Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، علی رضا خاکی فیروز رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران گفت: 3 هزار آزمایشگاه در کشور وجود دارد که آزمایشگاه بین آزمایی کیش یکی از مجهز ترین این آزمایشگاه هاست.
حمید سرکاری سرمایه گذار بوشهری این آزمایشگاه برای ساخت و تجهیز این مجموعه 12 میلیارد تومان هزینه کرده  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این آزمایشگاه انواع خوراکی و آشامیدنی ،مواد آرایشی و بهداشتی ،پوشاک ، لوازم خانگی ، لاستیک و تایر ارزیابی می شوند.
مونا فراهانی مدیر ارشد آزمایشگاه بین آزمایی کیش گفت: بسیاری از محصولات وارداتی گواهی استاندارد مبدا را دارند اما به علت نگهداری در شرایط نامساعد و وجود باکتری و میکروب در محصولات خوراکی  قابل استفاده نیست و مجوز توزیع در مراکز فروش را دریافت نمی کند.
سعید صومعه رئیس اداره استاندارد و نظارت بر غذا و داروی کیش گفت: نشان استاندارد تقلبی هم روی برخی محصولات درج می شود اما ارسال کد 10 رقمی ثبت شده زیر نشان استاندارد هر کالا ، به شماره  10001517 صلاحیت کالا را در کمتر از چند دقیقه اعلام می کند.      کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۷۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بیش از یکصد واحد متخلف به مراجع قضایی استان یزد

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حمید مطهری در اولین نشست تخصصی بررسی عملکرد اداره حقوقی اداره کل اظهار داشت: در سال1402نود و پنج واحد که فرآورده هایی پایین تر از کیفیت های مصرح در استانداردهای ملی مربوطه به بازار عرضه کرده بودند براساس ماده 41 و 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد به کمیسیون قضایی ماده 42 مربوطه معرفی شدند.

مدیرکل استاندارد استان یزد در توضیح کمیسیون ماده 42 گفت: به موجب این ماده قانونی، کمیسیون ماده 42 متشکل از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان یزد، مدیرکل اداره استاندارد استان، نماینده اداره صمت و دیگرسازمان های مردم نهاد هست که تکلیف به پرداخت جریمه، ارجاع به مراجع قضایی، سپردن تعهد، اخطار و پلمپ از جمله محکومیت ها بوده است.

مطهری ادامه داد: 105 واحد دیگر نیز به دلیل تولید، توزیع، تمرکزو فروش کالا و محصول مشمول استاندارد اجباری که بدون اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و همچنین جعل علامت استاندارد بر روی فرآورده ها به مراجع قضایی معرفی شده اند.

وی از محصولاتی نظیر شن، ماسه، بتن، تیرچه بلوک، کاشی و سرامیک، لوازم یدکی خودرو و مواد غذایی مشمول به عنوان صنایع غالب در این حوزه یاد کرد که در مراجع قضایی و کمیسیونهای مربوطه رسیدگی شده اند.

مطهری گفت: با نظارت مستمر  بر واحدها و توزیع و تولید در سطح استان، موفق به کاهش چشمگیر تولیدات تقلبی، پیشگیری از تخلفات کیفی، اطمینان بخشی به مردم و مصرف کنندگان می شویم و بیش از پیش بتوانیم به ارتقا سطح کیفی محصولات استان دست یابیم و برند استان یزد را در کشور و جهان ارتقا بخشیم.

دیگر خبرها

  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • معرفی بیش از یکصد واحد متخلف به مراجع قضایی استان یزد
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • نتایج عیارسنجی مصنوعات طلا در سطح بازار اعلام می شود
  • افزایش ده درصدی ارائه خدمات آزمایشگاهی بیمارستان حشمتیه سبزوار
  • افتتاح مرکز جامع غربالگری اتباع در شهرستان ری
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • آشنایی با محصولات و نمایندگی ABB