتی هم باید انجام شود که این تغییرات به حمایت نیاز دارد.

آموزش و پرورش، آموزش‌زده را به مسیر اصلی برگردانیم

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروزه این دستگاه بنا دارد آموزش و پرورش آموزش‌زده را به مسیر اصلی خود باز گرداند.
وی با بیان اینکه نشاط و شادابی را از دانش‌آموزان گرفته‌ایم، تصریح کرد: معلم رکن اصلی تحول در نظام تعلیم و تربیت است و در این حوزه باید به دو مسئله معلم و دستگاه تعلیم و تربیت بسیار توجه کرد.
کاظمی با بیان اینکه ما امروزه به معلمان توانمند برای رویایی با دستگاه پیچیده تعلیم و تربیت نیازمندیم، ابراز کرد: اگر قرار است معلمان موفقی داشته باشیم آنان باید با انگیزه و وضع معیشت مناسب در کلاس حضور یابند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: اگر قرار است این دستگاه به یک نهاد فرهنگی تربیتی تبدیل شود و به مراتبی از حیات طیبه دست پیدا کنیم، باید این فضای آموزش‌زده را به فضای تربیتی تبدیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه روح تربیتی باید در مدارس حاکم شود، عنوان کرد: در حوزه معاونت فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش، توسعه فرهنگ اقامه نماز، قرآن و عترت، توسعه مهارت‌های فردی، فعالیت‌های اخلاق محور و ایجاد روحیه امید و نشاط از مهم‌ترین استراتژی‌های ما است.
کاظمی با اشاره به اینکه تمام این رویکردها ب اتمرکز بر آموزش ابتدایی است، تشریح کرد: ما باید تمام رویکردهای خود را در این حوزه قرار دهیم، همانطور که رهبری فرمودند: «دبستان را دریابید که دانشگاه دیر است».

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۵۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی مطهری امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در همایش فرهنگیان ایثارگر آذربایجان‌غربی اظهار کرد: کار در آموزش و پرورش و شغل معلمی در نوع خود یک ایثار است، معلمان ایثارگر، جانباز و آزاده ارزش مضاعفی در نظام تعلیم و تربیت دارند.

وی افزود: دانش‌آموزان وقتی از نظام آموزشی کشور فارغ می‌شوند باید ضمن آموختن علم و دانش و افزایش اطلاعات، توانمندی و مهارت‌های لازم برای زندگی به‌عنوان یک شهروند و قدرت تعقل و تصمیم‌گیری را داشته و عامل بر دانسته‌های خود باشند؛ این ٣ مهم از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش در قبال دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: آموزش و پرورش تربیت‌دهنده و تربیت‌کننده نیروی انسانی است، این جایگاه وابسته به نیروی انسانی خلاق، متعهد، متبحر و دارای شایستگی‌های اجتماعی است.

مطهری ادامه داد: بالندگی آموزش و پرورش در نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی است، حفظ پویایی این نعمت بزرگ باید مورد هدف باشد؛ پاسداشت جایگاه معلم در جامعه، رسانه‌ها، در بین مسؤلان و آحاد جامعه یک لازمه عمومی بوده و باید این مهم را از عمق وجود باور کرده و مجاهدان و ایثارگران این عرصه را به صورت مضاعف پاس بداریم.

وی تصریح کرد: تحقق حفظ این جایگاه دو پیامد و حسن بسیار مهم دارد، رغبت برای تلاش و ایثارگری بیشتر و رقابت برای انتخاب شغل معلمی افزایش پیدا خواهد کرد و در نتیجه بهترین‌های جامعه معلم خواهند شد.

مطهری عنوان کرد: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است، نظام تعلیم و تربیت این موضوع را به خوبی هویت‌سازی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: صدور دیپلم افتخار ایثار و شهادت برای فرهنگیان ایثارگر و فرزندان شهدا، اجرا طرح راهبری آموزشی، افزایش ٢٠٥ درصدی اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور، ٤٣٢ مورد دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، ٢٣١ مورد تجلیل از ایثارگران، برگزاری یادواره شهدا در همه مناطق و شهرستان‌ها و پیگیری تبدیل وضعیت و استخدام ایثارگران طبق سهمیه اعلامی از سوی وزارتخانه از جمله فعالیت‌های آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مجموعه اداره شاهد در طی سال گذشته بوده است.

کد خبر 751188

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • دانایی و دارایی و تخصص اساس کار آموزش و پرورش باشد
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد