Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت:باید شهرک‌های حاشیه‌ای از طریق ریل به تهران متصل شوند و در این راستا با شهرداری، راه آهن و مترو جلسات مکرری داشتیم تا این مسئله حل و فصل شود. ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۷ اجتماعی محیط زیست و گردشگری شهری نظرات

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمد حسین مقیمی در حاشیه پنجمین جلسه رسمی شورای اسلامی استان تهران که با حضور استاندار و معاونین استانداری تهران برگزار شد گفت: شورای استان تهران از نمایندگان شهرستان‌های استان تهران تشکیل شده است که ریاست آن بر عهده خانم فخاری است، در این جلسه امروز نمایندگان استان مسائل و مشکلات شهرستان خود را در حوزه‌های مختلف اعم از راه، ترافیک، آب، پسماند و سایر بخش ها مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به موضوعات مطرح شده‌ای که از اعضای شورای استان در جلسه درخواست شد، گفت: یکی از موضوعات مطرح شده بحث اشتغال بود که باید ایجاد اشتغال را تکلیف خود بدانیم و معتقدیم با کمک شوراها می‌توان به بحث اشتغال توجه ویژه‌ای کرد؛ شوراها می‌توانند کمک و پشتیبانی خوبی برای ایجاد اشتغال و هر فعالیتی که موجب اشتغال شود، داشته باشند.
 
استاندار تهران به مسئله حمل و نقل و جایگزینی خودروهای فرسوده نیز تاکید کرد و افزود: رئیس جمهور تاکید داشت که از محل صرفه جویی سوخت و تسهیلات بانکی  خودروهای فرسوده از رده خارج و به جای آن خودروهای جدید وارد شوند که این مسئله علاوه بر اینکه سبب رونق صنعت و ایجاد اشتغال می‌شود در کاهش آلودگی هوا نیز موثر است چرا که 70 درصد آلودگی هوا مربوط به خودروها است.
 
مقیمی با بیان اینکه شوراهای شهر در موضوع بافت فرسوده و حاشیه نشینی نیز می‌توانند کمک کننده باشند، گفت: چندی پیش با دستور رئیس جمهور طرح بازآفرینی شهری طی دو مرحله در شهرها آغاز شد که در کل کشور 2600 نقطه بازآفرینی می‌شود که 30 درصد آن در تهران است.
 
وی  با بیان اینکه شوراها می‌توانند در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر باشند، تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که از شوراها درخواست شد تا کمک کنند، بحث استفاده بهینه از آب بود چرا که ما با کمبود آب مواجه هستیم و با مصرف بهینه آب و استفاده از روش‌های نوین و نظر کارشناسان و متخصصان می‌توان در مصرف بهینه آب کمک کرد.
 
استاندار تهران با بیان اینکه متروی حومه تهران باید در اولویت باشد و اعتبارات لازم نیز پیش بینی شده است، گفت: باید شهرک‌های حاشیه‌ای را از طریق ریل به تهران وصل کرد که در این راستا با شهرداری، راه آهن و مترو جلسات مکرری داشتیم تا این مسئله حل و فصل شود.
 
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی تکلیف متروی حومه مشخص می‌شود، گفت: برای اتصال متروی تهران به حومه علاوه بر اعتبارات به زمان هم احتیاج داریم چرا که یک پروسه زمانبر است اما طبق برنامه پیش می‌رویم، البته مطالعات برخی از آنها هنوز انجام نشده ولی به طور کلی پیگیر اتصال مترو هستیم.

انتهای پیام/
 

R1365/P1011199/S2,23,25/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست

کارشناس بسکتبال ایران گفت: ابتدا باید سبک بسکتبال خود را انتخاب کرده و تغییر دهیم، سپس به فکر انتخاب سرمربی آینده تیم ملی باشیم.

سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یکسری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوانتر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوانتر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبرو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبرو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یکسری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یکسری از آن‌ها سازنده است و یکسری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یکسری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت