Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبر رسیده طرح پیشنهادی تسلیح معلمان به آنها و مدیران اجازه می‌دهد در فضای مدرسه اسلحه حمل کنند، البته مشروط به اینکه یک دوره آموزشی ۴۰ ساعته را سپری کرده باشند.

به گزارش مشرق، بیش از ۲۷۰ تا ۳۰۰ میلیون قبضه سلاح گرم در آمریکا وجود دارد؛ یعنی تقریباً به ازای هر نفر یک اسلحه! آمریکا از آن سو، رکورددار تیراندازی در مدارس است و این در حالی است که اکثر مدارس  این کشور با دوربین مداربسته پوشش داده شده‌اند و بسیاری از آنها نیز با نگهبان مسلح  محافظت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین چهارشنبه هفته گذشته یک نوجوان مسلح با ورود به دبیرستانی در فلوریدا با یک مسلسل به روز ارتش به روی دانش‌آموزان آتش گشود و ۱۷ نفر را کشت.

کیهان نوشت: از سال ۲۰۱۳ تاکنون ۲۹۱ مورد تیراندازی در مدارس این کشور گزارش شده و شبکه «ام اس ان بی‌سی» نیز گزارش داد، طی ۴۵ روزی که از سال ۲۰۱۸ میلادی می‌گذرد این دوازدهمین بار است که در یک مدرسه در آمریکا حادثه تیراندازی رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

دستور ترامپ برای تغییر قانون حمل سلاح

 حالا خبر رسیده طرح پیشنهادی تسلیح معلمان به آنها و مدیران اجازه می‌دهد در فضای مدرسه اسلحه حمل کنند، البته مشروط به اینکه یک دوره آموزشی ۴۰ ساعته را سپری کرده و از نظر سلامت روانی معاینه شوند. ایالت مربوطه هزینه آموزش را برعهده خواهد گرفت اما مسئولیتی در تامین هزینه‌های سلاح‌ها نخواهد داشت. تاکنون دست کم سه نفر از قانونگذاران جمهوری‌خواه حمایت خود را از این طرح ابراز کرده‌اند. 

«نیوت گینگریت» رئیس‌سابق جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه طرح مشابهی را ارائه داد، و گفته بود مسلح کردن معلمان «تنها راه‌حل بلندمدت» برای مقابله با تیراندازی جمعی در مدارس است. اوضاع به قدری بحرانی است که «داگ جونز» و «کِی ایوی» فرماندار جمهوری‌خواه ایالت آلاباما نیز روز دوشنبه خواستار نصب فلزیاب در مدارس به عنوان راهکار ممکن برای حفاظت از دانش‌آموزان شدند. این در حالی‌است که قانون‌گذاران دموکرات، حامیان و بازماندگان تیراندازی هفته گذشته در فلوریدا  خواستار تصویب قانون کنترل سلاح شده‌اند. طبق این گزارش، داگ جونز» سناتور دموکرات طرح پیشنهادی جمهوری‌خواهان را درباره تسلیح معلمان آمریکایی در مدارس، که در واکنش به تیراندازی مرگبار هفته گذشته در فلوریدابه سنای این کشور ارائه شده است، «احمقانه» خوانده و گفته است: «من فکر می‌کنم که این احمقانه‌ترین طرحی است که شنیده‌ام. نیازی به وجود ۴۰ تا ۵۰ اسلحه در مدارس نیست و این یک طرح هزینه‌بر است». جونز در مقابل پیشنهاد آموزش معلمان در مدارس را داد و گفت: «نیازی به مسلح کردن معلمان برای توقف چنین اتفاقاتی نیست، بلکه باید هوشیار بود».

مقصر کیست؟

اغلب آمریکایی‌ها  اما دولت و کنگره را در گسترش درگیری‌های مسلحانه در این کشور مقصر می‌دانند. به گزارش فارس، تحقیقی که اخیراً به صورت مشترک توسط روزنامه «واشنگتن‌پست» و شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز» انجام شده نشان می‌دهد که بسیاری از آمریکایی‌ها، از عملکرد دولت و کنگره کشورشان در مقابله با کشتار مردم با اسلحه‌های موجود در دست غیرنظامیان آمریکایی، رضایت ندارند.

نظرسنجی واشنگتن‌پست-ای‌بی‌سی نیوز نشان می‌دهد که از هر ۱۰ آمریکایی ۶ نفر اعتقاد دارند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و قانون‌گذاران این کشور تلاش کافی برای جلوگیری از خشونت‌های مسلحانه به کار نمی‌بندد؛ ۷۷ درصد شرکت‌کنندگان  هم در این نظرسنجی هم گفته‌اند اعتقاد داشته‌اند که برای جلوگیری از ادامه این نوع خشونت‌ها، نیازی به وضع قوانین بیشتر برای محدودیت حمل سلاح نیست و باید روی «سلامت روانی» مردم کار بیشتری شود.مردم البته سطح توقع متفاوتی از دولت و کنگره داشته‌اند. ۷۷ درصد از کنگره و ۶۲ درصد از شرکت‌کنندگان از نحوه اقدام دولت ناراضی بوده‌اند.

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۱۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران قدرتمند در مدرسه‌ای قوی تجلی پیدا می‌یابد

علی باقرزاده فاروجی در آیین تجلیل از معلمان برتر خراسان شمالی با بیان اینکه توسعه کشور به دست معلمان رقم می‌خورد، گفت: باید دغدغه‌های این قشر زحمتکش برطرف شود.

او گفت : معلم قوی، محور مدرسه‌ای علمی را شکل می‌دهد و هیچ جامعه‌ای قوی نمی‌شود مگر در سایه معلمی باسواد و فهیم، باید در عمل برای توانمندسازی این قشر گام برداشته شود.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: معلمی قوی است که دغدغه معیشت و تامین مایحتاج نداشته باشد و کشور از طریق معلمان قوی است توسعه می‌یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز با اشاره به دستاورد‌های این اداره کل گفت: سه هزار و ۷۰۰ نیروی جدید در ۲ سال و نیم گذشته از طریق آزمون‌های استخدامی، تبدیل وضعیت و کنکور سراسری در این اداره کل جذب شدند.

ابوالقاسم اکبری کسب سه نشان برنز جهانی و ۹ مدال کشوری در المپیاد‌های علمی و سه رتبه سومی المپیاد ریاضی آرکاداغ در کشور ترکمنستان از دستاورد‌های معلمان در تربیت دانش آموزان عنوان کرد.

او گفت : در دولت سیزدهم ۷۰ طرح آموزشی با ۳۶۰ کلاس درس بهره برداری شد و ۸۵ طرح با ۳۶۰ کلاس در حال اجرا و پیگیری است، علاوه بر آن ساخت ۱۳ مدرسه در قالب طرح نهضت ملی مسکن به تصویب رسید.

در این همایش از هشت معلم برتر استانی و چهار معلم برتر شهرستان بجنورد تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری
  • دانشجویان خارجی حاضر در تظاهرات از آمریکا اخراج می شوند!
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • پخش چند فیلم ضدسیاست‌های آمریکا و با حال و هوای معلمان
  • ایران قدرتمند در مدرسه‌ای قوی تجلی پیدا می‌یابد
  • لحظه وحشتناک خودکشی یک زن با اسلحه
  • برخورد ۲ گانه‌ی آمریکا با تحولات بین المللی
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد