Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت از تصویب ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به عنوان مشوق صادراتی در بودجه ۱۳۹۷ توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری در همایش تقدیر از صادرکنندگان صنایع کوچک که در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، با تاکید بر این که پس از ادغام مفهوم صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، صنایع کوچک به محاق رفته است، بیان کرد: تلاش دولت دوازدهم بر این است که توجه به صنایع کوچک و متوسط بیش از گذشته در دستور کار قرار گیرد؛ چرا که حجم عمده‌ای از اشتغال کشور توسط این واحدها تامین می‌شود و از پراکندگی وسیعی در سطح کشور برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علاوه بر این باید بدانیم که مخاطرات بانک‌ها در پرداخت منابع به واحدهای کوچک و متوسط کمتر از واحدهای بزرگ است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام این که در قانون بودجه سال ۱۳۹۷ توجه به صادرات صنایع کوچک مد نظر قرار گرفته است، اظهار کرد: ۱۵۰۰ میلیارد تومان منابع در بودجه سال آینده برای مشوق‌ها و جوایز صادراتی به تصویب نمایندگان شورای اسلامی رسیده است و امیدواریم در مسیر کار دچار گرفتاری نشود؛ چرا که این اعتبار امکان خوبی را برای بهبود وضعیت صادراتی به ویژه در بخش صنایع کوچک و متوسط فراهم می‌کند.

شریعتمداری با اشاره به این که علاوه بر تنوع تولید باید به تنوع جغرافیایی نیز در مقوله صادرات توجه کرد، گفت: علاوه بر این باید تکنولوژی واحدهای صنعتی خود را به روز کنیم و یکی از مهمترین فعالیت‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران توجه به نوسازی واحدهای صنعتی در سطح کشور است.

به گفته وی، ۷۰ هزار میلیارد تومان منابع حاصل از فروش اموال و دارایی‌های ایدرو و ایمیدرو در دوره‌های پیشین بود که سال آینده ۹ هزار میلیارد تومان از این منابع به سازمان‌های توسعه‌ای مذکور جهت مشارکت با واحدهای دیگر داده می‌شود و اولویت با واحدهای تولیدی صادرات‌گرای دانش‌بنیان است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بسیاری از صنایع کشور مربوط به دهه ۷۰ و ۸۰ هستند، خاطرنشان کرد: نوسازی صنعت در سال آینده در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دارد و از کمک‌های فنی و اعتباری برای کاهش نرخ سود تسهیلات اعطایی به واحدهایی که قصد دارند نوسازی کنند، استفاده می‌شود که امیدواریم سال آینده سال رونق تولید برای همه واحدهای صنعتی و تولیدی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۹۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • حضور رئیس‌جمهور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴)