Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان گفت: با بررسی دقیق و کارشناسی باید نسبت به رفع آسیب های اجتماعی در جامعه تلاش شود و در این خصوص نگاه فرابخشی صورت بگیرد.

به گزارش قدس آنلاین،  بیوک موسوی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان زنجان در محل استانداری زنجان با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی و دلایل ایجاد این آسیب ها باید در حوزه‌های مختلف مورد بررسی دقیق و کارشناسی صورت بگیرد، افزود: باید با روش‌های جدید به مقابله با آسیب‌های اجتماعی پرداخت و همت لازم را در این زمینه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تکدی گری یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی است،  ادامه داد: تا پایان هفته باید دستگاه‌های اجرایی دست به دست هم دهند تا متکدیان در زنجان جمع آوری شوند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان وجود فرهنگ نوع دوستی و خیر بودن را به عنوان یکی از مهم‌ترین خصلت‌های شهروندان زنجانی عنوان کرد و  با بیان اینکه  متکدیان از این خصلت زنجانی‌ها سوء استفاده می‌کنند، گفت: زنجانی‌ها معمولاً نجیب و رقیق القلب هستند و همواره تلاش می‌کنند به افراد نیازمند کمک کنند.

موسوی با اشاره به اینکه آمار متکدیان زنجان ۳۰۰ نفر نیست و به ۴۰ نفر هم نمی‌رسد، افزود: آمار کودکان متکدی در زنجان هم آمار دقیقی نیست و باید ظرف یک هفته برخورد تحکمی، دولتی و حمایتی در این زمینه انجام شود.

وی در ادامه لزوم رفع ریشه‌ای آسیب‌های اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و گفت: مباحث مربوط به طلاق و آسیب‌های اجتماعی ریشه در موضوعات مختلف دارد و گاهی حل آنها زمان بر است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان با بیان اینکه خانواده‌ها باید نسبت به رفع مشکلات حوزه سالمندان حساس باشند، افزود:  باید همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها تکریم سالخوردگان را در برنامه‌های خود داشته باشند.

موسوی با اشاره اینکه برخی خانواده‌ها قابلیت نگهداری سالمندان در برخی از خانه‌ها ندارند و به همین دلیل سالمندان به مراکز نگهداری سپرده می شوند، گفت: خانه‌های های سالمندان  در استان زنجان باید استاندارهای مورد نظر در این حوزه را داشته باشند.

منبع: مهر 

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • ثبت فوت مردان ‌در استان زنجان بیشتر از زنان بوده است‌
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند