Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از کارشناسان معتقدند که سکه‌های مجازی توان رقابت با پول‌های فیزیکی را دارند و حتی قادر هستند تا روزی پول‌های مجازی را از رده خارج کنند . در سوی دیگر کارشناسانی خلاف این نظریه را دارند و تب و تاب بازار سکه‌های مجازی را مقطعی می‌دانند و آینده چندان روشنی برای ارزهای دیجیتال نمی‌بینند.

اقتصاد آنلاین - انوش ممتازپور؛ این کش مکش‌ها در کشور ما هم وجود دارد و به همین دلیل است که هنوز مراجع قانونی تصمیم قاطعی برای معامله با سکه‌های مجازی اتخاذ نکرده و همچنان قانون آن در ابهام به سر می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک مرکزی از مراجعی است که به نظر می‌آید چندان به استفاده از ارزهای دیجیتال روی خوش نشان نمی‌دهد و استفاده از آن‌ها را بر ضد منافع مردم می‌داند. در طرف دیگر این ماجرا ، وزارت ارتباطات قرار دارد که استفاده از پول‌های مجازی را در حالی که به طور کنترل شده صورت گیرد ، منطقی می‌داند و بالاترین مقام این وزارتخانه معتقد است که باید با تحولات دنیا کنار آییم و گرنه در آینده آسیب زیادی از این تحولات متحمل خواهیم شد.

محمدجواد آذری جهرمی‌، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تازگی در حساب توئیتر اعلام کرده است که « در جلسه‌ای که با هیئت مدیره پست بانک در خصوص ارزهای دیجیتال مبتنی بر زنجیره بلوکی داشتم، مقرر شد این بانک اقدامات لازم برای پیاده سازی آزمایشی اولین ارز دیجیتالی کشور را با استفاده از ظرفیت نخبگان کشور به عمل آورد. مدل آزمایشی برای بررسی و تایید به نظام بانکی کشور ارائه خواهد شد.»

این در حالی است که چند هفته گذشته وزیر ارتباطات در جمع خبرنگاران از حرف و حدیث‌هایی که مبنی بر تولید پول مجازی ملی شنیده می‌شود ، اظهار بی‌اطلاعی کرد  و گفت:  ایران مشغول تولید ارز مجازی اختصاصی نیست.

به هر حال براساس سخنان جدید وزیر ارتباطات ، تحقیق روی تولید ارز مجازی بومی‌ در دستور کار قرار گفته است و این احتمال وجود دارد که نخستین سکه مجازی ایرانی در ماه‌های آینده ارایه شود. اما این کار چه مزیتی دارد و می‌تواند نظر مردم ایران و یا حتی غیر ایرانی را جلب کند؟

محمدرضا جواندل کارشناس ارز دیجیتال در این‌باره به اقتصادآنلاین می‌گوید: تولید سکه مجازی بومی‌، یکی از راهکارهای مهمی‌ است که برای مقابله با آفت‌های این بازار ضروری به نظر می‌رسد و اگر این طرح به درستی به ثمر نشیند، بدون شک به نفع مردم خواهد بود.

به گفته وی این ماجرا نباید به اینجا ختم شود و باید این مجوز به بخش خصوصی داده شود تا ارز دیجیتالی مخصوص خود را به بازار عرضه کنند.

جواندل در پاسخ به این سوال که تولید ارز دیجیتال مجازی بومی‌ چه مزیتی می‌تواند برای مردم داشته باشد؟ گفت: یکی از مشکلاتی که سکه‌های مجازی دارند، عدم رهگیری معامله کنندگان است؛ اما اگر شرکت و مراجع مشخص به تولید ارزهای اختصاصی بپردازند، می‌توان جلوی سواستفاده کنندگان را گرفت و ریسک کلاهبرداری‌ها را پایین آورد.

این کارشناس افزود: البته اگر ارایه مجوزها به درستی صورت نگیرد، شاهد کلاهبرداری‌ها و حتی اختلاس‌های بزرگی در آینده خواهیم بود که پیگیری آن‌ها به سختی انجام می‌پذیرد.

وی درباره بازار آینده ارزهای مجازی نیز گفت: به نظر می‌رسد با استقبال شرکت‌های بزرگی مثل تلگرام از این بازار، شاهد کنترل بیشتر معامله با سکه‌های مجازی باشیم و این امید می‌رود که در آینده نه چندان دور این بازار سر و سامان گیرد و امکان سواستفاده از سکه‌های مجازی به حداقل برسد.

به گفته جواندل بیشتر کشور‌های دنیا برای استفاده از ارزهای دیجیتال، محتاطانه عمل می‌کنند و بسیاری از کشورهای توسعه یافته استفاده از آن‌ها را غیر قانونی اعلام کرده اند.

این کارشناس اظهار کرد : در حال حاضر بیش از 1200 پول مجازی در جهان وجود دارد که حامی‌ بیشتر آن‌ها مشخص نیست که با نظارت دولت‌ها بر روند آن‌ها، می‌توانیم آینده روشنی برای این سکه‌ها متصور شد و می‌توان گفت که ارزهای مجازی پتانسیل جایگزینی برای پول‌های فیزیکی را دارند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۵۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته هواداران لیورپول: جرارد را بیاورید، نه زیدان!

به گزارش "ورزش سه"، چند ماه قبل بود که کلوپ اعلام کرد قصد دارد در پایان فصل به دوران حضورش روی نیمکت لیورپول خاتمه دهد و از این تیم جدا شود چون به دلیل خستگی بیش از حد توانایی ادامه دادن ندارد و نیاز دارد که مدتی را دور از دنیای فوتبال سپری کند.

شایعات درباره سرمربی جدید لیورپول در فصل آینده از همان زمان آغاز شد و نام بسیاری از مربیان بزرگ دنیای فوتبال در کنار نام این باشگاه به گوش رسیده است. یکی از گزینه‌های جدی برای قبول هدایت لیورپول در فصل آینده هم زیدان است.

این مربی فرانسوی پس از دوران بسیار خوب و پرافتخاری که با رئال مادرید داشت هنوز هدایت هیچ تیم دیگری را بر عهده نگرفته است ما به نظر می‌رسد که هواداران لیورپول تمایل چندانی به حضور او در آنفیلد ندارند و ترجیح می‌دهند که ستاره سابق این تیم روی نیمکت تیم محبوبش بنشیند.

در نظرسنجی انجام شده توسط لایو اسکور از 2036 هوادار لیورپول نزدیک به 41 درصد از آنها اعلام کردند که دوست دارند حضور جرارد روی نیمکت این تیم را ببینند. پس از او هم ژابی آلونسو و زیدان هر کدام با ۱۸ و هشت درصد آرا دوم و سوم شدند.

دیگر خبرها

  • آیا ارز دیجیتال حلال است؟
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • کشف میلیاردی ماینرهای قاچاق در نیکشهر
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • خواسته هواداران لیورپول: جرارد را بیاورید، نه زیدان!
  • بیت‌کوین در آستانه رکوردی جدید / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار