Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-23@12:19:17 GMT

تفکر داعشی خطرناک‌تر از داعش است

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۲۶۱۸۲

به گزارش ایکنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، امروز 2 اسفند در جمع کارکنان سپاه استان قزوین، گفت: نقشه دشمنان امروز خطرناک تر از گذشته است، زیرا آنها خدشه‌دار کردن عزت، شوکت و اقتدار مسلمانان را هدف قرار داده‌اند و این نسخه شوم و دردناک استکبار برای جهان اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر حوزه علمیه قزوین با بیان این که باید برای مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب همانند شهداء و رزمندگان روحیه انقلابی و بسیجی داشته باشیم، تصریح کرد: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری، اگر ملت در مسیر اسلام ناب محمدی حرکت کند، پیروزی قطعی خواهد بود.
وی با تأکید بر این که امنیت به عنوان یکی از مهمترین مؤلفه‌های اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود و این مهم در سایه وحدت و انسجام مردم و جوانان این مرز و بوم محقق شده است، خاطرنشان کرد: امروز امنیت کشور ما در اوج ناامنی های منطقه مرهون خون پاک شهدایی است که از همه چیز گذشتند تا پیش از هر چیز اسلام و بعد انقلاب را حفظ کنند.
استاد حوزه علمیه قزوین به مجاهدت های مدافعان حرم اشاره کرد و گفت: خدا را شاکریم که سیطره گروهک ضد بشری داعش با هدایت و راهنمایی های مقام معظم رهبری و جانفشانی‌های شهدای مدافع حرم پایان یافت، و لذا باید مراقب بود که دیگر فرصت پیدایش چنین گروهک‌های را به استکبار ندهیم، زیرا هنوز تفکر داعشی از بین نرفته است .
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی ادامه داد: چهره خشنی که آمریکایی‌ها از اسلام توسط داعش نشان می‌دهند، در واقع ادامه پروژه اسلام‌هراسی است، لذا با تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای خود این گونه مسائل را پوشش می‌دهند.
مدیر حوزه علمیه قزوین یادآورشد: استکبار با حربه‌های مختلف سعی در خدشه وارد کردن به اسلام را دارد، چون امروز اسلام در قلب کشورهای اروپایی نیز راه یافته و گذاشتن نام‌های اسلامی بر فرزندان دختر و پسر در کشورهای مختلف یک افتخار و ارزش است.
وی با بیان اینکه خداوند به بشریت وعده داد که اگر با دشمنان اسلام مبارزه کنند اجر عظیم خواهد داشت، بیان داشت: خداوند متعال در این دنیا همه چیز را برای آزمایش انسان قرار داده و این آزمایش بی‌هدف نیست و آنچه از اهمیت زیادی برخوردار است، حرکت به سمت تکامل است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام عباس خیر اندیش اظهار داشت: ثبت نام هفتمین جشنواره علامه حلی(ره) در استان هرمزگان برای طلاب و اساتید در سال جاری آغاز شد.

وی افزود: در این جشنواره طلاب جوان زیر ۳۵ سال حوزه‌ علمیه برادران و خواهران استان هرمزگان، متولدین ۱۳۶۸/۰۱/۰۱ و مابعد آن تا پایان روز یک‌شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ فرصت دارند فرایند ثبت‌نام در این جشنواره را تکمیل نمایند.

معاون پژوهش حوزه علمیه هرمزگان بیان کرد: همچنین، اساتید بدون شرط سنی و با داشتن کد استادی در حوزه‌های علمیه برادران در سال جاری یا مجوز تدریس در حوزه‌های علمیه خواهران و جامعةالزهراء(س) در سال جاری، می‌توانند در بخش اساتید این جشنواره شرکت نمایند.

حجت‌الاسلام خیر اندیش خاطرنشان کرد: آثار ارسالی می‌بایست در یکی از گروه‌های علمی ده‌گانه جشنواره شامل: «تفسیر و علوم قرآنی»، «علوم حدیث و درایه»، «کلام»، «اخلاق و تربیت»، «فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه و منطق»، «اصول فقه»، «تاریخ اسلام»، «ادبیات» و «علوم انسانیِ مرتبط با حوزه دین» و در قالب: «مقاله»، «کتاب»، «تحقیق پایانی سطح دو» و «پایان‌نامه سطح سه حوزه یا کارشناسی ارشد دانشگاهی طلاب» باشد.

وی با اشاره به اینکه «نقش حوزه‌های علمیه در راهبردهای فرهنگ عمومی و دین‌داری جامعه» و " پژوهش و تبلیغ؛ ابزارها و شیوه ها" به عنوان موضوعات بخش ویژه جشنواره کشوری است، یادآور شد: افرادی که در این موضوع آثار خود را به جشنواره ارسال نمایند از ۵ امتیاز ویژه در ارزیابی آثار و در صورت برگزیده شدن، معادل ۱.۵ برابر جوایز منتخبین بخش عادی جشنواره بهره‌مند خواهند شد.

معاون پژوهش حوزه علمیه هرمزگان، ابراز کرد: لینک ثبت‌نام و فایل راهنمای ثبت‌نام در سامانه جشنواره برای ثبت نام علاقمندان به شرح زیر است:

http://ssmp.ismc.ir/?token=۰BB۵۳۱FB-۹۱A۸-۴FAF-B۲۹۹-۳۷۶۳۶B۰۴BDB۳، همچنین علاقمندان می‌توانند برای دریافت فایل راهنمای ثبت‌نام در سامانه جشنواره به لینک زیر
https://eitaa.com/pazhoohesh_hormozgan/۴۵۲۹ مراجعه کنند. 

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • روایت تاریخ از کارنامه روحانیت
  • مدیر حوزه های علمیه با آیت الله جوادی آملی دیدار کرد+تصاویر
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • چگونه طلبه شویم؟
  • مخفیگاه داعشی‌ها در «حمرین» عراق بمباران شد
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • کمین نیروهای حشد شعبی برای به دام انداختن عناصر داعشی در «حمرین»
  • آغاز پذیرش حوزه‌ های علمیه خواهران در لرستان
  • فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد
  • هدف صهیونیسم از بین بردن اسلام است/ تقویت اتحاد اسلامی؛ وظیفه اصلی امت اسلامی