Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر رضا مسائلی با بیان این‌که طبق برنامه‌ریزی انجام شده از سوی حوزه امور بین الملل وزارت بهداشت و سفارت کشورمان در توکیو در هفته جاری سفری به ژاپن خواهیم داشت و بحث تولید تجهیزات پزشکی به صورت مشترک با تولیدکنندگان ژاپنی را دنبال می‌کنیم، گفت: در این سفر جلساتی برگزار می‌شود و مقدمات سرمایه‌گذاری طرف ژاپنی در زمینه تولید تجهیزات پزشکی در ایران را پیگیری می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: همچنین جلساتی با اومتا(OMETA) از طرف سفارت جمهوری اسلامی ایران در ژاپن برنامه‌ریزی شده که موضوع سرمایه‌گذاری شرکت‌های ژاپنی در ایران و تولید تجهیزات پزشکی در کشور در این جلسات بررسی خواهد شد. بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، سه ماه آینده انعقاد قراردادهای تجاری برای تولید تجهیزات پزشکی در ایران در دستور کار قرار دارد.

دکتر مسائلی ادامه داد: قرار است تا سه ماه آتی قرارداد حداقل ۲۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی با مشارکت طرف ژاپنی در ایران منعقد شود. بر این اساس، زمینه فعالیت این شرکت‌ها را در کشور فراهم خواهیم کرد.

مشاور وزیر بهداشت در ادامه گفت: جلسه دیگری که با دولت ژاپن از طرف سفارت ایران هماهنگ شده، موضوع بررسی کیفی و ثبت تجهیزات پزشکی ژاپنی است. در این جلسه قرار است همکاری متقابلی با هدف تسهیل فرآیند ثبت تجهیزات پزشکی ژاپنی به ایران بررسی شود. اگر ما به عنوان متولی تجهیزات پزشکی ایران با همتای خود در ژاپن جلساتی داشته باشیم و نحوه رسیدگی به پرونده‌ها را به صورت مشترک به پیش ببریم، فعالیت متقابل در حوزه تجهیزات پزشکی به عنوان یک زیرساخت مهم، فراهم خواهد شد. این موضوع یکی از کلیدی‌ترین و موثرترین اقدامات برای همکاری‌های دوجانبه و تسهیل فرآیند ثبت تجهیزات پزشکی ژاپنی با هدف تولید و صادرات تجهیزات پزشکی کشور به ژاپن خواهد بود.

دکترمسائلی بیان کرد: امیدواریم در این سفر به یک سند همکاری دو جانبه مهم بین دولت ایران و ژاپن در حوزه تجهیزات پزشکی دست پیدا کنیم.

مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با بیان این‌ که دولت ژاپن موضوع سرمایه‌گذاری در زمینه تجهیزات پزشکی را دنبال می‌کند، اظهار کرد: بعد از مشخص شدن شرکای تجاری دو طرف، بحث تامین سرمایه را از طرف ژاپنی برای آغاز تولید تجهیزات پزشکی تحت برندهای جهانی تجهیزات پزشکی ژاپنی با همان استانداردها و کیفیت را در کشور خواهیم داشت.

وی افزود: افرادی که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در زمینه تجهیزات پزشکی هستند و می‌خواهند با شرکت‌های ژاپنی همکاری کنند می‌توانند از هم اکنون کارهای خود را آغاز کرده و بررسی‌های فنی و اقتصادی را شروع کنند.

دکتر مسائلی گفت: در سه ماه آینده بعد از تامین مقدمات و مذاکرات طرف ایرانی و ژاپنی، انعقاد قرارداد انجام خواهد شد.

مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با بیان این‌که فصل جدیدی برای همکاری بین ایران و ژاپن در زمینه تجهیزات پزشکی آغاز شده، گفت: سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگانی که می‌خواهند فعالیت خود را با ژاپن آغاز کنند باید آماده باشند؛ زیرا سه ماه دیگر سفری به ژاپن خواهیم داشت و قرار است حداقل ۲۰ شرکت ژاپنی را برای همکاری به ایران بیاوریم. در نتیجه شرکت‌ها می‌توانند در این زمان مکاتبات خود را در این زمینه آغاز و آمادگی لازم را داشته باشند.

دکتر مسائلی در پایان بیان کرد: بعد از انجام مذاکرات، تجار و بازرگانان و تولیدکنندگان ایرانی را به ژاپن خواهیم برد و حداقل ۲۰ قرارداد برای تولید تجهیزات پزشکی در ایران منعقد خواهد شد. در این راستا اطلاعات تکمیلی نیز به اطلاع شرکت های ایرانی خواهد رسید.

701

دکتر رضا مسائلی مشاور وزیر و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت ژاپن

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا



به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خانه ملت، عادل نجف زاده در دیدار معاون نخست وزیر اوگاندا که امروز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد افزود: بهره برداری ایران و اوگاندا از ظرفیت های موجود در دو کشور یکی از اهداف جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط دوجانبه است.
وی تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه های دوجانبه بین ایران و اوگاندا را ضروری دانست و ادامه داد: براساس آمارهای گمرک، تراز تجاری بین ایران و اوگاندا شرایط مطلوبی ندارد در حالی‌که ظرفیت افزایش و تشکیل بلوک‌های اقتصادی وجود دارد.
نجف زاده افزود: آمادگی داریم تا با صادرات خدمات فنی و مهندسی، تامین تجهیزات پزشکی، جاده سازی و انتقال آب و برق با اوگاندا همکاری کنیم.
همچنین معاون نخست وزیر اوگاندا نیز در این نشست گفت: توافقنامه‌هایی که بین روسای جمهور دو کشور به امضا رسیده باید از طریق تاسیس کمیسیون مشترک اجرائی شود.
خانم روکیا ناکاداما با بیان اینکه مواد اولیه مناسبی در اوگاندا وجود دارد که با استفاده از مهارت و فناوری ایرانی می‌تواند برای هر دو کشور نتایج مثبتی به دنبال داشته باشد، افزود: به تجهیزات پزشکی در کشور خود نیاز داریم. همچنین علاقمند به همکاری با ایران در زمینه زیرساخت های نفت، گاز و پتروشیمی هستیم.

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟