Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت:باید شهرک‌های حاشیه‌ای از طریق ریل به تهران متصل شوند و در این راستا با شهرداری، راه آهن و مترو جلسات مکرری داشتیم تا این مسئله حل و فصل شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین مقیمی در حاشیه پنجمین جلسه رسمی شورای اسلامی استان تهران که با حضور استاندار و معاونین استانداری تهران برگزار شد گفت: شورای استان تهران از نمایندگان شهرستان‌های استان تهران تشکیل شده است که ریاست آن بر عهده خانم فخاری است، در این جلسه امروز نمایندگان استان مسائل و مشکلات شهرستان خود را در حوزه‌های مختلف اعم از راه، ترافیک، آب، پسماند و سایر بخش‌ها مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به موضوعات مطرح شده‌ای که از اعضای شورای استان در جلسه درخواست شد، گفت: یکی از موضوعات مطرح شده بحث اشتغال بود که باید ایجاد اشتغال را تکلیف خود بدانیم و معتقدیم با کمک شورا‌ها می‌توان به بحث اشتغال توجه ویژه‌ای کرد؛ شورا‌ها می‌توانند کمک و پشتیبانی خوبی برای ایجاد اشتغال و هر فعالیتی که موجب اشتغال شود، داشته باشند.

استاندار تهران به مسئله حمل و نقل و جایگزینی خودرو‌های فرسوده نیز تاکید کرد و افزود: رئیس جمهور تاکید داشت که از محل صرفه جویی سوخت و تسهیلات بانکی خودرو‌های فرسوده از رده خارج و به جای آن خودرو‌های جدید وارد شوند که این مسئله علاوه بر اینکه سبب رونق صنعت و ایجاد اشتغال می‌شود در کاهش آلودگی هوا نیز موثر است چرا که ۷۰ درصد آلودگی هوا مربوط به خودرو‌ها است.

مقیمی با بیان اینکه شورا‌های شهر در موضوع بافت فرسوده و حاشیه نشینی نیز می‌توانند کمک کننده باشند، گفت: چندی پیش با دستور رئیس جمهور طرح بازآفرینی شهری طی دو مرحله در شهر‌ها آغاز شد که در کل کشور ۲۶۰۰ نقطه بازآفرینی می‌شود که ۳۰ درصد آن در تهران است.

وی با بیان اینکه شورا‌ها می‌توانند در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر باشند، تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که از شورا‌ها درخواست شد تا کمک کنند، بحث استفاده بهینه از آب بود چرا که ما با کمبود آب مواجه هستیم و با مصرف بهینه آب و استفاده از روش‌های نوین و نظر کارشناسان و متخصصان می‌توان در مصرف بهینه آب کمک کرد.

استاندار تهران با بیان اینکه متروی حومه تهران باید در اولویت باشد و اعتبارات لازم نیز پیش بینی شده است، گفت: باید شهرک‌های حاشیه‌ای را از طریق ریل به تهران وصل کرد که در این راستا با شهرداری، راه آهن و مترو جلسات مکرری داشتیم تا این مسئله حل و فصل شود.

وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی تکلیف متروی حومه مشخص می‌شود، گفت: برای اتصال متروی تهران به حومه علاوه بر اعتبارات به زمان هم احتیاج داریم چرا که یک پروسه زمانبر است، اما طبق برنامه پیش می‌رویم، البته مطالعات برخی از آن‌ها هنوز انجام نشده، ولی به طور کلی پیگیر اتصال مترو هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۸۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا نادعلی؛ سخنگوی شورای شهر تهران در روزنامه همشهری نوشت، پارلمان شهری محلی برای رفع مشکلات مردم و شهروندان و تفاوت آرا، امری طبیعی در مدیریت مسائل مختلف است و هنر ما این بوده که با وجود اختلاف‌نظرها همدل و یکصدا باشیم.
مهندس مهدی چمران، رئیس شورای این دوره و ادوار شهر تهران به‌عنوان بزرگ‌تر این جمع و کسی که بیشترین تجربه را در پارلمان شهری دارد و در عین حال، سالیان سال در عالم سیاست و جهاد نرم و سخت مو سپید کرده است، در طول ۳سال گذشته بارها مواردی را گوشزد کرده‌اند که حالا برخی از اعضا کمتر و برخی نیز بیشتر به آن توجه دارند.
به‌هرحال گرایش‌ها و سلایق اعضای شورای شهر مختلف و واکنش و رفتار هر کدام نیز در مواجهه با مسائل گوناگون ازجمله رهنمون‌ها و تذکرات مهندس چمران متفاوت است، اما همه یک عقیده داریم؛ این حرکتی که بعد از دوره قبلی مدیریت شهری و حدود ۳سال است آغاز شده می‌تواند به نتایج خوبی منجر شود تا مردم از ثمره زحماتی که در این مدت کشیده شده، بهره‌مند شوند.
دغدغه مهندس چمران و درواقع آنچه برای ایشان اهمیت دارد این است که ما در این مدت ۴سال بتوانیم کارهای درخور و شایسته مردم تهران را که آغاز شده و برنامه‌ریزی کرده‌ایم، به‌درستی به پایان برسانیم تا هم شورا در جایگاه نظارت و سیاستگذاری، نتایج خوبی از ریل‌گذاری خودش بگیرد و هم مدیریت شهری موفق شود به سیاستگذاری‌های شورا به‌طور کامل عمل کند تا مردم از آنها بهره‌مند شوند. معتقدم که در مدت باقیمانده نباید به مسائل اختلاف‌انگیز بپردازیم.
اغلب اعضای شورا در راستای انسجام و مودت شورا به فرمایش‌های مهندس چمران توجه دارند و هر جا لازم باشد، با سخنان و بیان مطالب خود کمک می‌کنند و هر جا ضروری باشد، حتی نظراتشان را بازگو نمی‌کنند و سکوت اختیار می‌کنند. لازم است با تعامل، این فرصت را مغتنم بشماریم و از زمان باقیمانده برای به سرانجام رساندن کارهای نیمه‌تمام استفاده کنیم. کاری که از دست ما برمی‌آید همین است و مهندس چمران نیز چیزی بیش از این از ما توقع ندارد.
ما هم در شورای شهر تهران تعارفی با شهرداری نداریم؛ تشویق می‌کنیم تا امور را دنبال کنند و اگر مشکلی باشد تذکر خواهیم داد تا بهتر پیش بروند. هنر ما باید این باشد که از همه ظرفیت‌ها در راستای مردمی کردن فعالیت‌ها به‌درستی استفاده کنیم؛ اتفاقات مهم و مثبتی رخ داده است و بنده به‌عنوان نماینده کوچک مردم در کنار شهرداری و شورا برای حل مسائل شهر هستم تا زحماتی که در طول این ۳سال در شهرداری و شورا کشیده شده است به نتیجه مطلوب برسد و این اطمینان را به مردم خواهیم داد که در شورای شهر و مدیریت شهری یکدل و همصدا مسائل و مشکلات شهروندان عزیز را پیگیری خواهیم کرد. در پایان باید بگویم نیازمند همدلی، همراهی و پاسخگویی همه دوستان در مدیریت شهری هستیم.

کد خبر 850323 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شوراى شهر تهران مهدی چمران شهردارى تهران شورای شهر

دیگر خبرها

  • اجلاسیه شهدای هنرمند استان تهران به میزبانی ری برگزار می شود
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند