Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان علوم پزشکی استان همدان گفت: ۱۴۲ مرکز متادون‌تراپی در استان همدان با بیمه‌ها قرارداد منعقد می‌کنند. ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۱ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدرضا عبادیان عصر امروز در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان در مورد اقدامات درمان و پیشگیرانه در حوزه موادمخدر اظهار داشت: در حوزه درمان تقریباً هرماه یک جلسه در کمیته درمان برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه در حوزه درمان نگهدارنده هیچ گونه آماری از افراد تحت درمان و کسانی که متادون تراپی می‌شدند نداشتیم، افزود: برای اولین بار در سطح کشور در استان همدان سامانه برای ثبت اطلاعات افراد تحت درمان و ارائه خدمات به آن‌ها راه‌اندازی شد. 

عبادیان با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد در کمیته‌های درمان موادمخدر حضور فعال دارند، عنوان کرد: به برنامه‌های کمیته درمان همواره توجه ویژه شده و در حوزه آموزش نیز اقدامات خوبی انجام شده است. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اینکه برخی مراکز متادون تراپی در حوزه بیمه افراد تحت درمان اطلاع نداشتند و یا در این راستا کوتاهی می‌کردند، تصریح کرد: کلیه مراکز متادون‌تراپی به بیمه معرفی شدند و 142 مرکز متادون تراپی نیز با بیمه‌ها قرارداد منعقد می‌کنند و افراد تحت درمان در مراکز ماده 16 با دفترچه بیمه متادون دریافت می‌کنند. 

عبادیان با اشاره به اینکه معاونت درمان علاوه بر متادون تراپی با کمک روانشناسان به دنبال کمک به معتادان برای ترک اعتیاد است، ابراز کرد: برگزاری کارگاه آموزشی فرزندپروری با تمرکز بر روی موادمخدر و پیشگیری در قالب 480 عنوان کلاس برای یک‌هزار و 700 نفر از جمله برنامه‌های علوم‌ پزشکی است. 

وی با بیان اینکه آموزش‌های پیشگیری از مصرف موادمخدر در قالب 100 عنوان کلاس از دیگر برنامه‌های معاونت درمان در حوزه پیشگیری ومبارزه با موادمخدر است، اظهار داشت: برای یک‌هزار و 80 نفر از رابطان بهداشتی که از نیروهای مردمی هستند و به صورت رایگان کار می‌کنند، دوره‌های آموزشی برگزار شد. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان تأکید بر اینکه جلسه مهارت‌های زندگی برای 500 نفر از خانواده‌های معتادان و زنان مطلقه بدون سرپرست برگزار شده است، بیان کرد: دوره‌های آموزشی مهارت نه گفتن برای 365 جوان برگزار شده است. 

عبادیان با اشاره به اینکه در حوزه درمان بالغ بر 500 میلیون تومان اعتبار صرف شده است، عنوان کرد: بیمه‌ها و بهزیستی در راستای درمان معتادان کمک ویژه‌ای در کمیته درمان هستند. 

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۸۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد از نشان‌دار یک هزار و ۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان و استفاده از خدمات درمانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، فروغ شباهنگ، امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک هزار و ۳۹۱ زوج نابارور در سامانه‌های بیمه سلامت جهت دریافت خدمات درمان ناباروری نشان‌دار شده‌اند و ۳۰۴ مادر باردار از پوشش بیمه خدمات تخصصی درمان ناباروری استفاده کرد.

وی افزود: خدمات درمان ناباروری شامل ۶۶ قلم دارو، ۲۹ قلم لوازم و تجهیزات پزشکی، ۵۷ خدمت آزمایشگاهی و هفت خدمت تصویربرداری در تعهد سازمان بیمه سلامت است.

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: محدودیت تعداد در یکسال برای بسته‌های خدمتی IUI, IVF, ICSI ,FET برداشته شده و آزمایش‌های تشخیص ژنتیک برای مادران دارای سقط مکرر در تعهد بیمه پایه قرار گرفت.

وی نداشتن قرارداد پزشکان متخصص نازایی با بیمه‌های پایه را مشکل زوجین دانست و تصریح کرد: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با ابلاغ مصوبه هیئت وزیران در اسفند ۱۴۰۲ همه خدمات درمانی کودکان زیر هفت سال (به استثنای داروی سرپایی) در بخش دولتی دانشگاهی رایگان شد و ۱۰۰ درصد هزینه توسط سازمان بیمه سلامت قابل محاسبه و پرداخت است‌.

کد خبر 747490

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • وجود ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر دارای بیمه اجباری در استان
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه