Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین-ایرنا-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: اطلاع رسانی از ثبت نام و شرایط پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی توسط فرمانداران، بخشداران و مدیران دستگاه های متولی باید تقویت شود.

به گزارش ایرنا، منوچهر حبیبی روز چهارشنبه در نشست شورای اشتغال استان قزوین افزود: رسانه ها نیز باید در خصوص این تسهیلات که ارایه آنها منجر به اجرای طرح های اقتصادی و اشتغالزا در سطح روستاها شده و این مناطق را رونق می بخشد، به مردم اطلاع رسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول گفت: این تسهیلات با نرخ ارزان قیمت در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و فرصت بسیار مناسبی برای اجرای طرح های اقتصادی اشتغالزا در سطح روستاها به شمار می رود.
وی با انتقاد از عملکرد فرمانداران در خصوص رسیدگی به مسایل حوزه اشتغال از جمله در خصوص تسهیلات روستایی، گفت: دولت برای تقویت حوزه اشتغال تسهیلات یارانه ای به استان ها اختصاص داده است و نباید نسبت به این موضوع و جذب این اعتبار دیدگاه عادی و روزمره داشته باشیم بلکه باید در این عرصه شبانه روزی تلاش کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: از نشست های خود خروجی ضعیفی دریافت می کنیم در صورتی که کار در حوزه اشتغال بسیار جدی و حساس است.
این مسئول در ادامه خواستار حضور مستمر فرمانداران در همه نشست های شورای اشتغال استان و پرهیز آنها از فرستادن نماینده شد.
حبیبی همچنین با تاکید بر نظارت دقیق بر مراحل ثبت نام و اعطای تسهیلات اشتغال روستایی، گفت: نظارت ها باید به گونه ای باشد که اشتغال پایدار با استفاده از اجرای طرح های اقتصادی از محل دریافت تسهیلات در روستاها ایجاد شود و به تحرک اقتصادی و ماندگاری افراد در این مناطق منجر شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در ادامه از مدیران دستگاه ها خواست آمار جدید شغل های ایجاد شده در حوزه خود را هرچه زودتر در سامانه رصد ثبت کنند تا آخرین وضعیت اشتغالزایی در استان طی سال جاری مشخص شود.
دستگاه های مختلف استان قزوین برای سال جاری به طور مجموع برای ایجاد 20 هزار شغل متعهد شده اند.
6104*3013

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید

صفری در دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری توسعه صادرات را از راهبرد‌های مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات و طرح‌ها را تبیین کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به میزبانی وزارت امور خارجه و ریاست مهدی صفری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با دستور کار "راهکار‌های عملیاتی تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی " و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های ذی ربط برگزار شد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در ابتدای این نشست با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی مقام معظم رهبری، رشد تولید را از مهم‌ترین اولویت‌های رهبر معظم انقلاب در نام‌گذاری سال‌های اخیر دانست.

صفری توسعه صادرات را از راهبرد‌های مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات، طرح‌ها و برنامه‌های ضروری از سوی نهاد‌های مختلف ذیربط در جهت دستیابی به این مهم را تبیین کرد.

در ادامه نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، صندوق توسعه ملی، سازمان توسعه تجارت، سازمان شیلات، انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری برخی از برنامه‌ها و اهداف تعیین شده نهاد‌های متبوع خود در حوزه بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی درجهت تحقق شعار سال را ارائه کردند.

در این نشست بر رفع موانع تجاری، متنوع سازی شرکای تجاری، تقویت صادرات محصولات دانش بنیان، استفاده از ظرفیت موافقت‌نامه‌ها و پیمان‌های بین المللی، توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی، تسهیل قوانین، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، بهره‌گیری از ظرفیت نمایشگاه‌های بین‌المللی و ... به عنوان برخی از برنامه‌ها در راستای تحقق شعار سال تاکید شد.

در پایان مهدی صفری بر لزوم اهتمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی درجهت اجرایی سازی برنامه‌های آن دستگاه‌ها در حوزه روابط اقتصادی خارجی بمنظور تحقق شعار سال تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • تاکید معاون استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی مرکز ملی داده‌های زیارت
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در ارومیه