Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@08:24:56 GMT

دومین کنگره بین‌المللی نوروژنتیک در مشهد برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۲۵۵۹۹

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، دکتر مرتضی سعیدی،عضو هيئت علمي گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز دوم اسفندماه در آیین افتتاحیه دومین کنگره بین‌المللی و دهمین همایش ملی نوروژنتیک ایران که در برج سفید مشهد برگزار شد، اظهار کرد: این همایش درمحورهای ژنتیک، بیماران مغز و اعصاب، اختلالات رشدی نورو ژنتیکی، روش‌های درمان بیماران با استفاده از علم نوروژنتیک، نقش تغییرات یک ژن در ناتوانی هوشی، صرع و توهم، نقش ژنتیک در بیماری‌های نوروماسکولار، متابولیک عصبی اطفال و همچنین بررسی سایر بیماری‌های نوروژنتیکی، برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بسیاری از بیماری‌های مغز و اعصاب منشا ژنتیکی دارند و امیدواریم این کنگره فرصتی را برای توجه به کاربرد علم ژنتیک در پیشگیری و تشخیص این بیماری‌ها فراهم کند. 

دبیرعلمی دومین کنگره بین‌المللی و دهمین همایش ملی نوروژنتیک ابرازکرد: از حدود 250 مقاله ارسال شده به این همایش حدود 40 مقاله به صورت سخنرانی و 200 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

سعیدی اضافه کرد: حدود 8 کارگاه آموزشی تخصصی در حاشیه این همایش برگزار می‌شود و حدود 450 نفر از داخل کشور و میهمانانی نیز از کشورهای اروپایی در همایش شرکت کردند.

بی‌توجهی به جایگاه واقعی رشته ژنتیک در ایران

در ادامه محمدرضا دارابی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: رشته ژنتیک آنطور که باید جای خود را در کشور ما پیدا نکرده است و این وظیفه متخصصان و دانشمندان این رشته است که اهمیت این علم را در پیشگیری و تشخیص بیماری‌های ژنتیکی به مردم بشناسانند تا تمام افراد پیش از تولد فرزند بتوانند وضعیت ژنی و بیماری‌هایی که از طریق وراثت منتقل می‌کنند، را دریابند.

وی با بیان اینکه امروزه دانش تک رشته‌ای دیگر اهمیتی ندارد، بلکه دانش چندرشته‌ای است که می‌تواند در جهت خلق علم خدمت کند، ادامه داد: یکی از این رشته‌های چندرشته‌ای، نوروژنتیک بوده که در واقع با ترکیبی از علم ژنتیک و علوم اعصاب کمک زیادی به این نوع بیماری‌ها می‌کند.

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های انسان در اثر حاضر را خصوصیات ژنتیکی او دانست و تصریح کرد: ژن و وراثت قطعا در یک برهه از زندگی خود را نشان می‌دهد. ما معتقدیم انسان سالم می‌تواند از بسیاری از بیماری‌های ارثی و ژنتیکی جلوگیری کند و در راستای توسعه پایدار گام بردارد.

دارابی محبوب گفت: علم پزشکی متکی بر شواهد است و می‌تواند علم جدید را براساس این مشاهدات بسازد.

وی در خصوص دومین کنگره بین‌المللی و دهمین همایش ملی نوروژنتیک ایران، عنوان کرد: امیدواریم این کنگره دستاوردهای مطلوبی از اشتراک تجربیات متخصصان داخلی و خارجی در زمینه علم ژنتیک داشته باشد.

 انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۵۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند

مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی اختیاری ادرار را تجربه می کنند، گفت: بیماری های کلیه و مجاری ادراری و سرطان پروستات از بیماریهای شایع اورولوژی هستند و یک‌سوم افراد جامعه در طول زندگی شواهدی از بی اختیاری ادرار را تجربه می کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، «محمدرضا نوروزی» در حاشیه برگزاری بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی در دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه سرطان دستگاه ادراری و تناسلی جز کشنده ترین سرطان ها است و جمعیت زیادی را تحت پوشش قرار می دهد، افزود: علل مختلفی باعث بروز چنین عارضه‌ای می‌شود که علل فیزیولوژیک ناشی از سن یکی از عوامل مهم است، زیرا با افزایش سن، عضلات انسان ضعیف می‌شود

وی همچنین از زایمان‌های مکرر به عنوان یکی دیگر از عوامل ایجادکننده بی‌اختیاری ادرار در زنان نام برد و گفت: برای مدیریت بی‌اختیاری ادرار باید به افراد آموزش دهیم تا زندگی خوبی را سپری کنند.

نوروزی ادامه‌داد: زنان بعد از یائسگی بیشتر دچار بی اختیاری ادرار می شوند، زیرا با افزایش سن کنترل عضلات و توانایی در کنترل ادرار ضعیف تر می شود و اگر ورزش های لازم را در بعد از زایمان انجام ندهند بیشتر دچار بی‌اختیاری ادرار می شوند.

وی تصریح کرد: برای درمان این بیماری بر اساس تشخیص پزشک، گفتار درمانی، فیزیوتراپی و تقویت عضلات لگن، جراحی و ابزار های مختلف انجام می شود.

رئیس بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی درباره اهمیت بی‌اختیاری ادرار از طریق همکاری با جامعه پزشکی برای استفاده از پوشینه تا درمان قطعی بیماری، گفت: اورولوژی رشته‌ای است که مردم در بیماری‌های آن گرفتار هستند و باید نسبت به اشتراک گذاری دانش میان متخصصان و آگاهی بخشی به بیماران به طرق مختلف اقدام شود.

وی از سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع ترین بیماری‌های مردان یاد کرد و گفت: این بیماری دومین سرطان شایع در مردان است و بیماران هزینه زیادی را در طول درمان پرداخت می کنند.

نوروزی تاکید کرد: نگاه درمانی به‌منظور ایجاد امنیت خاطر برای کسانی که دچار بیماری شده اند بسیار ضروری است، زیرا بیماری های سرطان نیاز به درمان های پیچیده دارد و بیمار را از نظر جسمی و هزینه های درمانی ناتوان خواهد کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: اکنون همه جوامع نگاه پیشگیرانه به سلامت را در برنامه های کلان بهداشتی خود لحاظ کرده اند و ما نیز در این کنگره در این زمینه برنامه های پیشگیرانه ای را ارائه خواهیم داد.

در این مراسم، «طلا سپهرنیا» از مدیران یک شرکت تولیدی نیز گفت: در حال حاضر سن بی اختیاری ادراری به ۴۹ سال رسیده و با توجه به رسیدن بیماران به درمان قطعی، استفاده از پوشینه می تواند مشکلات آنها را در جامعه برطرف کند.

وی اظهار داشت: پوشینه در واقع لباس زیر بهداشتی یک‌بار مصرف بوده و می تواند به شرم زدایی بیمار دچار بی اختیاری ادرار در جامعه کمک کند.

«محمد علی زرگر» رییس انجمن اورولوژی ایران نیز گفت: این کنگره با هدف ارتقای دانش پزشکان و ارائه تازه های علمی رشته اورولوژی ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت برگزار و محورهای مورد نظر شامل ناباروری و اختلالات جنسی، اورولوژی اطفال، زنان لاپاراسکوپی و غیره است.

وی بیان‌داشت: این کنگره برای اورولوژیست ها دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی بوده و نمایشگاه تجهیزات پزشکی و دارویی نیز در حاشیه کنگره برگزار است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مثانه بیش فعال دارید ؟ روش‌های سریع برای درمان را بدانید چرا همیشه احساس می کنم نیاز به دفع ادرار دارم؟ سرطان سومین عامل مرگ ایرانی ها

دیگر خبرها

  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • کنگره بین المللی ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود