Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج - ایرنا- مدیر کل فرهنگی و هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: سالانه بیش از 4 میلیون دانش آموز از خدمات آموزشی و مهارتی کانون های فرهنگی - تربیتی در استان های مختلف کشور بهره مند می شوند.

علی رمضانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در کرج، افزود: 700 هزار دانش آموز عضو ثابت کانون های فرهنگی - تربیتی کشور هستند و سه میلیون و پانصد هزار نفر نیز عضو غیر ثابت کانون ها را در استان های مختلف تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به کانون ها ی فرهنگی - تربیتی در راستای تحقق اهداف آموزشی و پرورشی دارد که این مهم موجب رشد و پویایی کانون ها در کشور شده است.
وی از کانون های فرهنگی - تربیتی به عنوان محیطی امن و با انگیزه در مسیر رشد دانش آموزان در ابعاد مختلف شخصیتی و ... نام برد و پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان در محیطی آرام ، شادی بخش در کنار آموزه های دینی و مهارتی را از محورهای اصلی برنامه های کانون های فرهنگی - تربیتی در کشور برشمرد.
وی در ادامه به ظرفیت های متنوع و مختلف کانون‌های فرهنگی تربیتی در استان های مختلف کشور پرداخت و خاطر نشان کرد: در این مراکز استعداد های دانش آموزان شکوفا شده و خلاقیت پروری در دانش آموزان با دلسوزی مربیان با تجربه و متعهد شکل می گیرد.
مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کانون‌های فرهنگی - تربیتی به صورت خود گردان مدیریت می شوند، تصریح کرد: داشتن برنامه کاری مدون ، به روز بودن ، نو آوری ، بانشاط بودن ، ابتکار ، خلاقیت آفرینی و بکارگیری نیروهای متخصص در رشته های مختلف از جمله شاخص هایی است که در فرآیند کاری سالانه مدیران و کارکنان کانون های فرهنگی - تربیتی به ویژه در اوقات فراغت تابستانه باید به آن توجه کرد.
رمضانی اضافه کرد: با توجه به پتانسیل های مختلف استان ها در بخش گردشگری ضرورت دارد کانون های فرهنگی - تربیتی در برگزاری اردوهای دانش آموزی نیزفعال تر عمل کنند.
وی با اشاره به اهداف تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی ، یاد آور شد: بر اساس رهنمودهای ولایت فقیه باید در چهار دسته اهداف معنوی، تربیتی، علمی و اجتماعی در فعالیت های پرورشی - تربیتی در فرآیند تعلیم و تربیت توجه ویژه کرد که در این راستا کانون های فرهنگی - تربیتی نیز رسالت خطیری بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه تولد و بالندگی کانون ها ی فرهنگیتربیتی به طور رسمی از دهه ی هفتاد صورت گرفت که ابتدا با تاسیس ده کانون به صورت پایلوت در سراسر کشور و در سه محور جوانه ها، انجمن ها و فعالیت های عمومی و مناسبتی کار خود را آغاز در حالی که اکنون تعداد این کانون ها در استان ها به یک هزار و 18 کانون رسیده است.
مدیر کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: این تعداد کانون برای جمعیت 13 و نیم میلیونی دانش آموزی کشور کم است لذا باز هم نیاز به توسعه و افزایش کانون های فرهنگی - تربیتی در کشور داریم.
رمضانی یاد آور شد: آشناسازی دانش آموزان با ارزش های ماندگار فرهنگی، بارور شدن اوقات زندگی ،تقویت شخصیت و خودباوری و در نهایت تربیت اجتماعی دانش آموزان از جمله پیامدهای مثبت فعال بودن کانون فرهنگی - تربیتی در کشور است.
وی از تحکیم وحدت در جامعه دانش آموزی، هدایت حرکت درست فرهنگی دانش آموزان و افزایش اثربخشی تعلیم و تربیت رسمی کشوربه عنوان دیگر محورهای مد نظر در کانون های فرهنگیتربیتی ذکر کرد.
وی فضا سازی و محتوا سازی را از جمله برنامه های محوری در فرآیند رویکرد کانون های فرهنگی - تربیتی بیان کرد و ادامه داد: در کانون ها باید از نیروهای کارآمد تر استفاده کرد که این بخش مهم نیاز به سازماندهی دارد.
وی دعوت از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری و مشارکت در برنامه ها و خدمات کیفی تر به جامعه هدف در کانون های فرهنگی - تربیتی را ضروری دانست.
مدیر کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش به روز شمار هفته کانون ها ی فرهنگی تربیتی در سال 96 اشاره کرد و افزود : بخشنامه و دستورالعمل بزرگداشت این هفته به منظور برگزاری مطلوب ، ساماندهی ، انسجام بخشی برنامه ها و فعالیت ها به استان ها ارسال شده است تا مردم و مسئولان با فعالیت های کانون ها شناخت کامل تری پیدا کنند.
رمضانی بیان کرد: توسعه فضاهای پرورشی و تقویت برنامه های کانون های فرهنگی -تربیتی در کشور نیاز به حضور و مشارکت خیرین نیک اندیش دارد تا بستر مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای آینده سازان ایران اسلامی به ویژه در مناطق کم برخوردار و پر جمعیت در استان های مختلف بوجود آید.
رمضانی یاد آور شد: مدیران کانون‌های فرهنگی و تربیتی نقش موثر و مفیدی در اصلاح برنامه‌ها و فعالیت‌های این کانون ها دارند و باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا مسیر فعالیت‌ها و برنامه کانون‌های فرهنگی تربیتی در راستای تحقق اهداف آموزشی و پرورشی تسهیل شود.
لازم به ذکر است از 30 بهمن تا 6 اسفند ماه 96 به نام هفته کانون های فرهنگی - تربیتی در تقویم اجرایی وزارت آموزش و پرورش نامگذاری شده است.
2819 /1535خبرنگار: مهین مالمیر**انتشار دهنده:داریوش غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۶۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور آخرین جزئیات بارش‌ها و سیلاب در کشور را تشریح کرد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب در کشور اظهار کرد: طی بازه زمانی اخیر حدود ۲۰ استان تحت تأثیر بارندگی و سیلاب قرار گرفتند که حدود ۱۱۰ شهرستان متأثر سیلاب‌های و آب‌گرفتگی جزئی شدند، البته تاکنون اتفاقی مبنی بر سیلاب کلی رخ نداده است.

وی افزود: مسدود شدن بعضی راه‌های ارتباطی منجر شد برخی مسافران و شهروندان در جاده‌ها گیر کنند و نیاز به امدادرسانی داشته باشند، شب گذشته هشت نوجوان در خراسان جنوبی در نقطه‌ای سیلابی محبوس شده بودند که به موقع توسط امدادگران نجات پیدا کردند و دقایقی بعد همان منطقه زیر آب رفت و در صورتی که عملیات امدادی به موقع انجام نمی‌شد، شاهد رخداد فاجعه‌ای بزرگ بودیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: به طور کلی در بازه زمانی اخیر ۱۴۳ عملیات امدادرسانی صورت گرفته و بالغ بر ۳۲۰۰ نفر از متاثران موارد سیلابی از خدمات امدادی بهره‌مند شدند، همچنین اسکان اضطراری برای حدود ۳۵۰ نفر برقرار شد.

محمودی با اشاره به انجام عملیات‌های امدادرسانی و اسکان اضطراری در پی حادثه حریق رخ داده در امامزاده ابراهیم و تداوم امدادرسانی‌ها در منطقه مذکور ادامه داد: ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل مسکونی نیز انجام شده است و در این مدت ۲۱۴ تیم عملیاتی متشکل از ۸۵۰ نفر از نیروهای امدادی به امدادرسانی پرداختند.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۹۷ دستگاه چادر در مناطق تحت تأثیر برپا و حدود ۷۰۰ تخته پتو، حدود ۶۱۰ موکت، بالغ بر ۱.۵ تن نایلون و حدود ۴۵۰ بسته غذایی میان افراد تحت تأثیر از شرایط مذکور توزیع شده است، گفت: در حال حاضر یک کامیون با دو سرنشین که در حال بازگشایی مسیر بوده‌اند در کرمان در سیلاب گرفتار شدند و به منظور رهاسازی آنها بالگرد امدادی اعزام شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با تاکید بر لزوم رعایت و مد نظر داشتن موارد امدادی اضافه کرد: نداشتن تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها باید مد نظر قرار داشته باشد، همچنین تمام افراد باید آگاهی خود از شرایط سیلاب را افزایش دهند تا از این موضوع غافل‌گیر نشوند.

محمودی با اشاره به لزوم آماده‌باش تمام دستگاه‌های امدادی و عوامل مربوطه در خصوص هشدارهای صادر شده افزود: هشدارهای کلی صادر شده باید بومی‌سازی شود و تمام افراد حاضر در مناطق احتمالی خطر باید با توجه به تجارب سال‌های گذشته نسبت به آماده‌باش اقدام و از بروز حوادث جدی پیشگیری کنند و اقدام به موقع داشته باشند.

وی تصریح کرد: آماده‌باش جمعیت هلال‌احمر مربوط به قبل، حین و پس از رخداد حوادث است و تمام عوامل این جمعیت تا پایان لکه‌گیری، به پایان رسیدن تمام مخاطرات و نیازمند نبودن فرد یا گروهی به عملیات‌های امداد و نجات ادامه خواهد داشت.

کد خبر 750445

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی