Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@16:18:14 GMT

درخواست پلیس برای اعدامِ راننده اتوبوس دیوانه

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۳۳۰۵۶

رییس پلیس تهران بزرگ خاطرنشان کرد: به نمایندگی از خانواده محترم این شهدا از مقامات قضایی درخواست بررسی و صدور حکم اعدام برای راننده سابقه‌دار و معاند داریم.

سردار حسین رحیمی که در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با اشاره به حادثه اغتشاشات روز دوشنبه در خیابان پاسداران گفت: ساعت ۱۰ صبح دوشنبه تعداد ۵۰ نفر جلوی کلانتری ۱۰۲ پاسداران حاضر و پیرو قضیه بیست و نهم دی‌ماه که یک‌نفر از عوامل منتسب به فرقه‌ای که به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی، ایراد خسارات عمدی و فراری دادن متهم حسب دستور قضایی بازداشت و با قرار ۱۵۰ میلیون تومانی روانه زندان شد تجمع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام عالی انتظامی یادآور شد: این افراد قصد ورود به کلانتری را داشتند که با هوشیاری پلیس ناکام ماندند. ما به صورت مکرر با نمایندگان آنان صحبت کردیم ولی نتیجه‌ای نداد.

او با بیان اینکه باید صف مردم را از اغتشاشگران و مخلان نظم و امنیت جدا می‌کردیم، خاطرنشان کرد: همکاران ما بر آن شدند تا غائله را تمام کنند چراکه مردم از این ناامنی‌ها گله‌مند بودند.

سردار رحیمی تشریح کرد: کسی که خط و نشان کشیده بود دستگیر شد. تعداد ۲۶ دستگاه خودروی شهروندان و ۱۹ منزل تخریب شد.

رییس پلیس تهران بزرگ خاطرنشان کرد: به نمایندگی از خانواده محترم این شهدا از مقامات قضایی درخواست بررسی و صدور حکم اعدام برای راننده سابقه‌دار و معاند داریم.

رییس پلیس تهران بزرگ تاکید کرد: خط قرمز ما حسب دستور رهبر انقلاب امنیت جامعه و مردم است که هر کس به آن تعرض کند با شدیدترین شکل برخورد می‌شود.

سردار رحیمی با بیان اینکه ما سربازان ولایت هستیم و به آن افتخار می‌کنیم و سال‌های سال است برای حفظ ارزش‌های انقلاب می‌جنگیم، تصریح کرد: از مردم تشکر می‌کنیم در این ۲ روز با ارسال پیام‌ها و دیدارها ما را مورد محبت خود قرار دادند.

رییس پلیس تهران بزرگ به حمله اتوبوس مرگ به نیروهای ناجا اشاره کرد و گفت: در حمله اتوبوس به همکاران‌مان تعداد ۳ نفر شهید و ۹ نفر مجروح شدند که پس از این حادثه سریعا تقاضای تشکیل شورای تامین را کردیم.

او ادامه داد: تصمیم بر آن بود تا نخست مذاکره صورت گیرد ما نیز با نمایندگان آنان صحبت کردیم اول ادعا می‌کردند این نفرات اوباشگر از جمع ما نیستند. وقتی می‌خواستیم آنان را طرد کنند در جلسه قبول می‌کردند ولی وقتی پس از ۲ ساعت برگشتند اقدامی از آنان ندیدیم.

سردار رحیمی با اشاره به اتمام ضرب‌العجل پلیس گفت: ساعت ۴ صبح وارد عمل شدیم و کمتر از ۱۵ دقیقه تمام افراد را دستگیر کردیم و ظرف کمتر از ۲ ساعت پاکسازی محل انجام شد.

او با بیان اینکه تمامی عوامل اصلی در این آشوب‌ها دستگیر شدند، گفت: افراد بسیاری بودند که با سایت‌ها و کانال‌های مجازی معاند در ارتباط بودند و با تهیه عکس و فیلم و ارسال به آنان، فضای کاذبی ایجاد می‌کردند که با رصدهای به موقع پلیس دستگیر شدند. برخورد مدبرانه نباید عنوان مماشات بگیرد. لازم بود با اقتدار همراه با سنجش اقدام می‌شد. در مدیریت تجمعات و اغتشاشات شهری، اصلی‌ترین مطلب مردم هستند و جان و مال صدها خانواده در پاسداران در میان بود.

رییس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه با اقتدار و قانونمندی و رافت ،عملیات را مدیریت کردیم، تصریح کرد: می‌توانستیم خیلی راحت رفتارهای تندی را انجام دهیم ولی خویشتنداری کردیم چراکه ممکن بود جان خیلی از افراد بیگناه به خطر بیفتد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۳۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با بیان اینکه بیشتر تصادفات به خاطر عدم توجه به جلو است؛ گفت: استفاده از هر چیزی که باعث حواس پرتی راننده شود ممنوع است.

سرهنگ فیروز کشیر در گفت‌وگو با ایسنا درباره حواس پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه، عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس پرتی راننده شده و توجه کافی را از راننده می گیرد بنابراین ممنوع است.

وی ادامه داد که بعنوان مثال همه رانندگان می دانند استفاده از تلفن همراه، در حین رانندگی باعث حواس پرتی راننده می شود؛ اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده که برخی از رانندگان که در پشت چراغ قرمز متوقف می شوند تا لحظه ای که چراغ سبز شود؛ مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه ای که رانندگان در پشت چراغ قرمز متوقف هستند؛ آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می کنند و این چنین با خودروی جلویی برخورد می کنند.

کشیر گفت: تلفن همراه به گونه ای است که وقتی فرد از آن استفاده می کند؛ تمام حواسش را می گیرد بنابراین از اطراف غافل شده و نمی تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم، واکنش درستی داشته باشد.

وی  افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می شود. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود؛ اجتناب کند.

کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس پرتی رانندگان می شود؛ گفت:  ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند در حین رانندگی دخانیات استفاده کنند. زیرا علاوه بر ایجاد حواس پرتی،  ممکن است ته سیگار بر روی لباس راننده بیافتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند؛ چرا که ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف در پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز، از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می افتد .

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : همچنین در بررسی ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد

کشیر گفت:  همچنین این تحقیق نشان می دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم . شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده بنابراین از رانندگان درخواست می کنیم عواملی که باعث حواس پرتی در رانندگی می شوند را حذف کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • در دیدار فرمانده تیپ ویژه تهران با رییس کل حراست وزارت ورزش مطرح شد؛ نصب دوربین های هوشمند پلیس در ورزشگاه ها
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • بازرس قلابی اتوبوسرانی در مشهد دستگیر شد
  • ماجرای ضرب و شتم در اتوبوس BRT/ هشدار پلیس به مجرمان
  • رقم پرداختی ما به حوزه حمل و نقل ۳۴ همت است
  • درخواست اعدام برای عاملان تعرض به پسر نوجوان