Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بیمه نوین؛ حسین کریم خان زند؛ مدیر عامل بیمه نوین  در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز  گفت: از دست رفتن نیروی انسانی و مجروح شدن هموطنان­مان در حوادث جاده‌ای قبل از این‌که بر پیکره بیمه اثر بگذارد، بر پیکره جامعه تأثیر می‌گذارد. به نظر بنده دو عامل انسانی و خودرویی از مهم‌ترین دلایل تصادفات جاده‌ای هستند، برخی نیز عامل جاده را به آن اضافه می‌کنند در حالی که باید اعلام کنم که  جاده‌های ما بدتر از جاده‌های کشورهای اروپایی نیست، بلکه عدم رعایت قوانین باعث ایجاد این اتفاقات می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
کریم خان زند وجود قوانین ناقص را یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در صنعت بیمه دانست و افزود:  به دلیل عدم شناخت لازم و کافی نمایندگان مجلس از وضعیت بیمه قوانینی تصویب می‌شود که باعث جلوگیری از توسعه صنعت بیمه می‌شود.
 
وی دریافتِ مالیات بر ارزش افزوده را از دیگر از مشکلات صنعت بیمه برشمرد و اظهار کرد: این مسئله سبب افزایش قیمت بیمه نامه‌ها می‌شود در حالی است که  دولت باید زمینه‌ای را فراهم کند که صنعت بیمه  هر چه سریع تر به جایگاه اصلی خود برسد چرا که اگر این موضوع محقق شود  فشار مالی بر دوش دولت نیز کم می‌شود.
 
مدیرعامل بیمه نوین ادامه داد: تعیین نرخ بیمه نامه شخص ثالث توسط دولت و مجلس یکی دیگر از مشکلاتی است که صنعت بیمه با آن درگیر است، چرا که با توجه به ریسکی که صنعت بیمه را تهدید می‌کند، عدم موافقت در تعیین نرخ گذاری باعت کندی در توسعه بیمه می‌شود.
 
کریم خان زند  همچنین عنوان کرد: علاوه بر مشکلات مذکور وجود یک رقابت ناسالم در بین شرکت‌های بیمه در ایران و عدم پیش بینی افزایش نرخ هزینه‌های خدمات به خصوص در حوزه پزشکی توسط دولت دو مشکل دیگری است که امروزه صنعت بیمه با آن دست و پنجه نرم می‌کند و باید هر چه سریع‌تر با کمک دولت و بخش خصوصی این مشکلات حل شود.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از عوامل رشد اقتصادی در هر کشوری توسعه صنعت بیمه است که به خوبی این اهم را می‌توان در تحریم‌های بیمه‌ای کشور توسط اروپا و آمریکا مشاهده کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۷۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی ایرانسل، رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی؛ از داده تا ثروت»، توسط دانشگاه اراک، با حمایت ایرانسل، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک، پارک علم و فناوری استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک و شرکت آلومینیوم ایران، از چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. ایرانسل علاوه بر حمایت از این رویداد، به همراه تیم داوری ایرانسل لبز، در مرحله اختتامیه و داوری ایده‌های نوآور حوزه هوش مصنوعی، مشارکت می‌کند.

این رویداد حوزه هوش مصنوعی، موضوعات رایانش تکاملی، یادگیری ماشین، رباتیک، بینایی ماشین، بازشناسی گفتار و پردازش رایانه‌ای، ایده‌های نوآور و فناور مرتبط با حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، مدیریت شهری، فناوری اطلاعات، بهداشت و سلامت، سرویس‌های مالی، آموزش، سرگرمی و بازی، تحلیل شبکه‌های اجتماعی و …، را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به نفرات و تیم‌های برتر، جوایز ارزنده نقدی و امکان پذیرش در پارک علم و فناوری اراک را اهدا می‌کند. مخاطبین این رویداد نیز دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، کارآفرینان و صنعت‌گران فعال در حوزه هوش مصنوعی‌اند.

این رویداد که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است، با برگزاری بوت‌کمپ در روز چهارشنبه ۱۲ اردیهبشت ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند و مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان نیز، شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳، در پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با برگزاری و مشارکت در رویدادهای استارتاپی، اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • بزرگ نمایی تحریم، چالش حوزه روابط مالی نفت و دولت
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • دریای کاسپین: اهداف استراتژیک و چالش‌های جدید برای روسیه
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها